ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ

Τρύφωνας

Απάντηση: ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ

Δημοσίευση από Τρύφωνας »

Φίλε v-tolias

Η λέξη συμφέρον είναι η λέξη που αρχίζει και τελειώνει μια σύρραξη. Κανένας διανοούμενος δεν σταματάει κάτι. Το συμφέρον ορίζει τις πολιτικές καταστάσεις και τις συράξεις. Κανένας πολιτικός δεν είναι χαζός. Όλοι είναι σκεπτώμενοι, απλά τα διαπραγματευτικά χαρτιά τους δεν έχουν το ίδιο "βάρος"....

Αν λοιπόν "συμφέρει" μια σύρραξη να είσαι σίγουρος οτι θα γίνει...(ότι και να λέει ο Τζόν Λέννον...και οι λοιποί διανοούμενοι....).

Μήπως πιστεύεις και εσύ οτι τις τύχες των λαών τις ορίζουν οι διανοούμενοι ή μήπως τελικά τις ορίζει το διεθνές κεφάλαιο που χρησιμοποιεί σαν όπλο του κράτη ολόκληρα;;;

Παρόλα αυτά η Τουρκία δεν είναι "μπεσαλής" γείτονας. Νοιάζεται για τα συμφέροντά της και λίγο την ενδιαφέρουν τα ανθρώπινα δικαιώματα. Οπότε καταλήγουμε πάλι στο συμπέρασμα οτι πρέπει να κρατάμε μικρά καλάθια όσων αφορά την φιλική τους διάθεση ως προς εμάς τους Έλληνες.
Παρασχος

Δημοσίευση από Παρασχος »

Ποτέ δεν είδαμε κάτι καλό από τους Τούρκους .
Από την εμφάνιση τους και μέχρι σήμερα κάπου 800 χρόνια
μόνο ταλαιπωρίες πίκρα και ΘΑΝΑΤΟ έχουν προσφέρει απλόχερα στους
Έλληνες
Πρέπει κάποιος να είναι τελείως χαζός αν πιστεύει σε οποιαδήποτε είδους φιλία των Τούρκων
Η Ελλάδα με τα πολλά πετρέλαια που διαθέτη σήμερα μoιάζη με ποντίκι που έχει και τυρί
Και οι Τούρκοι σαν γατες προσπαθούν να φάνε με κάθε τρόπο και τα δυο
Εμένα προσωπικά δεν με έχει πειράξει κανένας Τούρκος όμως για όλα τα παραπάνω
με μεγάλη μου χαρά τους πεταω μια ατομική βόμβα να μην μήνη ρουθούνι όρθιο
Είναι θέμα παιδείας .Όσοι πήγαν σχολείο μετά το 1980-85 σκέφτονται διαφορετικά
Διότι με την συστηματική απαξίωση της ιστορίας μας της γλώσσας μας και της θρησκείας μας έχουν γαλουχηθεί χωρίς εκείνον τον απαραίτητο πατριωτισμό που είχαν οι παλαιότεροι
Έτσι βλέπεις σήμερα Ελληνόπουλα με μεγάλη ευκολία να καίνε ελληνικές σημαίες και να πιστεύουν στην ελληνοτουρκική φιλία .

Παράσχος
Wizard

Δημοσίευση από Wizard »

Παρασχος έγραψε: Ποτέ δεν είδαμε κάτι καλό από τους Τούρκους .
Από την εμφάνιση τους και μέχρι σήμερα κάπου 800 χρόνια
μόνο ταλαιπωρίες πίκρα και ΘΑΝΑΤΟ έχουν προσφέρει απλόχερα στους
Έλληνες
Πρέπει κάποιος να είναι τελείως χαζός αν πιστεύει σε οποιαδήποτε είδους φιλία των Τούρκων
Η Ελλάδα με τα πολλά πετρέλαια που διαθέτη σήμερα μoιάζη με ποντίκι που έχει και τυρί
Και οι Τούρκοι σαν γατες προσπαθούν να φάνε με κάθε τρόπο και τα δυο
Είναι θέμα παιδείας .Όσοι πήγαν σχολείο μετά το 1980-85 σκέφτονται διαφορετικά
Διότι με την συστηματική απαξίωση της ιστορίας μας της γλώσσας μας και της θρησκείας μας έχουν γαλουχηθεί χωρίς εκείνον τον απαραίτητο πατριωτισμό που είχαν οι παλαιότεροι
Έτσι βλέπεις σήμερα Ελληνόπουλα με μεγάλη ευκολία να καίνε ελληνικές σημαίες και να πιστεύουν στην ελληνοτουρκική φιλία .

