Ανεμοδρόμιο Κερατέας

fazerdreamer

Απάντηση: Ανεμοδρόμιο Κερατέας

Δημοσίευση από fazerdreamer »

Μάριος Παπαδόπουλος έγραψε: Γεια σου φιλε Κωνσταντινε.
Θελω και εγω με την σειρα μου να σε διορθωσω σαν παλιος ΑΝΤΡΑΣ της πλαγιας λεγοντας σου οτι υπαιτιος συμφωνα με τους Αρχαιους Θεους μας νομιζω πως ειναι ο Αιολος. Ελπιζω να μην σε προσβαλα και σου ευχομαι σε σενα και τα αλλα παιδια που θα πανε απανω (ισως καποια παιδια να με γνωριζουν) καλες πτησεις και ομορφες ομαλες προσγειωσεις χωρις αβαρειες. Επισης θελω να επισημανω οτι εκτος απο ΑΝΤΡΑΣ που γινεσε στην πλαγια το ''σχολειο'' που περνας εσυ και υπολοιποι φιλοι μας ειναι πολυ μεγαλο αφου μετα με οτι και αν ''ανακατευτης'' στον χωρο θα ειναι απλες ''οδοντοκρεμες''. Και παλι καλες πτησεις.
Με Αγαπη
ΜΑΡΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

εις το απειρον...........!
aircostas

Δημοσίευση από aircostas »

Θελω και εγω με την σειρα μου να σε διορθωσω σαν παλιος ΑΝΤΡΑΣ της πλαγιας λεγοντας σου οτι υπαιτιος συμφωνα με τους Αρχαιους Θεους μας νομιζω πως ειναι ο Αιολος. Ελπιζω να μην σε προσβαλα και σου ευχομαι σε σενα και τα αλλα παιδια που θα πανε απανω (ισως καποια παιδια να με γνωριζουν) καλες πτησεις και ομορφες ομαλες προσγειωσεις χωρις αβαρειες. Επισης θελω να επισημανω οτι εκτος απο ΑΝΤΡΑΣ που γινεσε στην πλαγια το ''σχολειο'' που περνας εσυ και υπολοιποι φιλοι μας ειναι πολυ μεγαλο αφου μετα με οτι και αν ''ανακατευτης'' στον χωρο θα ειναι απλες ''οδοντοκρεμες''. Και παλι καλες πτησεις.
Με Αγαπη
ΜΑΡΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Αγαπητέ Μάριε σε περιμένουμε και εσένα σήμερα κερατέα......... το τιλ μου το βρίσκεις εύκολα στης αγγελίες
Μάριος Παπαδόπουλος

Δημοσίευση από Μάριος Παπαδόπουλος »

Βρε σεις μην τσακωνεστε!!!!!!!
Οσοι εχουμε παει στην πλαγια το γνωριζουμε οτι η πτηση και αυτα που αισθανεσε ειναι το κατι αλλο!!!
Τωρα αν καποια παιδια εχουν μαθει και τους αρεσει να πετουν σε πεδιαδες αυτο ειναι επιλογη τους αφου γνωριζουμε ολοι οτι οι κινδυνοι το να πετας στο βουνο ειναι αρκετοι και πολλες φορες και οι απογοητευσεις απο σπασιματα αλλοτε μικρου και αλλοτε μεγαλου κοστους απο ακριβα μοντελα.
Βεβαια πρεπει να γνωριζουμε οτι και οι ταχυτητες των ανεμοπτερων στην πλαγια ειναι και μεγαλυτερες πραγμα που πολλες φορες δεν το αντιλαμβανομαστε λογω του οτι αντιλαμβανομαστε (λανθασμενα) την ταχυτητα τους σχετικα με το ground και οχι σχετικα με τον αερα που πεταμε.
Ναι λοιπον ειναι ''σχολειο'' να πετας και να προσγειωνεις σε βουνο αλλα μην κατακρινουμε τους αλλους μοντελιστες που πετουν στην πεδιαδα!
Επισης μην κατακρινουμε και αυτους που πετουν στο βουνο!
Εν πασει περιπτωση ολες οι κατηγοριες ανηκουν σε ενα και μονο πραγμα, δηλαδη την αγαπη για πτηση και αερομοντελισμο!
Ολα τα πετουμενα πρεπει να χρηζουν την εκτιμηση μας και την αγαπη μας προς αυτα και το καθενα εχει την ομορφια του!
Εγω με την σειρα μου γιατι γνωριζεις και εσυ Στεφανε αλλα και εσυ Αντωνη θα σας ελεγα οτι και οι δυο σας θα πρεπει με την σειρα σας να αγαπατε και να δοκιμασετε το διαφορετικο.
Δεν ειναι τυχαιο νομιζω οτι μετα απο 24 χρονια συνεχομενης πτησεις με τα παντα (και το γνωριζετε και οι δυο σας για μενα) δεν εχω βαρεθει με τιποτα και ειμαι σαν ''ναρκομανεις'' οταν πεταω με οτιδηποτε και οπουδηποτε.
Τελος ευχομαι και στους δυο σας Καλες πτησεις χωρις προβληματα και να δοκιμασετε και οι δυο σας κατι διαφορετικο ετσι για να υπαρχει ποικιλια και για να μην μας ξινιση το ομορφο φαγητο που μας αρεσει ολοι μας να το τρωμε και να διασκεδαζουμε!
Με Αγαπη
ΜΑΡΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Ζαπαντιώτης Κωνσταντίνος

