Funcub της MULTIPLEX build

KM

Απάντηση: Funcub της MULTIPLEX

Δημοσίευση από KM »

Ναι τα σκέλη έχουν ένα "θεματάκι" αλλά στο χώμα δεν έχει κανένα πρόβλημα.
Προς το παρόν μένει έτσι και βλέπουμε!
KM

Δημοσίευση από KM »

Βίντεο με πτήση στην ωραία Τιθορέα!
Το αεροπλανάκι είναι πολύ cool.... να δω με τους πλωτήρες τι θα κάνει!
http://www.youtube.com/watch?v=NgpKCoOP0AU

Άβαταρ μέλους
CARAPIS

Δημοσίευση από CARAPIS »

Κωστανταν μπραβοοοοοο...+(*)

..., πολυυυυυ ωραιο, οεοοοοοοο..._P_P
chrisyeah

Δημοσίευση από chrisyeah »

Γεια και χαρα !
Λεγομαι Χρηστος, ειμαι 23 και το τηλεκατευθυνομενο μικροβιο εχει προσβαλει τον οργανισμο μου απο μικρη ηλικια. Ξεκινησα στα 14 με θερμικο panda αυτοκινητο, συνεχισα με robbe και στα 20 εκανα την μεταβαση στον αερα με ενα honey bee king ελικοπτερο. Εχω αρχισει και φλερταρω με το αεροπλανο πλεον , μιας και το ελικοπτερο δε μπορω να πω οτι με συγκινησε και πολυ. Ψαχνοντας λοιπον στο net εδω και μερικες μερες επεσα πολλες φορες πανω στο Funcub της MULTIPLEX. Και ρωτω λοιπον : μπορω να ξεκινησω με αυτο ως πρωταρης σε αεροπλανο ; Γενικα οποιος εχει να προτεινει καποιο ηλεκτρικο μοντελο για νεο πιλοτο ας βοηθησει. ευχαριστω εκ των προτερων +(*)

Εχω ψιλοπελαγωσει και δε βγαζω ακρη με τι μοντελο να ξεκινησω ετσι ωστε να βρισκω ανταλλακτικα ευκολα και να μπρορω να το διατηρησω και οταν θα εχω μαθει λιγο να πεταω ... please help
ditman

Δημοσίευση από ditman »

Φίλε Χρήστο,
Η απάντηση στο ερώτημά σου είναι ΣΙΓΟΥΡΑ ΝΑΙ. Προκειται για ευκολοπέταχτο αεροπλανάκι που μπορεί να εξελιχτεί μαζί με τον ιδιοκτήτη του και να πάει μέχρι τα πρώτα στάδια πιο απαιτητικής χρήσης.
Δεν έχω κοιτάξει καθόλου τιμές αλλά, αν έχεις τη δυνατότητα, ίσως θα έπρεπε να κοιτάξεις και το Mentor της ίδιας εταιρείας. Αν το οικονομικό δεν είναι πρόβλημα, πρόκειται για πολύ καλύτερη λύση.

Φιλικά,
Νίκος
chrisyeah

Ευχαριστω πολυ Νικο για τη συμβολη σου ! Η αληθεια ειναι οτι θα ηθελα να μην ξεφυγω πολυ οικονομικα ... Το fubcub με μοτερ, τηλεκατευθυνση κλπ. πληρες δηλαδη , σε τι τιμη ερχεται ;
ditman

Δημοσίευση από ditman »

Φοβάμαι πως είναι αρκετά χρήματα. Γύρω στα 120 το αεροπλάνο, 50 το μοτέρ, γύρω στα 40 το speed control, 60-70 τα σέρβο, καμιά 100άρα 2-3 μπαταρίες και γύρω στα 200+ η τηλεκατεύθυνση.
chrisyeah

Μαλλον πολλα για ξεκινημα ! Αμα το σπασω, θα παω στο Δ.Ν.Τ. !! χαχαχα

Ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον . Να κοιταζα κανενα RTF πακετο ;
ο Λακης ο Λωτος