Παράσχος

+1111111111 :,)
v_tolias

Δημοσίευση από v_tolias »

Οπότε Τρύφωνα καταλήξες σε αυτό που είπα στην αρχή.. Ολο αυτό γίνεται γιατί συμφέρει κάποιους εδώ και 800 χρόνια(εγώ θα έλεγα εδώ και 3000 χρόνια)!! Και κερδισμένος από ένα τέτοιο παιχνίδι δεν θα βγεί ποτέ ο απλός λαός! Και όπως είπες πρέπει να καρατάμε μικρά καλάθια και όχι καθόλου! Καθένας όσο μικρό η μεγάλο μπορεί.... Αλλά πρέπει να τα κρατάμε για όλους! Οπουδήποτε υπάρχει περιθώριο κέρδους(ακόμα και μεταξύ των Ελλήνων γιατί υπάρχουν και οι "ρουφιάνοι")

Φίλε Παράσχο.. Γάτες δεν είναι μόνο οι Τούρκοι..Εϊναι και οι Γερμανοί, οι Γάλλοι, οι Αμερικάνοι κτλ που με πρόσχημα την οικονομική κρίση, θέλουν να πάρουν όλο τον πλούτο της Ελλάδας(πετρέλαια,τουριστικά νησιά, κτλ).. Και οι γερμανοί μας σφάξανε το 40, και τώρα μας "πηδάνε" κανονικά, αλλά τους δίνουμε τα λεφτά μας, τους θεωρούμε φίλους, αγοράζουμε από αυτους οπλισμούς, κτλ.... Συγκεκριμένα του Γερμανούς του συγχωρήσαμε 10-15 χρόνια μετά τον πόλεμο και πήγαμε και γίναμε μετανάστες και τελικά τους βοηθήσαμε να ξαναφτιάξουν την χώρα τους και την οικονομία τους.. Και οι ρωμαίοι πριν 2000 χρόνια το ίδιο κάνανε μέχρι να γίνει η Κωσταντινούπολη πρωτευουσα της τοτε ρωμαικής αυτοκρατορίας!! Δεν μπορεί να ξεχνάμε μερικά και άλλα όχι..

Η Ελλάδα ήταν, είναι και θα είναι το μήλο της Εριδος λόγω της γεωγραφικής της θέσης(και ουχί λόγω των πετρελαιων)... Λιμάνια, βιομηχανικές εγκαταστάσεις, και αεροδρόμια, θα μπορούσαν να προσφέρουν 1000πλάσια κέρδη από ότι το πετρέλαιο!! Η cosco ήδη ήρθε, οι γερμανοί έχουν το Ελ.Βελ! Δεν την θέλουν μόνο οι Τούρκοι αλλά όλος ο κόσμος...

Τέλος από πότε η θρησκεία μας γράφει για μίσος αντίποινα.. Επειδή εγώ πήγα σχολείο μετά το 90 μου μάθανε, ότι ή βασική αξία του χριστιανισμού είναι η συγχώρεση!!! Μου τα μάθανε λάθος??? Το θεωρώ υποκριτικό να λέμε από τη μια ότι είμαστε χριστιανοί και από την άλλη, ότι ευχαρίστως θα ρίχναμε βόμβες για ότι μας κάνανε...
dgiatr

Δημοσίευση από dgiatr »

