ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ

ankon

Απάντηση: ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ

Δημοσίευση από ankon »

Παλληκαρια μου
Υπαρχουν και αλλα forum για να συζητησουμε αυτα τα θεματα.Εδω ειμαστε και ασχολουμαστε με τον μοντελισμο και καμμια κατασκευη δεν βλεπω.
bladeskiller

Δημοσίευση από bladeskiller »

v_tolias έγραψε: ... αρκετές μίζες από τα εξοπλιστικά προγράμματα όπως επίσης θα πάρουν και οι δικοί μας πολιτικοί!!

Εμένα μου λες? Δούλευα σε εταιρεία που ασχολούταν με εξοπλιστικά προγράμματα ,στο χώρο του ηλεκτρονικού πολέμου. Το τι έχουν δει τα μάτια μου...

Οσο για τους πιλότους που σκοτώνονται ,αφήστε τους οραματιστές στην ησυχία τους. Κάποιοι άλλοι είναι αυτοί που τους έχουν απαξιώσει και τους έχουν στο ίδιο καζάνι με τα βυσματόμουτρα του δημοσίου αλλά και κάποιους μονιμάδες που όντως τα ξύνουν όλη μέρα. Ειδικότερα ,κάποιος γνωστός πολιτικός ο οποίος, όσα κιλά έχω χάσει εγώ τον τελευταίο χρονο τα έχει πάρει αυτός (κι ακόμη περισσότερα) και ωρύεται περί "τεμπέληδων" όταν ο ίδιος έχει βολέψει πάρα μα πάρα πολλούς τενεκέδες ξεγάνωτους.

Για την ιστορία ,δεν είμαι πολεμοχαρής ΑΛΛΑ, όταν κάποιος πάει "να μου την πέσει" ,δεν θα διστάσω ούτε για μια στιγμή να αδειάσω την εικοσάρα πάνω του ή να τον διαμελίσω με τη χειρομπομπίδα αφού το παιγνίδι, κάτω από τέτοιες συνθήκες ,είναι "ή αυτός ή εγώ". Φαντάζομαι ότι αυτό θα κάνει κάθε λογικός άνθρωπος.
Ωστόσο ,αυτό δεν αποτελεί εμπόδιο στα να ξέρουμε ποιος ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ είναι ο εχθρός και ποιοι είναι τα ΠΙΟΝΙΑ του. Οπως, για παράδειγμα ,στο σκάκι. Μπορεί ο αντίπαλος βασιλιάς να είναι ο στόχος αλλά, αν απειλούμαστε από ένα πιόνι, δεν θα πούμε "περάστε" επειδή είναι μόνο ένα ταπεινό πιόνι. Αντιθέτως ,θα πάρουμε τα μέτρα μας για να αντιμετωπίσουμε την άμεση απειλή και για το βασιλιά βλέπουμε.
Ακριβώς αυτή η επίγνωση ,του ποιος είναι τι ,ξεχωρίζει τους σκεπτόμενους ανθρώπους από τα "πρόβατα" ,που φροντίζουν οι ισχυροί να τους καλλιεργούν συνεχώς ένα φανατισμό είτε πολιτικό είτε φυλετικό είτε θρησκευτικό, για να μπορούν στη συνέχεια να τα μανιπουλάρουν ευκολότερα και, άμα λάχει ,να τα στέλνουν στη σφαγή . Και έχω την εντύπωση ότι οι ΜΕΓΑΛΟΙ εχθροί της Ελλάδας, αυτή τη στιγμή ,δεν είναι ούτε οι Τούρκοι ούτε οι Αμερικάνοι ούτε κανείς άλλος όσο είναι κάποιοι "Ελληνες", που μάλιστα φοράνε και τη μάσκα του "εθνικιστή" ή του "σωτήρα" ή του "θεματοφύλακα" ή δεν ξέρω κι εγώ πως αλλιώς.
bladeskiller

Δημοσίευση από bladeskiller »

ankon έγραψε: Παλληκαρια μου
Υπαρχουν και αλλα forum για να συζητησουμε αυτα τα θεματα.Εδω ειμαστε και ασχολουμαστε με τον μοντελισμο και καμμια κατασκευη δεν βλεπω.

