Δυναμόκλειδο
Δυναμόκλειδο
Έχετε να προτείνετε κάποιο δυναμόκλειδο (αν γίνεται κάποιο σετ με εξαρτήματα) για μοντελισμό? _Β_Ο_Β_Ο
Απάντηση: Δυναμόκλειδο
...DjBac...για μικρά δυναμόκλειδα μπές στο 'toolstore.gr'...έχει κάποια της εταιρείας Proxxon που ίσως σε ενδιαφέρουν...επίσης σίγουρα θα βρείς και στον Δήλμα στην Αθηνάς...χρειάζεσαι όμως πραγματικά κάτι τέτοιο...?
η ταν, η, τα πετάν...
βασικά το θέλω για κάποιες βίδες σε μοτέρ, φοβούμενος μη φάω βόλτες..
Ευχαριστώ, θα δω στο toolstore
Ευχαριστώ, θα δω στο toolstore
-
DjBac έγραψε: ↑Έχετε να προτείνετε κάποιο δυναμόκλειδο (αν γίνεται κάποιο σετ με εξαρτήματα) για μοντελισμό? _Β_Ο_Β_Ο
Καλά το δυναμόκλειδο τι θα το κάνεις;
(εννοώ, σε ποια μοντελιστική εφαρμογή χρειάζεται το δυναμόκλειδο;....με τρομάζεις....w
-
ΟΚ πήρα απάντηση......νομίζω είσαι το λιγότερο υπερβολικός....
Υ.Γ.: Σε μοτέρ ποτέ δε καργάρουμε......με την ζέστη όλα θα σφίξουν μοιραία.
Υ.Γ.: Σε μοτέρ ποτέ δε καργάρουμε......με την ζέστη όλα θα σφίξουν μοιραία.
Όντως μπορεί να είμαι υπερβολικός, αλλά προσέχουμε για να έχουμε! Συγκεκριμένα το θέλω για βίδες που δεν είναι πάνω στο μοτέρ, αλλά στον στρόφαλο, στην προπέλα!
-
DjBac έγραψε: ↑Όντως μπορεί να είμαι υπερβολικός, αλλά προσέχουμε για να έχουμε! Συγκεκριμένα το θέλω για βίδες που δεν είναι πάνω στο μοτέρ, αλλά στον στρόφαλο, στην προπέλα!
Υπάρχει συγκεκριμένη απαίτηση στην συγκεκριμένη ροπο-μέτρηση από κάποιο εγχειρίδιο σε ιντσόλιμπρες ή άλλη μονάδα κτλ.
Ρωτάω γιατί δεν μου έχει τύχει ποτέ μέχρι τώρα σε καμιά μοντελιστική εφαρμογή. Είναι καλό να μάθουμε αν παίζει κάτι τέτοιο.
Η ερώτησή μου είναι.. Πως θα ξέρεις πόση δύναμη χρειάζεσαι? Δεν έχω δεί ποτέ κάτι τέτοιο σε manual μοντελλιστικού κινητηρα!Αν έχω δεί κάπου, ίσως είναι σε μπουζί, αλλά μεχρι εκει... Αν βάλεις αυτή που χρειάζεται για να ξεσφίξει δεν είναι η σωστή!
Ούτε εμένα μου έχει χρειαστεί μέχρι τώρα, απλά διάβαζα το manual για έναν αντάπτορα σε μοτέρ και έλεγε για δυναμόκλειδο (έχει και τις τιμές δύναμης που χρειάζεται).