πραγματικά έχω βαρεθεί να διαβάζω , να ξαναδιαβάζω, να ξαναδιαβάζω, να ξαναδιαβάζω και να ξαναδιαβάζω συνέχεια τα ίδια και τα ίδια και τελικά να μην γίνεται τίποτα. ρε παιδία <<ήμαρτον>> είναι αλήθεια τόσο δύσκολο να καταλάβουμε οτι ο,τι και να λέμε και να γράφουμε και να ξαναλέμε και να ξαναγράφουμε δε γίνεται τίποτα, αυτο που μετράει είναι τι κάνουμε εμείς στην πράξη!!!!!! πρέπει επιτέλους να οργανωθούμε!!!!!!και να κατέβουμε στους δρόμους να , χρειάζεται μια συντονισμένη αντίσταση και αντίδραση. Οι Τούρκοι στο Αιγαίο αλωνίζουν γιατί <<Κάποιοι κύριοι>> τους το επιτρέπουν , αυτό είναι η ρίζα του προβλήματος όλα απο εκεί ξεκινάνε . ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ!!
Mogolos

Δημοσίευση από Mogolos »

Βασίλη εισαι βαλτός ανθέλληνας.
Θα επρεπε να ντρέπεσαι που δεν γουστάρεις τα όπλα και τις μηχανές του θανάτου. Οποιος σκοτώνει (και σκοτώνεται) το κάνει για το καλό της Πατρίδας. Μιας πατρίδας που πρέπει να την διατηρήσουε όπως την πειραμε από τους ηρωες προγόνους μας για να "πιασει καλή τιμή στην πώλησή της στους Γερμανους, Αμερικάνους, Αγγλους κλπ.
Ακούς εκει!!! Οι θρακες να εχουν παρόμιο τρόπο ζωής με τους Τούρκους!!! Που ακούστηκε αυτό!!! Ντροπή σου >:(
Σε λίγο θα μας πείς ότι στην Κύπρο ζουσαν ειρηνικά μεχρι το 50' οι Ελληνες με τους Τούρκους!!!

Ρε πάτε καλά????
Εχετε χάσει τελειως το νόημα της Πατρίδας του Εθνους της θρησκίας και του τρόπου υπεράσπισης όλων αυτών! Σας ενοχλούν οι Τούρκοι που θα μας "φανε και που θέλουν τι κακό μας" όταν εδώ και 30-40 χρόνια εχετε ξεπουλήσει τον αφθεντικό τρόπο ζωής του Ελληνα σε όλα τα λαμόγια της Δυσης. Σας ενοχλούν οι Τούρκοι όταν συμορίες ΛΥΣΤΩΝ κατακλέβουν τον κόπο μιας ζωής. Σας ενοχλούν οι τούρκοι όταν η παιδεία των παιδιών σας ειναι χειρότερη από ότι στα αφρικάνικά κράτη.
Αλλα πρέπει να εχουμε "Ηρωες"...
20χρονα παιδιά που πρέπει να γίνονται κρέας στα κανόνια της πολιτικής.
Δεν ξερω εαν εχεται δει κομματιασμένο ανθρωπο από νάρκη ή από οβίδα, αλλα μιας και εχω εμπειρία ενα σας λέω...
ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΖΗΣΑΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΠΟΥΔΕΣ ΜΑΣ.

ps: Οταν εγινε η κρίση των Ιμίων, οι "ηρωες των καναλιών" προτρέπανε σε πόλεμο και να πάμε να φαμε του Τουρκαλάδες και μας πρίζανε με την "πατριωσίνη" τους και τον "ηρωισμό" τους.
Οι "πάλιουρες" στρατιωτικοί όμως τρέμανε σαν το ψάρι στην ιδεα και μόνο!!! Ειδα στρατιωτικούς να βάζουν τα κλάματα. Οχι γιατί ηταν δειλοί, αλλα αντίθετα! Ηξεραν τι θα πεί πόλεμος, τι θα πεί διαμελισμένο ανθρώπινο σώμα. Ηξεραν την μυρωδιά του θανατου.
Εμεις ολοι ξέρουμε το Χολιγουντ. Δεν ειναι Χολιγουντ ο πολεμος παιδιά!!!
αφίστε λοιπόν τις "κορόνες" και προσέχτε τι ευχεστε.
Μακαρι να ειχαν φωνή τα "παιδιά" που έπεσαν στα Ιμια, να μας μηλούσαν.
v_tolias