Περιμένω να στεγνώσουν οι κόλλες μου :D:D
Παρασχος

Δημοσίευση από Παρασχος »

ankon έγραψε: Παλληκαρια μου

Έχεις απόλυτο δίκιο ετοιμάζετε ο <<ΠΗΓΑΣΟΣ>>
Παράσχος
v_tolias

Δημοσίευση από v_tolias »

Ακριβώς bladeskiller.. Αν πρόκειτε να υπερασπιστώ την ελευθερία θα αμυνθώ!
Αλλά..
Δεν μπορώ να είμαι προκατελειμένος και αρνητικός!
Έχω την επιλογή να διαλέξω αν θα είμαι το πιόνι στην "παρτίδα" που κάποιοι έχουν προ-αποφασίσει να πάιξουν..
----------------------------------
Αγγελε.. Αυτή την εποχή δεν έχω δυνατότητα να μπώ στο εργαστήριο.. κλαψ κλαψ!
----------------------------------
Τέλος..
Θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη από τα μέλη του forum γιατι δεν έπρεπε ποτέ να απαντήσω σε αυτό θέμα που δεν έχει καμία σχέση με τον αερομοντελλισμό(πόσο μάλλον να το συνεχίσω)! Οποιαδήποτε ερώτηση ή πρόταση έχετε να μου κάνετε, θα προτιμούσα να γίνει με ΠΜ...Συγνώμη και πάλι!!
Corsair

Δημοσίευση από Corsair »

Ο υπουργός εξωτερικών της τουρκίας κ. Νταβούτογλου επισκέφθηκε χθές, την Θεσσαλονίκη.

Αφού επισκέφθηκε το σπίτι, που έζησε τα παιδικά του χρόνια ο Κεμάλ Αττατούρκ , κατόπιν επισκέφθηκε το καφενείο '' Πρίγκηπος '' όπου βγήκε φωτογραφία με τον ιδιοκτήτη του καφενείου με φόντο την φωτογραφία του Ιερού Ναού και προσκυνήματος, της του Θεού Αγίας Σοφίας.

Συνεχίζοντας πεζός, κάθησε στο ουζερί '' Πέντε Θάλασσες '' όπου, κερνούσε, χαιρετούσε και προσκαλούσε τους πάντες να καθίσουν μαζί του, και να επισκεφθούν την Τουρκία.

Πηγή: ραδιόφωνο real fm, χθές ώρα 19:15 εκφωνητές: Μάρω Λεονάρδου, και του....δεν συκγράτησα το όνομά του,ζητώ συγνώμη από τον έταιρο εκφωνητή.

Πολύ ωραίος, και άνετος, ο κύριος Νταβούτογλου και ειλικρινά μπράβο του.

Σέ αντίθεση με τους δικούς μας υπουργούς και πρωθυπουργούς, που είναι κουμπομένοι και καλά παιδιά, και δεν τολμούν να πούν κίχ έξω από την ατζέντα, και τρέμουν σαν το ψάρι.
Corsair

Δημοσίευση από Corsair »

Παρασχος έγραψε: Ποτέ δεν είδαμε κάτι καλό από τους Τούρκους .
Από την εμφάνιση τους και μέχρι σήμερα κάπου 800 χρόνια
μόνο ταλαιπωρίες πίκρα και ΘΑΝΑΤΟ έχουν προσφέρει απλόχερα στους
Έλληνες
Πρέπει κάποιος να είναι τελείως χαζός αν πιστεύει σε οποιαδήποτε είδους φιλία των Τούρκων
Η Ελλάδα με τα πολλά πετρέλαια που διαθέτη σήμερα μoιάζη με ποντίκι που έχει και τυρί
Και οι Τούρκοι σαν γατες προσπαθούν να φάνε με κάθε τρόπο και τα δυο
Εμένα προσωπικά δεν με έχει πειράξει κανένας Τούρκος όμως για όλα τα παραπάνω
με μεγάλη μου χαρά τους πεταω μια ατομική βόμβα να μην μήνη ρουθούνι όρθιο
Είναι θέμα παιδείας .Όσοι πήγαν σχολείο μετά το 1980-85 σκέφτονται διαφορετικά
Διότι με την συστηματική απαξίωση της ιστορίας μας της γλώσσας μας και της θρησκείας μας έχουν γαλουχηθεί χωρίς εκείνον τον απαραίτητο πατριωτισμό που είχαν οι παλαιότεροι
Έτσι βλέπεις σήμερα Ελληνόπουλα με μεγάλη ευκολία να καίνε ελληνικές σημαίες και να πιστεύουν στην ελληνοτουρκική φιλία .

