ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΜΑΣ ΤΑΙΖΟΥΝ ΤΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΓΡΗΓΟΡΟΥ ΦΑΓΗΤΟΥ (FAST FOOD) -VIDEO !!!!!!!

Κλειδωμένο
thana-psi

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΜΑΣ ΤΑΙΖΟΥΝ ΤΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΓΡΗΓΟΡΟΥ ΦΑΓΗΤΟΥ (FAST FOOD) -VIDEO !!!!!!!

Δημοσίευση από thana-psi »

Εικόναhttp://greekcitizen.pblogs.gr/files/392995-hamburger.jpg

Πολλά έχουν ακουστεί ότι σε τέτοιου είδους μπιφτέκια το μόνο υλικό που δεν έχουν είναι το κρέας. Η γεύση του κρέατος προέρχεται από αρωματικές ύλες με συνέπεια ο καταναλωτής μετά από τέτοιου είδους διατροφή να δημιουργήσει ένα κακό και άχαρο πάχος στον εαυτό του.
Τα συμπεράσματα δικά σας ....

http://www.youtube.com/watch?v=mYyDXH1amic&feature=player_embedded
Μάριος Παπαδόπουλος

Απάντηση: ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΜΑΣ ΤΑΙΖΟΥΝ ΤΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΓΡΗΓΟΡΟΥ ΦΑΓΗΤΟΥ (FAST FOOD) -VIDEO !!!!

Δημοσίευση από Μάριος Παπαδόπουλος »

Πάλι με έκανες να πάρω φωτιές. Επίτηδες το κάνεις;;;;;;
Εγώ θα πώ τούτο και δεν ξαναλέω τίποτα άλλο.
Αθάνατο σουβλάκι, Συκωταριές και κοκκορέτσι και γκαζόζα από την ΕΨΑ και ας πήγαν τα Μακντόναλτς να σας βγάλουνε παράνομα.
Για να μην πώ τίποτα ''Γαλλικό'' για τους Αμερικάνους και την Φάρα τους που κάποιος δεν πρόλαβε να τους κάνει όλους ΣΑΠΟΥΝΙ!!!!!
thana-psi

Απάντηση: ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΜΑΣ ΤΑΙΖΟΥΝ ΤΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΓΡΗΓΟΡΟΥ ΦΑΓΗΤΟΥ (FAST FOOD) -VIDEO !!!!

Μάριος Παπαδόπουλος έγραψε: Πάλι με έκανες να πάρω φωτιές. Επίτηδες το κάνεις;;;;;;
Εγώ θα πώ τούτο και δεν ξαναλέω τίποτα άλλο.
Αθάνατο σουβλάκι, Συκωταριές και κοκκορέτσι και γκαζόζα από την ΕΨΑ και ας πήγαν τα Μακντόναλτς να σας βγάλουνε παράνομα.
Για να μην πώ τίποτα ''Γαλλικό'' για τους Αμερικάνους και την Φάρα τους που κάποιος δεν πρόλαβε να τους κάνει όλους ΣΑΠΟΥΝΙ!!!!!

Συμφωνώ απόλυτα!!!!!!!
Mogolos

Δημοσίευση από Mogolos »

Αξιζει να δειτε το "supersize me"
Φυσικά δεν θα ξαναφάτε ΠΟΤΕ χαμπεργκερς!!!

ps: Οι πατατες των MAC πέρνουν φωτιά και λιωνουν σαν πλαστικο!!!!!!!!!
Corsair

Δημοσίευση από Corsair »

Μετά από αυτά που έχω περάσει τα....................τρώω όλα πλέον.{:)}
thana-psi

d.corsair έγραψε: Μετά από αυτά που έχω περάσει τα....................τρώω όλα πλέον.{:)}