That's right+(*)
(2f)
dgiatr

Δημοσίευση από dgiatr »

Σε μια πόλη με εκατομμύρια κατοίκους, στις προηγούμενες απεργίες κατέβηκαν μόνο κάτι χιλιάδες να διαμαρτυρηθούνε.ΟΣΟΙμπορούν και δεν φοβούνται μήπως απολυθούν, είναι χρέος τους να κατέβουν. Πρέπει επιτέλους να ξυπνήσουμε!!! Και όσοι φοβούνται μήπως χάσουν το μεροκάματό τους να ξέρουν οτι έτσι και αλλιώς θα το χάσουν εάν δεν υπάρχει μαζική συμμετοχή. Κάποιοι θα πούν οτι χάρη θα κάνουμε έτσι στο κράτος που δεν θα μας πληρώσει ή στα αφεντικά που θα γλιτώσουν το μεροκάματο, όμως να ξέρετε οτι αυτοί οι κύριοι δεν φοβούνται όσο τίποτε άλλο την μαζική συντονισμένη αντίδραση και για αυτό το λόγο υπάρχουν οι <<πουλημένοι>> συνδικαλιστές οι οποιοι οργανώνουν <<σικέ>> απεργίες και οι <<γνωστοί - άγνωστοι>> κουκουλοφόροι οι οποίοι παίζουν θέατρο με τα μάτ- αστυνομικούς κάθε φορά που μαζεύεται κάμποσος κόσμος στις απεργίες (ακόμα και ας είναι σικέ) προκειμένου να διαλυθεί ο κόσμος και να μην φαίνεται η κοσμοσυροή. Πρέπει να ξηλώσουμε τους συνδικαλιστές, σας παρακαλώ όσοι δεν τα έχετε δεί, δέστε τα γεγονότα της Αργεντινής με το ΔΝΤ, και θα βρείτε πολλές ομοιότητες με την κατάσταση σήμερα στην Ελλάδα......απίστευτες ομοιότητες!!!! Μαζική αποχή στις εκλογές, <<ποιόν να ψηφίσω;>> σου λέει ο άλλος, <<ψήφισε ρε φίλε ένα μικρό κόμμα>> του λέω, αρκεί να πάς!! Μην μου πείτε οτι αυτα που γράφω είναι άσχετα με τους Τούρκους στο Αιγαίο γιατι όποιος το πιστεύει είναι <<άσχετος>>. Απο στόμα σε στόμα πρέπει να οργανωθούμε παιδιά!!! μην πιστεύουμε οτι δεν γίνεται πια τίποτα αυτό είναι θανατηφόρο. Μην παρακολουθούμε πια τα μεγάλα κανάλια στην τηλεόραση, κάνα δυο μικρά κανάλια κάτι θα πούν σωστό κάποια στιγμή μόνο απο ιντερνετ και πάλι επιλεκτικά. Αλήθεια είναι τόσο δύσκολο να δούμε οτι αυτοί οι <<κύριοι>> φοβούνται όπως ο <<δια.....λος το λιβάνι>> να μην ενωθεί ο κόσμος. Την ελληνική παιδία την έχουν <<ξεσκίσει>> στα σχολεία, τους μετανάστες τους χαιδεύουν, τα σύνορα τα παραμελούν σκοπίμως...οι αποδείξεις είναι τόσες πολλές που πια έχει καταντήσει κωμικό να γράφουμε και να λέμε και να ξαναλέμε πρεπει πια να ΚΆΝΟΥΜΕ!! αλήθεια σας λέω και εγώ εάν ήμουν Τούρκος και έβλεπα αυτά που γίνονται στην Ελλάδα θα είχα τρελαθεί απο τη χαρά μου!!!
Αντώνης Κριτζάς

