R/C περιοδικό στην Ελλάδα υπάρχει?

Κωστής

Απάντηση: R/C περιοδικό στην Ελλάδα υπάρχει?

Δημοσίευση από Κωστής »

Skywalker έγραψε:
Πραγματικά σκέφτομαι να επενδύσω στην αγορά ένός εξωτερικού δίσκου 250ΜΒ στο άμεσο μέλλον για να αρχίσω να κάνω ένα μεγάααααααλο αρχείο......

Νομίζω ότι θα ήταν καλύτερο να πάρεις με 120 ευρώ ένα δίσκο 1Τ γιατί εγώ είμαι στο δεύτερο 250άρι και θέλω και άλλο χώρο......η πληροφορία που υπάρχει στο διαδίκτυο είναι τρομερή και προπάντων ελεύθερη.

Αν μιλάς και γράφεις καλά αγγλικά καλό θα ήταν να επισκέπτεσαι και ξένα sites που γράφουν στα Αγγλικά.

συντονισμός: στο θέμα μας παρακαλώ
Skywalker

Δημοσίευση από Skywalker »

Μάλλον τότε θα ξεκινήσω με έναν 500άρι και μόλις γεμίσει πάλι εναν 500άρι ώστε να τα έχω και μοιρασμένα σε ενδεχόμενο που χτύπα ξύλο τα φτύσει ο ένας να έχω τον άλλο και να μην χαθούν όλα. Ru@%

συντονισμός: στο θέμα μας παρακαλώ
Κωστής

Δημοσίευση από Κωστής »

Συγνώμη για το off-topic…..μπορεί να ξεφύγεις πολύ εύκολα δίνοντας ενδεχομένως πληροφορίες που δεν αφορούν στο θέμα αυτό κατά βάση.

Αν επιθυμεί ο initiator του thread ή ο admin ας σβήσει την προτροπή μου.

Ευχαριστώ
GREECEPILOT

Δημοσίευση από GREECEPILOT »

Καλησπέρα παιδιά. Κάποιες φιλότιμες προσπάθειες έχει κάνει το Remove Before Flight της Ναταλίας Ανεμοδουρά και από ότι έχω διαβάσει (το αγοράζω πάντα...) θα προσπαθήσουν να αφιερώσουν και στάνταρ σελίδες κάθε δίμηνο ώστε να υπάρχει πληροφόρηση και για τα Ελληνικά δεδομένα._P_P
Skywalker

Δημοσίευση από Skywalker »

Μακάρι να γίνει αυτό και να έχει και καμία θεματολογία για αρχάριους με σκοπό να ψήσει αναγνώστες που δεν ασχολούνται να ξεκινήσουν. Η ανάπτυξη της κάθε στήλης εξαρτάται και από την ζήτηση της.. Άντε να δούμε!
King Kostas

Δημοσίευση από King Kostas »

Τρύφωνας έγραψε:
…..Δυστυχώς θα πρέπει να αρκεστούμε προς το παρόν στα φόρουμ και στις ξένες εκδόσεις.

Μήπως μας βάζεις ιδέες φίλε…..σε φαντάζομαι αρχη-συντάκτη….λες να το εξετάσουμε το θέμα λίγο ποιο διεξοδικά…..

Λέω εγώ τώρα.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ελεύθερη συζήτηση - Διαγωνισμοί”