Kάστρο

Απάντηση
Mogolos

Kάστρο

Δημοσίευση από Mogolos »

Πριν από λίγο καιρό βρεθήκαμε στο Κάστρο μετα από πρόσκληση του diamond models (Γιαννη).
Ο χώρος όπου πετάνε τα παιδιά ειναι υπέροχος!!
Καταπληκτική παρέα (φαντάζομαι πώς θα ειναι όταν μαζεύεστε όλοι μαζί Γιαννη) και φοβερή φιλοξενία από την αερολέσχη.
Πάρτε μια μικρή γευση...
(ζητώ συγνώμη, αλλα η κάμερα ειναι του τηλεφώνου. Υπόσχομαι ότι θα επανελθω με καλλήτερα και περισσότερα πλανα)

http://www.youtube.com/watch?v=OCdEL5bZkEY

ps: Γιαννη σε ευχαριστούμε. Θα τα πουμε επάνω το αλλο ΣΚ+(*)
Τρύφωνας

Απάντηση: Kάστρο

Δημοσίευση από Τρύφωνας »

Πολύ ωραίο το βίντεο Mogolos! <++>

Το Κάστρο είναι το καλλίτερο μέρος για πτήσεις αερομοντέλων. Ατέλειωτος διάδρομος (άνω των 200 μέτρων) με κοντοκουρεμένο γρασσίδι ...ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ χώρος, καλή μοντελιστική παρέα και το ποιό σημαντικό οι ιδιοκτήτες του χώρου χαρακτηρίζονται απο μεράκι και μεγάλη αγάπη στις πτητικές μηχανές. Ειδικά στα αερομοντέλα!!!!V:))

Κανένας χώρος (ιδιωτικός ή δημόσιος) δεν συγκρίνεται με αυτόν του Κάστρου για μοντελιστική χρήση. Και να φανταστείς οτι είναι περίπου 5 χιλιόμετρα μακριά απο το Ακραίφνιο (Hobby Box). Το Κάστρο όμως καταφανώς ο καλλίτερος χώρος με πολύ φιλόξενους ιδιοκτήτες. Τον συστήνω ανεπιφύλακτα!!!+(*)
Θα τα ξαναπούμε σύντομα.
Τρύφωνας
palafdim

Δημοσίευση από palafdim »

Εικόνα

Μια πρόσφατη φωτογραφία από Κάστρο. Πολύ ωραίος χώρος ειδικά για scale models!!
tao

Δημοσίευση από tao »

παιζει κανενα εχτρα στην παρεα
ΔΕΔΕΣ ΝΙΚΟΣ

Δημοσίευση από ΔΕΔΕΣ ΝΙΚΟΣ »

Πραγματι το μερος ειναι υπεροχο οι ανθρωποι φιλοξενοι και το βασικοτερο ο διαδρομος μαλακος με συνεπεια να συγχωρει καποια μικρολαθακια στην προσγειωση.
Το μονο αρνητικο ειναι η αποσταση ως προς το κοστος μεταβασης ειδικα τωρα μετα και την τελευταια αυξηση των διοδιων.
Τελικα στην Ελλαδα για να κανεις το hobby σου οποιο και να ειναι αυτο πρεπει να πληρωσεις αδρα.
Αλλα τι να πει κανεις οταν ας πουμε για να πας μια οικογενειακη βολτα στο καστρο μια Κυριακη σου κοστιζει βενζινη διοδια και φαι περιπου 120e ειναι προτιμοτερο να παρεις ενα φιλο να πας να πεταξεις και να πληρωσει ο καθενας απο 30e και μετα σπιτι και t.v.Οσο για την συμβια?μπερδεμα.
Corsair

Δημοσίευση από Corsair »

Για μένα θα ήταν ιδανικά, ένας χώρος που οργανομένα θα συγκέντρωνε διάφορες πτητικές μηχανές και τηλεκατευθυνόμενα μοντέλα. _P_P

Σίγουρα έχει πολλές δυσκολίες, το ξέρω, για αυτό λέω οργανομένος χώρος, και '' ιδανικός ''.