Παράσχος

........................................................................................................Συγνώμη αλλά δεν είσαι ενημερωμένος καλά μου φαίνεται, έχουμε δεί πολλά καλά απο τους τούρκους, ή όπως αλλιώς λέγονταν.

Να πώ μερικά που ήρθαν στο μυαλό,

από φαγητά- γλυκά:
τα ατζέμ πιλάφ, τα ντολμαδάκια γιαλαντζή, τον μπακλαβά, το μπριάμ, το ιμάμ το καταίφι,

από extreme spor: το μπακτσίσι, το ρουσφέτι, το παλούκωμα, το σούβλισμα του Αθ. Διάκου,

παιδικές κατασκηνώσεις- αναψυχή: παιδομαζόματα, γενοκτονίες Κούρδων Αρμενίων, Ποντίων και Ελλήνων γενικότερα.

μουσική: τους αμαναίδες

χορός: τα τσιφτετέλια

ερωτική έκφραση: τα ουριά και τα γιουσουφάκια

Προσωπικότητες: τον Αττίλα που έφθασε στα τείχη της βιέννης, και έγινε αιτία να............εφευρεθεί το κρουασάν.
τον αττίλα1&2 το 1974 στην κύπρο, τον Μπαρμπαρόσσα πειρατή του Αιγαίου, τον Άρπ Ασλάν,

Οικολογικές ευσθησίες:οι καταστροφές της Χίου και των Ψαρρών,

Αρχιτεκτονική: την μετατροπή ορθόδοξων εκκλησιών σε τζαμιά, σε στάβλους, χαμάμ,

real estate: την πώληση Ελληνοκυπριακών ναών στα κατεχόμενα.
και άλλα.
Corsair

Δημοσίευση από Corsair »

Αντώνης Κριτζάς έγραψε: Δεν νομίζω ότι υπάρχουν πολλοί που εύχονται πόλεμους Πρέπει όμως να υπάρχουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις για να μπορέσουμε να αμυνθούμε ,να σώσουμε τις οικογένειες μας και τα σπίτια μας
Η βασικότερη προϋπόθεση είναι η εθνική ομοψυχία και τα σωστά πιστεύω Αυτά τα πιστεύω είναι που προσπαθούν να κατατροπώσουν πρώτα από όλα
Κανείς μας δεν θα πολεμήσει (με κάθε τρόπο και κάθε πεδίο)για κάτι που δεν πιστεύει
Οι πρόγονοι μας είχαν πιστεύω γι αυτό μεγαλούργησαν Αυτά τα πιστεύω είναι που πρέπει να διαφυλάξουμε Δυστυχώς όλα κλείνουν προς την εξαφάνιση τους
Αυτή η προκατασκευασμένη και εσκεμμένη φθορά των ιδανικών μας θα είναι και η πρώτη τους νίκη Τώρα ποιοι είναι αυτοί ?
Όχι απαραίτητα οι Τούρκοι Πολλές φορές ο κίνδυνος είναι από μέσα και ο Εφιάλτης που είπε ο Τρύφωνας καραδοκεί
Μου αρέσει που κάνουμε αυτή την συζήτηση (πολιτισμένα)γιατί αυτό δείχνει προβληματισμό και ο προβληματισμός είναι μία καλή αρχή

.....................................................................................................
συμφωνώ απόλυτα μαζί σου,
μας φθάσανε στον πάτο, δεν πάει άλλο, φθάνει πιά.

Στην χώρα που γεννήθηκε ο στοχασμός και έγινε φιλοσοφία, που δημιουργήθηκε ο πολιτισμός όπως τον ξέρουμε, τον ξέρουνε και τον απολαμβάνουμε όλοι στον γαλάζιο μας πλανήτη, πρέπει να επιστρέψουμε σε παλιές και αστείρευτες πηγές και ιδανικά, για το μέλλον το δικό μας και τον παιδιών μας.

Χωρίς εσωτερικές διχόνοιες και σπαραγμούς.

Και το έχω ξαναπεί,σε κάποιες απαντήσεις μου σε θέματα άλλων συναδέλφων, με ειλικρινή διάλογο και αλληλοσεβασμό, μπορούμε να οδηγηθούμε σε χρήσιμα συμπεράσματα για όλους μας.
gxaid

Δημοσίευση από gxaid »

v_tolias έγραψε: Εντολές για παραβιάσεις και τέτοιες δηλώσεις δεν τις κάνει ο λαός.. Αυτά γίνονται από τους πολιτικούς της Τουρκίας, που θα πάρουν αρκετές μίζες από τα εξοπλιστικά προγράμματα όπως επίσης θα πάρουν και οι δικοί μας πολιτικοί!!

