Δυναμόκλειδο

Απάντηση
DjBac

Δυναμόκλειδο

Δημοσίευση από DjBac »

Έχετε να προτείνετε κάποιο δυναμόκλειδο (αν γίνεται κάποιο σετ με εξαρτήματα) για μοντελισμό? _Β_Ο_Β_Ο
nasa

Απάντηση: Δυναμόκλειδο

Δημοσίευση από nasa »

...DjBac...για μικρά δυναμόκλειδα μπές στο 'toolstore.gr'...έχει κάποια της εταιρείας Proxxon που ίσως σε ενδιαφέρουν...επίσης σίγουρα θα βρείς και στον Δήλμα στην Αθηνάς...χρειάζεσαι όμως πραγματικά κάτι τέτοιο...?
η ταν, η, τα πετάν...
DjBac

Δημοσίευση από DjBac »

βασικά το θέλω για κάποιες βίδες σε μοτέρ, φοβούμενος μη φάω βόλτες..

Ευχαριστώ, θα δω στο toolstore
King Kostas

Δημοσίευση από King Kostas »

DjBac έγραψε: Έχετε να προτείνετε κάποιο δυναμόκλειδο (αν γίνεται κάποιο σετ με εξαρτήματα) για μοντελισμό? _Β_Ο_Β_Ο

Καλά το δυναμόκλειδο τι θα το κάνεις;

(εννοώ, σε ποια μοντελιστική εφαρμογή χρειάζεται το δυναμόκλειδο;....με τρομάζεις....w
King Kostas

ΟΚ πήρα απάντηση......νομίζω είσαι το λιγότερο υπερβολικός....

Υ.Γ.: Σε μοτέρ ποτέ δε καργάρουμε......με την ζέστη όλα θα σφίξουν μοιραία.
DjBac

Δημοσίευση από DjBac »

Όντως μπορεί να είμαι υπερβολικός, αλλά προσέχουμε για να έχουμε! Συγκεκριμένα το θέλω για βίδες που δεν είναι πάνω στο μοτέρ, αλλά στον στρόφαλο, στην προπέλα!
King Kostas

DjBac έγραψε: Όντως μπορεί να είμαι υπερβολικός, αλλά προσέχουμε για να έχουμε! Συγκεκριμένα το θέλω για βίδες που δεν είναι πάνω στο μοτέρ, αλλά στον στρόφαλο, στην προπέλα!

Υπάρχει συγκεκριμένη απαίτηση στην συγκεκριμένη ροπο-μέτρηση από κάποιο εγχειρίδιο σε ιντσόλιμπρες ή άλλη μονάδα κτλ.

Ρωτάω γιατί δεν μου έχει τύχει ποτέ μέχρι τώρα σε καμιά μοντελιστική εφαρμογή. Είναι καλό να μάθουμε αν παίζει κάτι τέτοιο.
v_tolias

Δημοσίευση από v_tolias »

Η ερώτησή μου είναι.. Πως θα ξέρεις πόση δύναμη χρειάζεσαι? Δεν έχω δεί ποτέ κάτι τέτοιο σε manual μοντελλιστικού κινητηρα!Αν έχω δεί κάπου, ίσως είναι σε μπουζί, αλλά μεχρι εκει... Αν βάλεις αυτή που χρειάζεται για να ξεσφίξει δεν είναι η σωστή!
DjBac

Δημοσίευση από DjBac »

Ούτε εμένα μου έχει χρειαστεί μέχρι τώρα, απλά διάβαζα το manual για έναν αντάπτορα σε μοτέρ και έλεγε για δυναμόκλειδο (έχει και τις τιμές δύναμης που χρειάζεται).
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μηχανολογικά - Εργαλεία - Καύσιμα”