Είναι και η Υ.Π.Α. που δεν το επιτρέπει λόγω αφάλειας.
palafdim

Νίκο ελπίζω να αναγνώρισες τη φωτογραφία....
Δημήτρης
dgiatr

Δημοσίευση από dgiatr »

palafdim έγραψε: Νίκο ελπίζω να αναγνώρισες τη φωτογραφία....
Δημήτρης

Δημήτρη ΤΟ HURRICANE δεν είναι αυτό ή το SPITFIRE........;;;;;;
palafdim

Το ξάπλα είναι το Spitfire του ESM και το στημένο το Hurricane
Τρύφωνας

Δημοσίευση από Τρύφωνας »

Παιδιά ωραία αεροπλάνα. Αν τα έχετε ζυγίσει ήδη, τσεκάρετε τα εξής:

Στο ESM Hawker Hurricane αν βάλετε το κέντρο βάρους στο 1:4,5 της χορδής της αεροτομής στην ρίζα του φτερού θα δείτε οτι πετάει καλλίτερα.

Το ίδιο υσχύει και στο Spit.

Καλές αποπροσγειώσεις και ελπίζω να τα πούμε καμμιά μέρα και να πετάξουμε και παρέα με τον Mogolo (ESM Hellcat+P-51B), τον Λυκούργο (ESM F4U Corsair), τον DJBac (ESM P-47D) και εμένα με το δικό μου Ρ-47D!!!!+(*)

Τρύφωνας
Συνημμένα
Εικόνα265.jpg
Εικόνα265.jpg (95.8 KiB) Προβλήθηκε 142 φορές
Εικόνα264.jpg
Εικόνα264.jpg (96.36 KiB) Προβλήθηκε 142 φορές
Εικόνα017.jpg
Εικόνα017.jpg (99.7 KiB) Προβλήθηκε 142 φορές
palafdim

Να είσαι καλά Τρύφωνα και ελπίζω να σε γνωρίσω κάποια στιγμή από κοντά μιας και έχω ακούσει πολλά για τις γνώσεις σου και τις ικανότητές σου στα scale models. Τα αεροπλάνα πετάνε περίφημα.
Το Corsair με τι κινητήρα το πετάει ο Λυκούργος;
Στο spit έχω τον 200άρι τον OS με pump. Γνώρισα τον Νίκο Ασσάνη και μου είπε για το site. Ελπίζω λοιπόν να βρεθούμε κάποια μέρα. Εγώ ανήκω στα παιδιά που πετάνε στο 90 κυρίως. Τα είχαμε πει και στο aeromodelismos.gr.
Καλές πτήσεις Δημήτρης.
palafdim

ΕικόναΕικόνα
To Hurricane του Νίκου Δέδε!!
Λυκουργος

Δημοσίευση από Λυκουργος »

καλημερα Δημητρη, το CORSAIR πεταει με 180 SC
ΔΕΔΕΣ ΝΙΚΟΣ

Δημοσίευση από ΔΕΔΕΣ ΝΙΚΟΣ »

Μπραβο Δημητρη παρα πολυ ομορφες φωτο!!!Την επομενη φορα θα βγαλουμε και το spitfire.
palafdim

Καλημέρα Λυκούργο!
Ο ESM τα χαρακτηρίζει 120άρια τα αεροπλάνα αυτά αλλά δεν πετάνε με 120άρι τετράχρονο εκτός και εάν εννοεί δίχρονο..Το spit μου έχει βγει 7,5 κιλά και με τον 200άρι τον OS είναι περίπου 1:1 και η πτήση του επομένως scale καθαρά! Το corcair μου αρέσει πολύ αλλά το πρόβλημα είναι με τα retract που είναι αναδιπλούμενα και αυτά που δίνει ο ESM δε μου αρέσουν. Στραβώνουν εύκολα σε σχέση με τα Robart τα οποία όμως είναι πανάκριβα. Στο spit φοράω τα 700 RS Robart springdown και είμαι ευχαριστημένος. Τα ίδια έχω και στα άλλα warbirds...(ότι πληρώνεις παίρνεις).
Ποια η άποψή σου σε όλα αυτά;
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πεδία Πτήσεων - Μοντελοδρόμια/flight fields”