αμαν.......
Μάριος Παπαδόπουλος

Αχ βρε Δημήτρη και Θανάση ψι τι να αρχίσω πάλι να λέω για αυτά τα θέματα;;;;;;
Από που να αρχίσω και από που να τελειώσω!!!!!!!!!!
Ξέρετε σαν Ναυτικός είδαν τα μάτια μου πράγματα και θαύματα.
Παλιά λοιπόν επειδή το μοσχαρίσιο κρέας ήταν ακριβότερο σε κάθε λιμάνι που πέρναμε τροφοδοσία ερχόταν περισσότερο χοιρινό κρέας από ότι μοσχαρίσιο και πάντοτε από μέρη των Αραβικών κρατών αφού ήταν κρέας για τα ''Γουρούνια''. Τυχαίο;;;;; Δεν νομίζω !!!!!!!
Οταν λοιπόν έγινε γνωστό το πρόβλημα με τις τρελές αγελάδες ως δια μαγείας οι ποσότητες του χοιρινού κρέατος μειωθήκανε και αυξήθηκαν αυτές του μοσχαρίσιου. Τυχαίο πάλι;;;;;; Δεν νομίζω !!!!!!
Για μιά ακόμα φορά μετά από λίγο έσκασε άλλη μιά μπόμπα μεγατόνων αυτή με την αρρώστια των πτήνων !!!!!!!!!!!!
Το αποτέλεσμα ήταν να ''λυσάξουμε'' στο κοτόπουλο. Μέρα παρά μέρα το μενού είχε κοτόπουλο !!!!!!! Γελάτε εεεεεεε;;;;;;;;; Τυχαίο πάλι ;;;;;;; Δεν νομίζω.
Θέτος έσκασε άλλη μιά βόμβα. Αυτή με την διαρροή ραδιενέργειας στην Φουκοσίμα της Ιαπωνίας !!!!!!!!
Μέχρι πρότινος όταν ένα βαπόρι πήγαινε στην Ιαπωνία και είχε ''μείνει'' μετά από 30 μέρες ταξίδι από ''φρέσκα'' όταν ο Πλοίαρχος έκανε λόγο για τροφόδοσία σε λαχανικά και ψάρια του λέγανε ''Μα καλά δεν μπορείτε να κάνετε υπομονή 10 μέρες να πάει το βαπόρι στη Σιγκαπούρη που είναι και πιό φθηνά!!!!''
Οπως καταλαβαίνετε τώρα ο Ναυτικός θα φάει πολλή πράγμα από εκείνα τα μέρη !!!!!!!!
Περιτό βέβαια να σας πώ ότι επειδή όλα τα τρόφιμα για να παραγγείλουμε πρέπει να στείλουμε με κωδικό από συγκεκριμένη λίστα (για να μην μπορείς να παραγγείλης ότι θέλεις) ότι στα αναψυκτικά δεν υπάρχει τίποτα άλλο από Κόκα-Κόλα!!!!! Τυχαίο πάλι;;;;;; Δεν νομίζω!!!!!!!!
Βέβαια μη νομίζετε ότι και ο στεριανός διαφέρει από αυτό όταν μετά από πλύση εγκεφάλου με και καλά ιατρικές έρευνες του λένε ότι ξέρετε το χοιρινό αποδείχτηκε το πιό υγιεινό κρέας από όλα και αυτό πρέπει να καταναλώνετε περισσότερο!!!!!!!!!!!!!!!!
Βέβαια χάρη της υγείας του πολίτη τα ''ανθυγεινά'' κρέατα πέρνουν φωτιά στη τιμή τους και λόγο της μή ύπαρξης τους σε μεγάλη ποσότητα και όσα φτάνουν ''βαπτίζονται'' ''ΑΑΑ ποιότητας'' ''απόλυτης ποιότητας'' με αποτέλεσμα οι τιμές τους να πλησιάζουν το χαβιάρι. Τυχαίο πάλι ;;;;;;;;; Πάλι ;;;;;; !@#$$%%^ Δεν νομίζω!!!!!!!
Και μείς οι αγνώμονες ηλίφιοι καθόμαστε και δεν τους δαγκώνουμε την καρωτίδα σαν γνήσια ζά που είμαστε και δεν τους πίνουμε το αίμα.
Βέβαια πολιτική της κάθε χώρας είναι γνωστό ότι πρέπει χάρη του χρήματος να κατέβει ο μέσος όρος διαβίωσης αφού τα κράτοι ''μπαίνουν μέσα'' από αυτό.
Τυχαίο ;;;;;;;; Δεν νομίζω !!!!!!!!!!!
Να σας θυμίσω τέλος τους στίχους ενός τραγούδιου.
'' ....για το καλό μου, για το καλό μου, ωσπού δεν άντεξε καθόλου το μυαλό μου, και είμαι στο θάλαμο 9 για το καλό μου......''
Μάριος Παπαδόπουλος

Αφιερωμένο για το καλό μας!!!!!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=J317DUqkYVU
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πολιτική & Οικονομία”