Αυτό το λέω από την αρχή...
Βάζουν τους λαούς να μισεί ο ένας τον άλλο, για να πάρουν αυτοί τις μίζες, και οι μεγάλες δυναμεις-παραγωγοί όπλων υπέρογκα ποσά από τις πωλήσεις..

Καλώς. Μέχρι εδώ ξέρουμε όλοι μας.

Κάποιοι (γραφικοί αιμοσταγείς πολεμοχαρείς, ντροπή σας) εδώ μέσα θα πετάγανε μπόμπες και άλλοι θα αδειάζανε εικοσάρες αν τους τη πέφτανε τα πιόνια της άλλης πλευράς προκειμένου να υπερασπίσουν τα κεκτημένα τους: πάτρια εδάφη, οικογένεια, σπίτι, μόχθους δικούς τους και προγόνων τους κλπ κλπ.

Super. Έλα όμως που κάτι μου λείπει και δεν είναι το Tulip?

Εσύ τί προτείνεις λείπει. Συγκεκριμένα.
Καλή η θεωρία μέχρι ώρας αλλά τώρα που βρήκαμε τους κακούς πώς αντιστέκονται τα "πιόνια" στις κυβερνήσεις?
1, 2, 3..x προτάσεις, ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΕΣ θα παρακαλέσω.
Άνοιξε τα μάτια και σε εμάς τους γραφικούς.

Να παίξω John Lenon από μεγάφωνα σε όλες τις πλατείες?
Να μοιράσω CD του σε κάθε σπίτι??
Να βάλω μετανάστες και αλλόθρησκους στο σπίτι μου (και ότι γίνει...)?
Να τους συγχωρήσω μετά άμα γίνει καμιά στραβή??

Βοήθησέ με.

Φιλικά
Γιώργος

Υ.Γ. Στείλε μου σε παρακαλώ τα υπέροχα - απ' ότι αφήνεις να εννοηθεί - βιβλία ιστορίας που διδάχθηκαν τα παιδιά το 90. Τρέφω μια ελπίδα πως θα βρώ εκεί μέσα τους ήρωες του 21 που ξεκρεμάσανε από τους σχολικούς τοίχους και τους αναζητεί ακόμα ένας συμφορουμίτης μας...
v_tolias

Δημοσίευση από v_tolias »

gxaid έγραψε:
Καλή η θεωρία μέχρι ώρας αλλά τώρα που βρήκαμε τους κακούς πώς αντιστέκονται τα "πιόνια" στις κυβερνήσεις?

Αλλάζουμε τους κακούς... Δεν σκεφτήκατε ποτέ ότι μπορεί να μας κυβρνήσουν και άλλοι? Δεν είναι μόνο ΠΑΣΟΚ και ΝΔ!!
Η παραπάνω πρόταση με κάνει να συμπεράνω ότι αποδέχεσε πως μπορούν να μας κάνουν ότι θέλουν οι κυβερνήσεις?? Ο λαός αποφασίζει ποιός θα τον κυβερνήσει!! Ο Ελληνικός λαός.. Τούρκικος λαός..

Όπως είπα και παραπάνω δεν θα συνεχίσω αυτή την κουβέντα δημόσια γιατί αλιώνουμε το σκοπό του Petame.. Τα υπόλοιπα για όποιον ενδιαφέρεται με ΠΜ!!

ΥΓ. Δεν άφησα να εννοηθεί τίποτα για τα βιβλία.. Ευτυχώς ότι έμαθα, το έχω μάθει με δική μου αναζήτηση, και όχι με ότι μου σερβιραν!(γιατί προτιμούσα να έχω δική μου γνώμη και όχι βαθμούς στις πανελλήνιες)
G Meskos

Δημοσίευση από G Meskos »

V tolias
ΑΝ λέω ΑΝ ύπονοείς τό ΚΚΕ ή άκόμη καί όχι, θά ήταν πολύ χρήσιμο ίστορικά νά ψάξεις καί νά διαβάσεις τήν άπόφαση τής 5ης όλομέλειας τού ΚΚΕ σχετικά μέ τήν Μακεδονία!
gxaid

Δημοσίευση από gxaid »

v_tolias έγραψε:
Η παραπάνω πρόταση με κάνει να συμπεράνω ότι αποδέχεσε πως μπορούν να μας κάνουν ότι θέλουν οι κυβερνήσεις?? Ο λαός αποφασίζει ποιός θα τον κυβερνήσει!! Ο Ελληνικός λαός.. Τούρκικος λαός..

