ΔΡΑΧΜΗ ΔΡΑΧΜΟΥΛΑ ΜΟΥ, ΓΥΡΝΑ ΞΑΝΑ
Απάντηση: ΔΡΑΧΜΗ ΔΡΑΧΜΟΥΛΑ ΜΟΥ, ΓΥΡΝΑ ΞΑΝΑ
και η δραχμή ώς χαρτονόμισμα
προσέξτε ημερομηνία 9η ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 1944
προσέξτε ημερομηνία 9η ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 1944
2500 χρόνια ιστορίας
FINANCIAL TIMES
Επιστ ροφή στην δραχμή για την Ελλάδα.
Επιστ ροφή στην δραχμή για την Ελλάδα.
Γειά, παιδιά ξεχάστε το και μήν το λέτε. Δραχμή δεν ξανατυπώνεται, εκτός και αν διαλύσει η ευρωζώνη. Δράχμες δέν τυπώνονται τώρα, ούτε εδώ ούτε εξω!`M`
παιδια δεν ξαναγυριζουμε στην δραχμη,εχουμε μπει σε διαδικασια ελεγχομενης πτωχευσης,οταν πτωχευσουμε εμεις και κανα δυο αλλα κρατη βλεπουμε....
Αγαπητοί φίλοι
Με την πτώση των μισθών, συντάξεων έρχεται και η πτώση των εμπορικών συναλλαγών.
Σε συνάρτηση με το παραπάνω και την αύξηση της φορολογίας και του συντελεστή ΦΠΑ έρχεται και η διολίσθηση (υποτίμηση) του ευρώ σε τοπικό επίπεδο.....
Δεν χρειάζεται καν να επιστρέψει η Ελλάδα στην δραχμή. Η υποτίμηση έχει ήδη γίνει. Δείτε πόση βενζίνη αγοράζατε με 30 ευρώ πέρισυ και πόση σήμερα και βγάλτε μόνοι σας τα συμπεράσματά σας.
Τρύφωνας
Με την πτώση των μισθών, συντάξεων έρχεται και η πτώση των εμπορικών συναλλαγών.
Σε συνάρτηση με το παραπάνω και την αύξηση της φορολογίας και του συντελεστή ΦΠΑ έρχεται και η διολίσθηση (υποτίμηση) του ευρώ σε τοπικό επίπεδο.....
Δεν χρειάζεται καν να επιστρέψει η Ελλάδα στην δραχμή. Η υποτίμηση έχει ήδη γίνει. Δείτε πόση βενζίνη αγοράζατε με 30 ευρώ πέρισυ και πόση σήμερα και βγάλτε μόνοι σας τα συμπεράσματά σας.
Τρύφωνας
-
Θέλω να πιστεύω ότι όσοι θέλουν να γυρίσει πλέον η παλιά δραχμή μας, απλά μας κάνουν ΠΛΑΚΑ…..
Το ευρώ των δύο ταχυτήτων το βιώνουμε όλοι από το 2005 και πέρα….δε χρειάζεται λοιπόν να πάμε σε δραχμές……δε νομίζω άλλωστε ότι το μπουκαλάκι το νερό των 0,50 λεπτών του Ευρώ, έκανε το 1999, 180δρχ…….
Το ευρώ των δύο ταχυτήτων το βιώνουμε όλοι από το 2005 και πέρα….δε χρειάζεται λοιπόν να πάμε σε δραχμές……δε νομίζω άλλωστε ότι το μπουκαλάκι το νερό των 0,50 λεπτών του Ευρώ, έκανε το 1999, 180δρχ…….
-
οι μόνοι που θα κερδίσουν είναι αυτοί που έβγαλαν έξω τα κλεμένα και αν (που δεν) γυρίζαμε στην δραχμή θα είχαν τουλάχιστον τα διπλά
Απάντηση: ΔΡΑΧΜΗ ΔΡΑΧΜΟΥΛΑ ΜΟΥ, ΓΥΡΝΑ ΞΑΝΑ?????
... .εάν χρωστάμε 100 σε εύρο με την επιστροφή στην δραχμή θα πρέπει να υποτιμήσουμε το νέο νόμισμα κατά 25% άρα + 25 σε αυτά που χρωστάμε και αλλά--20% λόγο ONE για να ξεκινήσουμε με ανταγωνιστικούς όρουςτο νέο νόμισμα ώστε να είναι φτηνότερα τα ομολόγα μας τα όπια θα πρέπει να αγοράζουν φτηνά οι δανειστές μας......αποτέλεσμα 100+25+20= 145 δηλαδή 45% αύξηση του χρέους μας {300+150=450.000.000.000Ε)
Ειδήσεις σε τίτλους,
Σαρκοζί: Καταστροφή του ευρώ, σημαίνει καταστροφή της Ευρώπης.
Πηγή: mega Σαβατοκύριακο, σήμερα γύρω στίς 09:15
Σαρκοζί: Καταστροφή του ευρώ, σημαίνει καταστροφή της Ευρώπης.
Πηγή: mega Σαβατοκύριακο, σήμερα γύρω στίς 09:15
Πολλές απαντήσεις σε πολλά ερωτήματα!!
Παρακολουθήστε την συνεχεις του zeitgeist Ι.
Βγηκε και πεχτηκε πρόσφατα στην Αθηνα το ΙΙΙ.
Ακομα δεν το εχω βρει online, οπότε σας παραθετω το ΙΙ
http://video.google.com/videoplay?docid=-7492068823950286254#
Παρακολουθήστε την συνεχεις του zeitgeist Ι.
Βγηκε και πεχτηκε πρόσφατα στην Αθηνα το ΙΙΙ.
Ακομα δεν το εχω βρει online, οπότε σας παραθετω το ΙΙ
http://video.google.com/videoplay?docid=-7492068823950286254#
-
Το μόνο που ξέρω είναι ότι στο καράβι που βουλιάζει οι επιβάτες είναι όλοι μέσα!!!Λείπουν ο Καπετάνιος ,οι αξιωματικοί και κάποιοι φίλοι τους...!!!
Για να δούμε πως είναι και η θέα από το πάτο της θάλασσας...
Για να δούμε πως είναι και η θέα από το πάτο της θάλασσας...
Oι φήμες και κάποιες εφημερίδες λένε,
ότι στην σύνοδο της 25 Μαρτίου θα αποφασιστεί πότε θα γυρίσουμε στην δραχμή.
Τυχαία η ημερομηνία;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Τυχαίο;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Δέν νομίζω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Καλό μήνα σε όλους μας.+(*)
ότι στην σύνοδο της 25 Μαρτίου θα αποφασιστεί πότε θα γυρίσουμε στην δραχμή.
Τυχαία η ημερομηνία;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Τυχαίο;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Δέν νομίζω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Καλό μήνα σε όλους μας.+(*)