Δημοσίευση από Αντώνης Κριτζάς »

Δεν νομίζω ότι υπάρχουν πολλοί που εύχονται πόλεμους Πρέπει όμως να υπάρχουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις για να μπορέσουμε να αμυνθούμε ,να σώσουμε τις οικογένειες μας και τα σπίτια μας
Η βασικότερη προϋπόθεση είναι η εθνική ομοψυχία και τα σωστά πιστεύω Αυτά τα πιστεύω είναι που προσπαθούν να κατατροπώσουν πρώτα από όλα
Κανείς μας δεν θα πολεμήσει (με κάθε τρόπο και κάθε πεδίο)για κάτι που δεν πιστεύει
Οι πρόγονοι μας είχαν πιστεύω γι αυτό μεγαλούργησαν Αυτά τα πιστεύω είναι που πρέπει να διαφυλάξουμε Δυστυχώς όλα κλείνουν προς την εξαφάνιση τους
Αυτή η προκατασκευασμένη και εσκεμμένη φθορά των ιδανικών μας θα είναι και η πρώτη τους νίκη Τώρα ποιοι είναι αυτοί ?
Όχι απαραίτητα οι Τούρκοι Πολλές φορές ο κίνδυνος είναι από μέσα και ο Εφιάλτης που είπε ο Τρύφωνας καραδοκεί
Μου αρέσει που κάνουμε αυτή την συζήτηση (πολιτισμένα)γιατί αυτό δείχνει προβληματισμό και ο προβληματισμός είναι μία καλή αρχή
hlsat

Δημοσίευση από hlsat »

Καλημερα.Με τα γραφωμενας σας με καποια θα συμφωνησω με καποια ομως θα διαφωνησω αλλα ενα ειναι το σιγουρο οτι υπαρχουν Τουρκοι μεσα στην Ελλαδα σε χειροτερη μορφη απο τους γειτονες οι οποιοι και αυτοι δεν παυουν να ειναι Τουρκοι.
Πιστευω να καταλαβατε.
gxaid

Δημοσίευση από gxaid »

v_tolias έγραψε:
Τέλος από πότε η θρησκεία μας γράφει για μίσος αντίποινα.. Επειδή εγώ πήγα σχολείο μετά το 90 μου μάθανε, ότι ή βασική αξία του χριστιανισμού είναι η συγχώρεση!!! Μου τα μάθανε λάθος??? Το θεωρώ υποκριτικό να λέμε από τη μια ότι είμαστε χριστιανοί και από την άλλη, ότι ευχαρίστως θα ρίχναμε βόμβες για ότι μας κάνανε...

Από πότε η οποιαδήποτε θρησκεία σου υπαγόρευσε να μην αμυνθείς όταν απειλείσαι?

Αυτό που είναι ξεκάθαρο πως δεν έχεις διαχωρίσει στο μυαλό σου είναι πως ο Ελληνισμός είναι αυτός που απειλείται μόνιμα και από παντού (οι "άρπαγες" που προαναφέρθηκαν), δεν απειλεί ο Ελληνισμός τρίτους. Μόνος σου έγραψες περί Μήλον της Έριδος.

Ίσως εκεί στο σχολείο μεταξύ απείρων καταλήψεων, κοπάνας για καφέ, αδιάφορων καθηγητών και στρές για την απόλυτη δοκιμασία των Πανελληνίων-εισιτήριο για μια ξέγνοιαστη φοιτητική ζωή, παραλείψανε να σου διδάξουνε Ιστορία και κυρίως Νεώτερη Ελληνική Ιστορία. Ακριβώς όπως παραλείψανε και σε εμένα που πήγα σχολείο μετά το 80.