Όπως είπα και παραπάνω δεν θα συνεχίσω αυτή την κουβέντα δημόσια γιατί αλιώνουμε το σκοπό του Petame.. Τα υπόλοιπα για όποιον ενδιαφέρεται με ΠΜ!!

Αααα γειά σου!

O Ελληνικός λαός.. και ο Τούρκικος λαός δηλαδή εκλέγει "...τους πολιτικούς της Τουρκίας, που θα πάρουν αρκετές μίζες από τα εξοπλιστικά προγράμματα όπως επίσης θα πάρουν και οι δικοί μας πολιτικοί!!"

Η φράση μέσα στα εισαγωγικά είναι ακριβής μεταφορά από προηγούμενο post σου...

Καλύτερα να μην συνεχίσεις τη κουβέντα προτού καταλήξεις ο ίδιος ποιά είναι η θέση που τελικά υπερασπίζεις γιατί η σύγχυσή σου είναι πρόδηλη.

Αν και όταν όμως αποφασίσεις να τη συνεχίσεις μη το κάνεις prive γιατί αν μή τι άλλο πρόκειται για μια δημόσια κουβέντα.

Η αλλοίωση του περιεχομένου του petame τη δεδομένη στιγμή είναι η λιγότερο σημαντική αλλοίωση...............

Κλείνω και από πλευράς μου με το μήνυμα αυτό, αν και περίμενα πως από τη στιγμή που αποφάσισες νωρίτερα να ανεβάσεις εις βάρος του σκοπού του petame ένα ακόμα post θα περιελάμβανες έστω μια σαφή απάντηση στο ερώτημα που παραμένει:

Εσύ, ποιά δράση προτέινεις???
ankon

Δημοσίευση από ankon »

Φιλαρακια μου η ιστορια σταματα εδω .Οποιος θελει να συνεχισει μπορει να γραψει οτι θελει σε ΠΜ. Σε αυτον τον χωρο δεν μας αφορα η πολιτικη.Υπαρχουν ενα σωρο φορουμ που θα δεχθουν η θα αποριψουν τις τις θεσεις σας και καλο θα ηταν να πατε εκει.Εδω μιλαμε για ΜΟΝΤΕΛΙΣΜΟ
και ειναι η δευτερη φορα που το λεω σημερα.

ΜΦΧ
Αγγελος
Corsair

Δημοσίευση από Corsair »

v_tolias έγραψε: Αλλάζουμε τους κακούς... Δεν σκεφτήκατε ποτέ ότι μπορεί να μας κυβρνήσουν και άλλοι? Δεν είναι μόνο ΠΑΣΟΚ και ΝΔ!!

ΥΓ. Δεν άφησα να εννοηθεί τίποτα για τα βιβλία.. Ευτυχώς ότι έμαθα, το έχω μάθει με δική μου αναζήτηση, και όχι με ότι μου σερβιραν!(γιατί προτιμούσα να έχω δική μου γνώμη και όχι βαθμούς στις πανελλήνιες)
...........................................................................................
άγνωστε φίλε,
γιατί δεν γνωριζόμαστε προσωπικά, όπως πολύ καλά γνωρίζουμε.

Δέν συμφωνώ μαζί σου στο συγκεκριμένο θέμα, και το καταλαβαίνουν όλοι.

Σέβομαι το δικαίωμα σου στην διαφορετικότητα.
Και στο να έχεις αντίθετη άποψη. Γιατί απλά σου αρέσει να έχεις αντίθετη άποψη.
Ελπίζω να σέβεσαι και εσύ τα ίδια δικαιωματά μου.

Θα σταθώ όμως στα 1-2-3 πράγματα που μπορεί να συμφωνούμε, γιατί είμαι ομιλητικός, κοινωνικός, στοχαστής, και τα λοιπά, και γιατί σαν χριστιανός πρέπει να αγαπάμε τον πλησίον μας σαν τον εαυτό μας.

Όχι μόνο με λόγια αλλά με πράξεις.

Εγώ νομίζω, ότι είσαι σε φάση αναζήτησης,( και εγώ δεν έχω σταματήσει να αναζητώ ) είσαι νεαρός, κάτι πολύ όμορφο και ιδανικό, για αυτό απολαυσέ το όσο μπορείς.

