η ελλαδα ποτε δεν πεθαινει
-
η ελλαδα ποτε δεν πεθαινει
καλησπερα κ αντιο σασ .μετα λυπησ μου καταλαβα οτι δεν υπαρχη καμια διαφορα απο τα υπολειπα παρειστικα κλαμπακια που απλα καμαρωνουν για το τι εχουμ μονο αυτοι κ πωσ το καταφεραν μη σκεπτωμενοι τουσ τοσουσ που πραγματη εχουν αναγκη βοηθειασ.ευχωμαι να συνεχεισεται την τοσο καλη δουλεια που κανετε βοηθωντασ τοσουσ!συγνωμη για το χρονο σασ!μετα τιμησ!κωνσταντινοσ!
Απάντηση: η ελλαδα ποτε δεν πεθαινει
...καλησπέρα Κωνσταντίνε...λυπούμαι με αυτά που γράφεις...αλλά ειλικρινά πως έφτασες σε τέτοιο συμπέρασμα..?...ζήτησες βοήθεια σε κάτι και σε αγνόησαν..? ...νέος στον χώρο είμαι κι εγώ όπως και πολλοί άλλοι που συμμετέχουν στο forum...αλλά θέμα 'παραγκωνισμού' δεν νομίζω να έχει αντιμετωπίσει κανένας μας...
...σίγουρα 'παρεϊτσες' υπάρχουν παντού και πάντα...πολλές δε απο αυτές δημιουργούνται κ' εξελίσσονται μεταξύ 'αγνώστων' με κοινές ανησυχίες μέσα απο τα ίδια τα fora...εξαρτάται όμως απο εμάς τους ίδιους και απο το πόσο 'κοινωνικοποιημένοι' είμαστε, η, διατιθέμεθα να γίνουμε προκειμένου να 'κερδίσουμε' τα μέγιστα απο τέτοιου είδους επαφές...
Με φιλικούς χαιρετισμούς,
Νίκος
...σίγουρα 'παρεϊτσες' υπάρχουν παντού και πάντα...πολλές δε απο αυτές δημιουργούνται κ' εξελίσσονται μεταξύ 'αγνώστων' με κοινές ανησυχίες μέσα απο τα ίδια τα fora...εξαρτάται όμως απο εμάς τους ίδιους και απο το πόσο 'κοινωνικοποιημένοι' είμαστε, η, διατιθέμεθα να γίνουμε προκειμένου να 'κερδίσουμε' τα μέγιστα απο τέτοιου είδους επαφές...
Με φιλικούς χαιρετισμούς,
Νίκος
η ταν, η, τα πετάν...
Ειλικρινα κι εγω δεν καταλαβαινω την πικρα σου και τους λογους αποχωρησης,με αφορμη αυτο ομως θα ηθελα να εκφρασω την ικανοποιηση μου(σε μεγαλο ποσοστο)για τον τροπο λειτουργειας αυτης της ιστοσελιδας στην οποια ακουγονται ολες οι αποψεις(ακομη κι οι δικες μου....^%^),συγκριτικα με κατι φασιστοforum οπως το aeromodeling και το airliners οπου διαγραφονται μελη για ασημαντους λογους,σβηνονται μηνυματα,παραποιουνται γραφομενα,και γενικα οτι δεν ειναι αρεστο στους διαχειριστες,αποβαλλεται στο πυρ το εξωτερον. Αν πατε μια βολτα ειδικα στο airliners και διαβασετε τα παραπονα των μελων για τη συμπεριφορα των διαχειριστων....θα φρικαρετε.Ο φασισμος σε ολο του το μεγαλειο.
Καλο θα ειναι λοιπον να μαθαινουμε που μπορουμε να εκφραζομαστε ελευθερα και που υπαρχει επιλεκτικη λογοκρισια........!@/-=}{{
Καλο θα ειναι λοιπον να μαθαινουμε που μπορουμε να εκφραζομαστε ελευθερα και που υπαρχει επιλεκτικη λογοκρισια........!@/-=}{{
mathousalas έγραψε: ↑καλησπερα κ αντιο σασ .μετα λυπησ μου καταλαβα οτι δεν υπαρχη καμια διαφορα απο τα υπολειπα παρειστικα κλαμπακια που απλα καμαρωνουν για το τι εχουμ μονο αυτοι κ πωσ το καταφεραν μη σκεπτωμενοι τουσ τοσουσ που πραγματη εχουν αναγκη βοηθειασ.ευχωμαι να συνεχεισεται την τοσο καλη δουλεια που κανετε βοηθωντασ τοσουσ!συγνωμη για το χρονο σασ!μετα τιμησ!κωνσταντινοσ!
δεν έχουμε γνωριστεί, ούτε σε κάποιο θέμα σ αυτό το φόρουμ ούτε κάπου αλλού.
Δέν μπορώ όμως να αγνοήσω κάποιον συνανθρωπό όταν ζητάει βοήθεια.
Άν είσαι ακόμα εδώ,
και διαβάζεις αυτά που σου γράφω στείλε μου Π.Μ με το σταθερό σου ή κινητό cosmote να σε πάρω τηλέφωνο να μιλήσουμε, και ότι μπορώ να βοηθήσω.
Αλλιώς σου έυχομαι ότι καλύτερο όπου και να είσαι.