Είσαι ελεύθερος να αντιτάξεις το Ευαγγέλιο στο όπλο του Εχθρού σου, όποιος και αν είναι αυτός, και εύχομαι να σου παρέχει το χρόνο να του αναπτύξεις τις ρομαντικές πεποιθήσεις σου. Αν είσαι τόσο τυχερός και εν'όσω του απαριθμείς τις εμπειρίες του φίλου σου που έζησε και σπούδασε τη Τουρκία, τις "Σεχραζάτ" που και εμείς δεν χάνουμε καθημερινά (ασχολίαστο...) και τις συναυλίες του Ρουβά με Τούρκους αηδούς στη Κύπρο, εκείνος βάλει τα γέλια, σε παρακαλώ, συγχωρεσέ τον. Θα έχεις απέναντί σου έναν απλό ρεαλιστή που είτε επιτίθεται είτε αμύνεται, ζεί στον πραγματικό, ατελή και σκληρό κόσμο μας.

Αυτό το κόσμο που από τότε που τον γνωρίζουμε φιλοξενεί τις απώλειες που προκαλεί η ατελής ανθρώπινη φύση μας, μεταξύ αυτών και πολλά διαμελισμένα ανθρώπινα σώματα. Την επόμενη φορά που θα δείς λιωμένο κανένα άτυχο ζώο στο δρόμο δοκίμασε να κάτσεις από πάνω του να το χαζέψεις για 5 λεπτά. Κάνε τους συνηρμούς που νομίζεις και ξανασκέψου την έννοια του "υποκριτικού".

Ίσως καταλήξεις πως υποκριτικό είναι να αγνοούμε την πραγματικότητα και την καταγεγραμένη πραγματικότητα (=Ιστορία) εις βάρος της ύπαρξής μας και προς όφελος της ρομαντικής ιδεατής προσέγγισης.

Συγχώρεσέ με για τη σκληρή γλώσσα αλλά μου είναι αδιανόητο πως άνθρωποι των οποίων η ηλικία δικαιολογεί απόλυτα την ύπαρξη κριτικού πνεύματος παραμένουν στη χρυσή σφαίρα-κοσμάρα τους εθελοτυφλώντας στο γαϊτανάκι των αποδείξεων γύρω τους πως οσο δεν προσγειωνονται άμεσα προκαλούν περισσότερο κακό στις ίδιες τις θέσεις τους παρά καλό.

Η ατελής Γη σας καλεί. Αν δεν μπορείτε να αποδεχτείτε την ελαττωματική φύση της αναζητήστε νεο πλανήτη.

Φιλίκά αλλά πρωτίστως ρεαλιστικά,
Γιώργος
v_tolias

Παρασχος έγραψε:

Αυτό είναι άμυνα? Γιατί εγώ το βλέπω για επίθεση!!
Τα "λιωμένα" ζώα τα χαζέυω καθημερινά.. Και παράλληλα σκέφτομαι ότι η ματαιοδοξία και η ανεκπλήρωτη επιθυμία του ανθρώπου για κέρδος, δεν σέβεται τίποτα!!

Ίσως εκεί στο σχολείο μεταξύ απείρων καταλήψεων, κοπάνας για καφέ, αδιάφορων καθηγητών και στρές για την απόλυτη δοκιμασία των Πανελληνίων-εισιτήριο για μια ξέγνοιαστη φοιτητική ζωή, παραλείψανε να σου διδάξουνε Ιστορία και κυρίως Νεώτερη Ελληνική Ιστορία. Ακριβώς όπως παραλείψανε και σε εμένα που πήγα σχολείο μετά το 80.

Θα σε παρακαλούσα να μην βγάζει συμπεράσματα που δεν στέκουν.. Αν βγάζεις συμπεράσματα από τα δικά σου βιώματα, τότε το κάνεις λαθεμένα!

Και τώρα το μέγα σφάλμα σου:
Η γή δεν είναι καθόλου ατελής ούτε ελλατωματική.. Ατελή και ελλατωματικά είναι τα ανθρώπινα μυαλά.. Η γη είναι το τέλειο συστημα! Κάποια στιγμη θα αντιδράσει σε όλα αυτα που γίνονται και ως δια μαγείας όλο το ανθρώπινο είδος θα εξαφανιστεί!! Και θα ησυχάσει μια για πάντα από εμάς μέχρι να πεθάνει και να γίνει ένα ψυχρός βράχος που κινείται το διαστημα!