Πολλοί από εμάς, και εμού του ιδίου, είμαστε στα 2ρα Άντα.
Χρειάζεται να πώ ρητό;

Μήν χαραμίσεις τα νειάτα σου όμως, γιατί ο χρόνος πίσω δεν γυρνά.
Όσο μπορείς, και ουδείς αλάνθαστος.

Ο λαός είναι παντοδύναμος.
Οργή λαού, φωνή Θεού (ρητό)

Ας μας κυβερνήσει όποιος θέλει.
Με την ψήφο, ή την ανοχή του λαού μας.

Είμαι δημοκρατικός άνθρωπος, ελπίζω να το αντιλαμβάνεσαι, εάν όχι, θα το αντιληφθείς.

Εάν πάλι όχι, δέν πειράζει αδελφέ μου.

Δέν μου αρέσει το μπάχαλο, η αναρχία, η υποκρισία, και η ακυβερνησία.

Ο πατέρας μου πέθανε στην Σωτηρία, πρίν 2+χρόνια στο δωμάτιο 114.
Σου λέει κάτι αυτό το νούμερο;;;;;;;;;;;

Είναι άρθρο στο σύνταγμα μας.

Ό κάθε λαός έχει την κυβέρνηση που του αξίζει. (ρητό)

Δέν αποδέχομαι χειρισμούς κυβερνήσεων, από το 1974 και μετά.

Κάνω χρήση του συνταγματικού δικαιώματος του εκλέγειν και εκλέγεσται, από μαθητής.

Δυστηχώς οι κυβερνήσεις μας ποτέ δεν κάνουν δημοψηφίσματα, ακόμα και σε μικρά και ανώδυνα θέματα και απορρίπτουν κάθε σχετικό αίτημα.

Δικαιωμά σου να συνεχίσεις, ή να διακόψεις την συμμετοχή σου στο θέμα.

Εγώ συζητάω μόνο δημόσια και πάντα ενυπόγραφα.

Δέν αλλοιώνεται ο σκοπός του πετάμε γιατί, είμαστε σε χώρο ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ.

Επιπλέον συζητάμε δημοκρατικά και πολιτισμένα.

Μου αρέσουν οι Beatles και όπως καταλαβαίνεις ο Λένον.
Παίζω και 1-2 τραγούδια στην κιθάρα μου.

Εγώ ότι έμαθα, το έμαθα από την υποχρεωτική, αλλά και μετά εκπαίδευση μου.
Ακόμα και τώρα μαθαίνω και κάθομαι στα θρανία.

Βέβαια για την Αρχαία Ελλάδα, και Αρχαία Ελληνική Γραματεία μετά τις σπουδές μου, να πάρουμε και τα πτυχία.
Και με πολύ κόστος.

Αφού το Νεοελληνικό κράτος θέλει να κόψει την όποια σχέση με την ιστορία μας.

Και ακόμα δεν έχω μάθει τίποτα.

Έχω βιβλία και στις ντουλάπες.

Πάντα θέλω να έχω την δική μου άποψη και ιδέα και να γνωρίσω το θέμα πρίν τοποθετηθώ.

Έχω χάσει φίλους, έχω κερδίσει εχθρούς για την άποψη μου, που πάντα στηρίζεται σε επιχειρήματα, και το πληρώνω ακριβά.

Δέν ακολουθώ το, πίστευε και μήν ερέυνα.

Είμαι περίεργος, θέλω να ρωτάω και να μαθαίνω.

Οι Βαθμοί, θα έπρεπε να ξέρεις, και τα πτυχία, απλώς δηλώνουν κάτι.
Ενα επίπεδο, όχι ευτυχώς τα πάντα.

Ό άνθρωπος ανάλογα με το επιπεδό του κάνει τα πάντα.
Και τα πτυχία, και τις επιστήμες και everything.

To πτυχίο είναι ενα χαρτί που ξεθωριάζει στον χρόνο.

Αυτά προς το παρόν, και ευχαριστώ όλους για την μέχρι τώρα συμμετοχή σας.+(*)
Τρύφωνας

Δημοσίευση από Τρύφωνας »

Αγαπητοί φίλοι

Ας ασχοληθούμε περισσότερο με το θέμα αερομοντελισμός σε όλο του το φάσμα γιατί με την πολιτική στο τέλος θα χαλάσουμε τις καρδιές μας...
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ελεύθερη συζήτηση - Διαγωνισμοί”