Πάντα φιλικά και με καλη διάθεση,
Εγω διεκρινα το συμπλεγμα-συνδρομο θωρυβωδες μυρμηγκακι ανευ αφορμης στην δημοσιευση του κωνσταντινου... κακως απαντατε σε τετοια ανυποστατα σχολια.... ετσι εκανε και ο βασσιλακης ο κα'ί'λας στις ταινιες αλλα στο τελος ηρθε ο πατερουλης του σπιτι απ΄τα καραβια και η αδερφουλα του αναφωνησε.. "ΗΡΘΕ Ο ΠΑΤΕΡΟΥΛΗΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ!"
-
mathousalas έγραψε: ↑
Καλησπέρα και αντίο σάς.
Μετά λύπης μου κατάλαβα ότι δεν υπάρχει καμιά διαφορά από τα υπόλοιπα παρεΐστικα κλαμπάκια που απλά καμαρώνουν για το ότι έχουν μόνο αυτοί και πως το κατάφεραν μη σκεπτόμενοι τους τόσους που πράγματι έχουν ανάγκη βοήθειας.
Εύχομαι να συνεχίσετε την τόσο καλή δουλειά που κάνετε βοηθώντας τόσους! Συγγνώμη για το χρόνο σάς!
Μετά τιμής!
Κωνσταντίνος!
Ρε Κωνσταντίνε, άσε τα κουλά και έλα να πετάξουμε όλοι μαζί.
Τώρα έχουμε και μοντελοδρόμιο, πάμε μια βόλτα;
Ποιος σε πείραξε ρε φίλε.....εδώ μέσα μπορεί οι περισσότεροι να χρίζουμε φαρμακευτικής αγωγής και ψυχοθεραπείας, αλλά κατά βάθος είμαστε καλά παιδιά.....δεν νομίζω ότι αν ρωτήσεις κάτι ή αν θες να μάθεις κάτι, δε θα μοιραστεί κάποιος από εδώ μέσα ότι ξέρει....άλλωστε και εμείς όλοι μαθαίνουμε μέρα με την μέρα....το hobby αυτό, απλά δεν τελειώνει ποτέ...όπως και τα πάντα σε αυτή την ζωή.
Αν μας πεις ποιο είναι ή ήταν το θέμα θα μας βοηθούσες αφάνταστα….άλλωστε και το forum μας είναι σα ζωντανός οργανισμός και λάθη μπορεί και να γίνονται.
Υ.Γ.: Όποιος σε πείραξε να του πέσουν όλα τα μοντέλα, να του καεί η Τ/Κ με τον φορτιστή και το κασελάκι να γίνει χαρτοπόλεμος.
-
ο Λακης ο Λωτος έγραψε: ↑Εγω διεκρινα το συμπλεγμα-συνδρομο θωρυβωδες μυρμηγκακι ανευ αφορμης στην δημοσιευση του κωνσταντινου... κακως απαντατε σε τετοια ανυποστατα σχολια.... ετσι εκανε και ο βασσιλακης ο κα'ί'λας στις ταινιες αλλα στο τελος ηρθε ο πατερουλης του σπιτι απ΄τα καραβια και η αδερφουλα του αναφωνησε.. "ΗΡΘΕ Ο ΠΑΤΕΡΟΥΛΗΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ!"
Άμα λέω ότι είσαι για "φώκο¨... έχω άδικο;!@/-=}{{
ο Λακης ο Λωτος έγραψε: ↑Εγω διεκρινα το συμπλεγμα-συνδρομο θωρυβωδες μυρμηγκακι ανευ αφορμης στην δημοσιευση του κωνσταντινου... κακως απαντατε σε τετοια ανυποστατα σχολια.... ετσι εκανε και ο βασσιλακης ο κα'ί'λας στις ταινιες αλλα στο τελος ηρθε ο πατερουλης του σπιτι απ΄τα καραβια και η αδερφουλα του αναφωνησε.. "ΗΡΘΕ Ο ΠΑΤΕΡΟΥΛΗΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ!"
δεν νομίζω ότι ειναι σωστό να μιλάς έτσι για έναν άνθρωπο που ζητάει βοήθεια.
Για μένα και τα ασήμαντα μυρμήγκια έχουν αξία.+(*)
-
Το petame για λόγους διακριτικότητας με προσωπικό μήνυμα ζήτησε από τον mathousalas τους λόγους που τον ώθησαν να ανοίξει αυτό το θέμα αλλά απάντηση δεν πήρε
Τα μέλη του petame έχουν αποδείξει ότι προστρέχουν σε όποια βοήθεια τους ζητηθεί άμεσα μα πάντα στο μέτρο του δυνατού και των γνώσεων τους
Αφού λοιπόν δεν υπάρχει ζήτημα προς συζήτηση οι κατηγορίες θεωρούνται ανυπόστατες Το θέμα κλειδώνει και μεταφέρεται στον κάδο των αχρήστων
Τα μέλη του petame έχουν αποδείξει ότι προστρέχουν σε όποια βοήθεια τους ζητηθεί άμεσα μα πάντα στο μέτρο του δυνατού και των γνώσεων τους
Αφού λοιπόν δεν υπάρχει ζήτημα προς συζήτηση οι κατηγορίες θεωρούνται ανυπόστατες Το θέμα κλειδώνει και μεταφέρεται στον κάδο των αχρήστων