Esky Nemo ....ερωτηση

μανος

Απάντηση: Esky Nemo ....ερωτηση

Δημοσίευση από μανος »

καλημερα στην παρεα,φιλε ilampos απο εκει εχω παρει και εγω την ιδια τ/η (futaba).δεν θελω να ακουστει σαν διαφημιση αλλα ο κ.γιωργος ειναι αψογος σε τιμη και παραδοση μετα απο δυο μερες.η τ/η τωρα για εμενα θεωρειται απο τις καλυτερες και ειναιπολυ ευχρηστη.ενα μικρο αρνητικο ειναι οτι εχει ακριβοτερους δεκτες απο τι η spektrum.οσο για το backorder μπορεις να τον παρεις ενα τηλ.να σου πει λεπτομερειες.
ilampos

Δημοσίευση από ilampos »

καλημερα, φιλε μου μιας και εχεις την ιδια μπορεις να μου πει τι ακριβως χρειαζεται για να την συνδεσεις με ΗΥ για να δουλεψεις με sim , αν μπορεις να δωσεις ενα λινκ του προιοντος και τιμη πανω κατω.
Καθε πομπος δουλευει μονο με τους δικους του δέκτες?
δεν υπαρχουν μαιμου εκδοσεις που να δουλευουν?
μανος

Δημοσίευση από μανος »

ilampos έγραψε: καλημερα, φιλε μου μιας και εχεις την ιδια μπορεις να μου πει τι ακριβως χρειαζεται για να την συνδεσεις με ΗΥ για να δουλεψεις με sim , αν μπορεις να δωσεις ενα λινκ του προιοντος και τιμη πανω κατω.
Καθε πομπος δουλευει μονο με τους δικους του δέκτες?
δεν υπαρχουν μαιμου εκδοσεις που να δουλευουν?

καλησπερα η αληθεια ειναι οτιδεν την δουλευω για simδιοτι ειχα απο πριν αλλον simulator πιστευω καποιος απο το φορουμ θα βοηθησει σε αυτην την απορια σου.ο πομπος δουλευει με τους δικους του δεκτες,βεβαια υπαρχουν και καποιοι κινεζικοι με λιγοτερα χρηματα(25-35 ευρω)που δουλευουν με την futaba και ως τωρα αποτι μαθαινω δεν εχει παρουσιαστει κανενα προβλημα βεβαια πιστευω ρισκο υπαρχει εστω και ψυχολογικο και φυσικα μιλαω μονο για μικρα parkflyer ηλεκτρικα.η επιλογη ειναι στον καθενα.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ηλεκτρικά Αεροπλάνα”