Όπως είπε ο φίλος παραπάνω.....
Αν θέλετε να νιώθετε ασφαλείς ξεκινήστε και επαναστατήστε για να απελευθερωθείτε από τις κυβερνήσεις, τις επιχειρήσεις, και τις οικονικές εξουσίες που μας κατακλύζουν(χωρίς όπλα), και αφήστε τα μίση και τις έχθρες με τους καθημερινούς ανθρώπους που παλευουν όπως και εμείς κάθε μέρα για το μεροκάματο!! Γιατί οι παραπάνω θέλουν εμέις να σκοτωνόμαστε για να κερδίσουν στο τέλος αυτοί χρήματα, εξουσία και δούλους!!
Παρασχος

Κατά την ηλικία 7εως 17 ετών ο εγκέφαλος ρουφά σαν σφουγγάρι
ότι του μάθεις .
Οι γνώσεις αφομοιώνονται απόλυτα και επηρεάζουν της απόψεις του
για όλη την υπόλοιπη ζωή του
Εγώ θυμάμαι στους διαδρόμους και στης αίθουσες του σχολίου
ήταν κρεμασμένα τα πορτρέτα όλων των αγωνιστών του 1821
Τους αναγνωρίζαμε όλους έναν έναν
Ύστερα ξεκρεμαστήκαν ΟΛΟΙ και χάθηκαν από τα μάτια των παιδιών
Eπίσης σταμάτησαν και όλα τα διδάγματα των 400σιων χρόνων σκλαβιάς
Σήμερα τα Ελληνοπουλα δεν μαθαίνουν τίποτα απολύτως και γιαυτό σκέφτονται ονειροπόλα αλλά πολύ επικίνδυνα
Ο Νταβουτογλου ήταν εδώ εχτές . Δείτε στης ειδήσεις τι ζητάει
Όλα τα άλλα είναι ωραία λόγια και θεωρίες

Παράσχος
Παρασχος

Φίλε Βασίλη

Καθημερινά μας φθείρουν και σκοτώνουν τα παιδιά μας με της παραβιάσεις και της
αερομαχίες στο Αιγαίο
Δεν βλέπεις ούτε τη γίνεται στην Θράκη?
Εμείς πως πρέπει να αντιδράσουμε ?
Να βάλουμε τον Τζον Λένον να τους τραγουδήσει?
Η να περιμένουμε την ευσπλαχνία τους ώστε να μας αφήσουν ότι έχουν ευχαρίστηση
Το Καστελόριζο είπε ΕΧΘΕΣ ο Νταβουτογλου δεν βρίσκετε στο Αιγαίο όπως τα αλλά νησιά μας αλλά ανήκει στη Μεσόγειο
Μετά από αυτό ακόμη πιστεύεις στην ελληνοτουρκική φιλία?
Φίλε Βασίλη
Οι Τούρκοι βρίσκονται προ των πυλών και κάθε σκέψη περί φιλίας είναι τουλάχιστον αφελής

Παράσχος
v_tolias

Εντολές για παραβιάσεις και τέτοιες δηλώσεις δεν τις κάνει ο λαός.. Αυτά γίνονται από τους πολιτικούς της Τουρκίας, που θα πάρουν αρκετές μίζες από τα εξοπλιστικά προγράμματα όπως επίσης θα πάρουν και οι δικοί μας πολιτικοί!!

Αυτό το λέω από την αρχή...
Βάζουν τους λαούς να μισεί ο ένας τον άλλο, για να πάρουν αυτοί τις μίζες, και οι μεγάλες δυναμεις-παραγωγοί όπλων υπέρογκα ποσά από τις πωλήσεις..
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ελεύθερη συζήτηση - Διαγωνισμοί”