Δημοσίευση από Ζαπαντιώτης Κωνσταντίνος »

Θελω και εγω με την σειρα μου να σε διορθωσω σαν παλιος ΑΝΤΡΑΣ της πλαγιας λεγοντας σου οτι υπαιτιος συμφωνα με τους Αρχαιους Θεους μας νομιζω πως ειναι ο Αιολος.

Καλησπέρα σε όλους,

Μάριε καταρχάς χάρηκα.Δε με προσέβαλες καθόλου μόνο που όταν λέω Ποσειδώνας εννοώ τη πρόγνωση του ιστότοπου http://www.poseidon.hcmr.gr/
.
Στα του βουνού τώρα..Σήμερα ο καιρός δε μας έκανε τη χάρη να πετάξουμε αλλά μας έκανε τη χάρη να ζήσουμε τη προσπάθεια του να πετάξουμε.Με άνεμο 7+ Β~!! και με πολύ έρμα στις πτέρυγές μας βγήκαμε μπροστά και δώσαμε μάχη με τον άνεμο.Εγώ πέταξα μόνο 4 δευτερά(έτσι μέτρησε ο fazerdeamer).Έπεσα και εγώ και το φτερό μου λόγω του δυνατού ανέμου.Στους ίδιους χρόνους και ο φίλος Aircostas.Με συνεχείς εναλλαγές βροχής,νεφών και δυνατού ανέμου πέρασαν δύο ώρες και έπειτα αντιληφθήκαμε ότι κανείς δε τα βάζει με τη μητέρα φύση.
Προσωπικά αγαπώ το βουνό και από εκείνη τη πρώτη πτήση στη πλαγία στην ιδιαίτερη μου πατρίδα το Αγρίνιο ερωτεύομαι αυτή τη μυστική δύναμη του βουνού όλο και περισσότερο όταν βρίσκομαι εκεί.
Ακολουθούν φώτο.
Συνημμένα
DSC02765 (600 x 450).jpg
DSC02765 (600 x 450).jpg (31.48 KiB) Προβλήθηκε 93 φορές
DSC02769 (450 x 600).jpg
DSC02769 (450 x 600).jpg (44.64 KiB) Προβλήθηκε 93 φορές
DSC02774 (600 x 450).jpg
DSC02774 (600 x 450).jpg (71.23 KiB) Προβλήθηκε 93 φορές
thanos_marko

Δημοσίευση από thanos_marko »

Σήμερα – Κυριακή 16/1/11 – το Meteo.gr εδινε 5bf στο Valley, που ήταν ιδανικός για τις μικρές χαρτοπετσέτες που πετάω. Αντί αυτού όμως προτίμησα να μεταβώ στην Κερατέα και συγκεκριμένα στο ΚερατοΒούνι όπου σε υψόμετρο περί τα 600μ μαζεύονται κάποιοι πραγματικοί hobby men που πετούν Delta Wings.
Ο καιρός πάνω στην κορυφή ήταν πραγματικά πολύ διαφορετικός από την πεδιάδα. Είχε 6C και περί τα 7bf North με χιονόνερο. Στιγμές το βουνό έμπαινε όλο μέσα στα σύννεφα όποτε δεν έβλεπες στα 5μ. Κι όμως οι ηρωικοί 4 Hobby crazy προσπαθούσαν να πετάξουν τις πτέρυγες.

Δυστυχώς τα στοιχεία τις φύσης νίκησαν καθώς ήταν αδύνατο ακόμα και να σταθείς όρθιος κόντρα στο άνεμο.

Ευελπιστώ να παρευρεθώ σε καλύτερες καιρικές συνθήκες καθότι δείχνει πραγματικά εντυπωσιακό το hobby και η παρέα των Hobby Crazy πολύ φιλικοί.