Δημοσίευση από ο Λακης ο Λωτος »

ξεκινα με ενα easy star 75 ευρω = μοτερ 11 ευρω speed control=??? και μια ΤΚ 2.4 planet 45 ευρω που δινει και δεκτη μαζι
chrisyeah

To ειδα αυτο που προτεινεις και φαινεται καλη λυση για αρχη ! Ευχαριστω ! Κανενα τυπου funcub (με ροδακια , ελικα μπροστα, να δεχεται αναβαθμισεις) παιζει ; Το ιδανικο θα ηταν καποιο που να μπορω να το κρατησω κι αφου μαθω. Σαν πρωτη κινηση θα γυρισω 2-3 μαγαζια απο αυριο αν καταφερω και μετα θα χτυπησω ενα μαραθωνα για live κουβεντα με εμπειρους ! Ευχαριστω πολυ παιδια :-)
ο Λακης ο Λωτος

Δημοσίευση από ο Λακης ο Λωτος »

αμα θες με ροδες και να ειναι δασκαλα παρε ενα τ-28 της parkzone..150 ευρω εχει και ειναι ανθεκτικοτατο.. το δικο μου να φανταστεις εχει φτασει στο σημειο να ειναι 3 κομματια και με λιγη κυανο ακριλικη κολα σε 5 λεπτα πετουσε παλι
http://www.parkzone.com/Products/Default.aspx?ProdID=PKZ5075
chrisyeah

ο Λακης ο Λωτος έγραψε: αμα θες με ροδες και να ειναι δασκαλα παρε ενα τ-28 της parkzone..150 ευρω εχει και ειναι ανθεκτικοτατο.. το δικο μου να φανταστεις εχει φτασει στο σημειο να ειναι 3 κομματια και με λιγη κυανο ακριλικη κολα σε 5 λεπτα πετουσε παλι
http://www.parkzone.com/Products/Default.aspx?ProdID=PKZ5075

To t-28 φαινεται πολυ καλο !!! Ευχαριστω !!
KM

Δημοσίευση από KM »

Καλημέρα,

Ο σωστότερος τρόπος για να μάθεις να πετάς ΣΩΣΤΑ είναι να πάρεις ένα εκπαιδευτικό, τύπου Calmato, και ΠΑΝΤΑ με τη βοήθεια κάποιου που ξέρει να ξεκινήσεις με τα βασικά. Ακόμη και η λύση του Mentor είναι καλή αλλά ακριβή. Το Funcub κάνει και αυτό αλλά θέλει πολλά και μικρά servo που είναι ακριβά σχετικά.
Ένα θερικό εκπαιδευτικό μαζί με μία τηλεκατεύθυνση μπορείς να τα βρεις και μεταχειρισμένα σε πολύ καλή τιμή και να ξεκινήσεις. Στα διάφορα forum έχεις πολλές επιλογές από ανθρώπους που έμαθαν σε ένα ακπαιδευτικό και τώρα το πουλάνε σε καλή τιμή! Το ποιο σημαντικό, μην το ξεχνάς ποτέ, είναι ότι η βοήθεια από κάποιον που ξέρει είναι απαραίτητη για πάρα πολλούς λόγους.

Αυτή είναι η άποψη μου σχετικά και την καταθέτω.

Κώστας
Corsair

Δημοσίευση από Corsair »

Επιτέλους το είδα το βίντεο, :D
ωραίο μοντελάκι για να κάνεις πλάκα πτήση, δικαιολογεί και το ονομά του._P_P
Πολύ μου άρεσε και και γαλανός ουρανός με τα γκρίζα σύννεφα.:>)
KM

Δημοσίευση από KM »

Πτήση με το Funcub πάνω από το Άστρος την Κυριακή που μας πέρασε.

http://www.youtube.com/watch?v=vlMGNPbXBnY
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ηλεκτρικά Αεροπλάνα”