Αντώνης Κριτζάς έγραψε: ↑Γιάννη λίγο ποιό μικρές οι φώτο ...........
...και λίγο πιο 'Hollywood' Αντώνη μου...!:D
...ευχαριστώ πολύ παιδιά...νάστε καλά...ιδιαίτερα ευχαριστώ τους φίλους Λυκούργο και Αντώνη Κριτζά που βοήθησαν στο τελικό σετάρισμα, αλλά φυσικά και τον φίλο Τρύφωνα με τα 'μαγικά δάκτυλα'...το αποτέλεσμα ήταν η καλή πρώτη πτήση τoυ πραγματικά εντυπωσιακού αυτού αεροπλάνου...!
Ηταν οντως πολυ ωραια σημερα!Χαιρομαι που παρεβρεθηκα και γω,χαρις βεβαιως τον Αντρεα (andreastwin)!Επισης χαρηκα που βρεθηκα μεσα σε μια παρεα,ΦΙΛΩΝ (και μοντελιστων φυσικα),αν και με διαφορα ηλικιας!:D:D:p
Και ιδου:
Δεν ειναι σε HD αναλυση γιατι εκοψε το ανεβασμα λογω σφαλματος.Θα προσπαθησω να το ξανα ανεβασω καποια στιγμη σε full αναλυση να το ευχαριστηθειτε λιγο περισσοτερο τουλαχιστον!
αχαχούχα! Αυτές ήταν μεγαλύτερες από το μοντέλο Το petame κάνει αυτόματη προσαρμογή του μεγέθους όταν χρησιμοποιούμε την φόρμουλα του ανεβάσματος συνημμένων (μέσα στον επεξεργαστή κειμένου....... το σηματάκι με τον συνδετήρα)
Κωνσταντίνε το video πολύ ωραίο, έδειξες αυτό που ήθελες και μην ξεχνάς ότι και η πτήση σου ήταν πολύ καλή, δώσε χρόνο στον εαυτό σου και όλα θα πάνε πολύ καλά.
Air Walker έγραψε: ↑Κωνσταντίνε το video πολύ ωραίο, έδειξες αυτό που ήθελες και μην ξεχνάς ότι και η πτήση σου ήταν πολύ καλή, δώσε χρόνο στον εαυτό σου και όλα θα πάνε πολύ καλά.
Βασιλη ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια!Σημασια εχει πως το ευχαριστηθηκα παρα πολυ!..φαντασου λοιπον ποσο θα το ευχαριστηθω οταν θα πεταω τα δικα μου μοντελα!(οταν γυρισα πισω με "κοιτουσαν" με ενα "βλεμα" σαν να με λεγανε προδοτη!^%^ )
Ειχα αγχος στην αρχη,μιας και ειχα αρκετο καιρο να πεταξω και φοβομουνα το καημενο το εκπαιδευτικο μην το κανω σμπαραλια!Ευτυχως μου εδειξε και αυτο εμπιστοσυνη και ολα πηγαν καλα!Αλλωστε,πως να μην πηγαιναν καλα, αφου ειχα τον Τρυφωνα διπλα μου να με συμβουλευει(οπως ειχε κανει μαζι με τον Γιαννη Ζ.,πριν απο 4 χρονια περιπου που πρωτο-πεταξα)!
Εχω και γω μερικες φωτογραφιες,θα τις ανεβασω οσονουπω!
Φώτο απο την σημερινή μάζωξη στον Σχινιά... Δίνω το public Link στο Photobucket όπου και έχω φτιάξει το ανάλογο album για να μην χαλάει η δομή του thread.
Και τι πιο εντυπωσιακό...
...ο Μαρκος που επιασε για πρώτη φορά την Τ/Κ στα χέρια και...
...αν μη τι αλλο μας εξεπληξε όλους!!!! Προσγειωση - απογειωση - σωστ'ο path τι να λέμε!!!!
ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΡΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
Σήμερα στο MarVal παρέλασαν πάρα πολλοί φίλοι, ο Κωσταντίνος που παρόλο το χρόνο που είχε να πετάξει μας κατέπληξε με τις χειριστικές του ικανότητες, ο Μάρκος ο οποίος είναι ένα ταλέντο στην πτήση μιας και απο τα πρώτα πέντε λεπτά πτήσης με το Τ-28 Trojan της Π.Ε.Τ.Μ.Ε. έκανε και προσγείωση, ο γιός του ο Μανώλης που παρόλα τα 6 του χρόνια δείχνει πολύ μεγάλο ταλέντο στην πτήση, ο Νίκος με το υπέροχο Maachi, ο andreastwin με τα πανέμορφα μοντέλα του, ο Καζά senior, ο Γιάννης (thanos-marko) που τα πάει εξίσου καλά στην πτήση όσο και με την φωτογραφική μηχανή του, ο Γ.Γ. της ΠΕΤΜΕ (Airwalker), o "μοίραρχος" ZEUS, ο Γιώργος gxaid μετά του senior, πάντα πρόθυμος να βοηθήσει όποιον χρειαζόταν βοήθεια, ο Α.Κ. με τα όμορφα μοντέλα του και την αστείρευτη διάθεσή του για βοήθεια σε όλους όσους την είχαν ανάγκη, ο Μογγόλος, ο Παναγιώτης (ο οποίος μας παραχώρησε και το Τ-28 στο σύλλογο για ρόλο εκπαίδευσης - τον ευχαριστούμε θερμά), ο Λυκούργος με το υπέροχο F4U Corsair του, ο Κώστας (Bladeskiller) πάντα πρόθυμος να λύνει και το πιο δύσκολο πρόβλημα - πάζλ επι του μοντελοδρομίου- τον ευχαριστούμε θερμά, ο Αντώνης (DjBac) με τα όμορφα μοντέλα του και την βοήθειά του στους νεώτερους μοντελιστές, και πολλοί άλλοι φίλοι ας με συγχωρήσουν αν δεν αναφέρομαι ονομαστικά που και αυτοί συνέβαλαν έτσι ωστε για μια ακόμα μέρα να περάσουμε όλοι υπέροχα, με όμορφες πτήσεις και πολύ κέφι!!
Καλές πτήσεις σε όλους
Ευχαριστω ολους σας θερμα για τα καλα σας λογια, οσο για εμενα οσο και για τον γιο μου.
Σας ευχαριστουμε για την φιλοξενια σας και για την υπομονη σας ( στο να μαθουμε να πεταμε). Ευχομε να τα ξαναπουμε παλι συντομα ....
Χαρηκα ειλικρινα που σας γνωρισα ...
MaRkoS έγραψε: ↑Ευχαριστω ολους σας θερμα για τα καλα σας λογια, οσο για εμενα οσο και για τον γιο μου.
Σας ευχαριστουμε για την φιλοξενια σας και για την υπομονη σας ( στο να μαθουμε να πεταμε). Ευχομε να τα ξαναπουμε παλι συντομα ....
Χαρηκα ειλικρινα που σας γνωρισα ...
Μπράβο Μάρκο.. Για πρωτάρης στο modelling τα πηγες θαυμασια . Έτσι λένε οι καλές γλωσσες