Εκεί που πετούν οι Άντρες.....*SAR*
......αλλά ας μάθω πρώτα την πεδιάδα και μετά πάμε στις πλαγιές...:)>)>)

Υ,
Συνημμένα
keratea-5.jpg
keratea-5.jpg (47.43 KiB) Προβλήθηκε 93 φορές
keratea-4.jpg
keratea-4.jpg (98.28 KiB) Προβλήθηκε 93 φορές
keratea-3.jpg
keratea-3.jpg (105.42 KiB) Προβλήθηκε 93 φορές
keratea-2.jpg
keratea-2.jpg (99.49 KiB) Προβλήθηκε 93 φορές
keratea-1.jpg
keratea-1.jpg (36.09 KiB) Προβλήθηκε 93 φορές
Αντώνης Κριτζάς

Δημοσίευση από Αντώνης Κριτζάς »

Οι ανούσιες συζητήσεις μεταξύ των μελών μέσα στο θέμα δεν επιτρέπονται
Ως εκ τούτου........διεγράφησαν
Αστειότητες και πειράγματα μπορούν να γίνουν στο chat για να τα απολαμβάνουμε χωρίς την διαταραχή του θέματος
Μάριος Παπαδόπουλος

Δημοσίευση από Μάριος Παπαδόπουλος »

Γεια σου και παλι Κωνσταντινε τελικα μου ανοιξες τα ματια με τον Ποσειοδωνα μιας και δεν το ηξερα αυτο το σαιτ. Και παλι με συγχωρεις παρα πολυ μιας και με την τεχνολογια και τις επιστημες δεν τα παω και πολλη καλα.
Στο προκειμενο τωρα!!!!!!
Την περασμενη χρονια εσυ και καποιοι φιλοι μας κοψαμε την πιττα του 2010 απανω στο βουνο με απολυτη επιτυχια και ωραιες πτησεις.
Ποτε θα το κανουμε για το 2011 ???????
Αναφερομαι και στον Αντωνη τον Τρυφωνα και ολους τους καλους μας φιλους που θα πρεπει να συγκεντρωθουμε ολοι μαζι για περισσοτερη διασκεδαση απο ολους μας.
thanos_marko

Επίσης ένα πολύ καλό site για πρόγνωση ανέμων είναι και το http://www.windguru.cz/int/index.php?sc=6423
. To συγκεκριμένο είναι για τους windsurfers και δίνει πάντα πολύ προσεγμένες προγνώσεις.

Υ,
Ζαπαντιώτης Κωνσταντίνος

Δημοσίευση από Ζαπαντιώτης Κωνσταντίνος »

Μάριος Παπαδόπουλος έγραψε: Γεια σου και παλι Κωνσταντινε τελικα μου ανοιξες τα ματια με τον Ποσειοδωνα μιας και δεν το ηξερα αυτο το σαιτ. Και παλι με συγχωρεις παρα πολυ μιας και με την τεχνολογια και τις επιστημες δεν τα παω και πολλη καλα.
Στο προκειμενο τωρα!!!!!!
Την περασμενη χρονια εσυ και καποιοι φιλοι μας κοψαμε την πιττα του 2010 απανω στο βουνο με απολυτη επιτυχια και ωραιες πτησεις.
Ποτε θα το κανουμε για το 2011 ???????
Αναφερομαι και στον Αντωνη τον Τρυφωνα και ολους τους καλους μας φιλους που θα πρεπει να συγκεντρωθουμε ολοι μαζι για περισσοτερη διασκεδαση απο ολους μας.

Καλησπέρα σε όλους και Χρόνια Πολλά με υγεία στους Αντώνιδες του φόρουμ!!!
Μάριε τελικά έτσι θα το πάμε διορθώνοντας ο ένας τον άλλο.Μάλλον μιλάς για τη πίττα στη Πεντέλη πέρισυ.Εγώ δεν ήμουν παρόν.Δεν πετούσα καν στην Αττική.Μόλις άρχιζα.Πάντως αν υπάρχει πρόθεση και από υπόλοιπους μοντελλιστές εγώ είμαι μέσα!

Γιάννη πολύ καλό το site.
aircostas

Καλημέρα σε όλους ...αν και 4-5 μποφόρ σήμερα ...θα ανεβούμε κερατέα όσοι πιστή προσέλθετε.......... τηλ 6944797010
thanos_marko

Καλά θα είναι σήμερα στο Βουνό... Και στην επιστροφή κάντε και μία βόλτα στο resistance festival της Κερατέας... εκτός και αν οι πτήσεις σας είναι στο πρόγραμμα του festival...
aircostas

http://www.youtube.com/watch?v=0H66bl-7JVk

για όσους έχουν υπομονή και μπόλικο χρόνο
υγ......η προσγείωση έγινε καμια ωρίτσα μετά
υγ2.......από νότια σε βόρεια και toumpa πάλι!!!!
Αντώνης Κριτζάς

Δημοσίευση από Αντώνης Κριτζάς »

Το χαμόγελο σου στην αρχή τα λέει όλα και μας προετοιμάζει για την συνάντηση
Με τι μοντέλο πετούσες Κώστα?
GeorgievEvgeni

Δημοσίευση από GeorgievEvgeni »

Απάντηση

Επιστροφή στο “Πεδία Πτήσεων - Μοντελοδρόμια/flight fields”