Απλα απο τις καλυτερες μπλουζες!
-
Απλα απο τις καλυτερες μπλουζες!
Την βρηκα σημερα σε site στο ιντερνετ και ηθελα πολυ να την μοιραστω μαζι σας!Ελπιζω να μην την εχει ανεβασει αλλος!
Θα ηθελα πολυ να την αγορασω (η να την φτιαξω!)Πολυ ωραια ιδεα αυτου που την δημιουργησε!!Ιδου:
Θα ηθελα πολυ να την αγορασω (η να την φτιαξω!)Πολυ ωραια ιδεα αυτου που την δημιουργησε!!Ιδου:
- Συνημμένα
-
- 1340584_2_b.jpg (78.54 KiB) Προβλήθηκε 56 φορές
Απάντηση: Απλα απο τις καλυτερες μπλουζες!
Konstantinos έγραψε: ↑Την βρηκα σημερα σε site στο ιντερνετ και ηθελα πολυ να την μοιραστω μαζι σας!Ελπιζω να μην την εχει ανεβασει αλλος!
Aπλά τέλεια, απίστευτη έμπνευση ο τύπος, θα τυπώσω σίγουρα μια και εγώ.
Βρε ''θηρίο'' που την βρήκες!!!!!!!!
Θέλω και εγώ μία.
Θέλω και εγώ μία.
Η αρχική ιδέα(χωρίς να είμαι 100% σίγουρος) νομίζω ήταν του Βαγγέλη Κουλάδη (coolvag) από το ΣΕΦ.
καλοοοοοο!!!!!
-
Την βρηκα σε ενα site που πουλανε διαφορα.Την εχει 15(στην κατερινη).
Το θεμα ειναι πως μπορουμε να φτιαξουμε και μεις μπλουζες,χρησιμοποιωντας την ιδεα τους,οικονομικοτερα!
Ψαχνω για τροπους.Ενας ειναι το σιδεροτυπο!Απλα δεν αντεχει πολλα πλυσιματα.
Επειτα,βρισκω site οπου μπορεις να αγορασεις μεγαλη ποσοτητα απο την μπλουζα που θα θελαμε να φτιαξουμε αρκετα φτηνα.
Αν υπαρχει ενδιαφερον απο πολλους,μπορουμε να ψαχτουμε και να φτιαξουμε!Περιμενω ιδεες!
pappy: Αν ναι ελπιζω να μην υπαρξει καμια παρεξηγηση,απλως την βρηκα στο ιντερνετ και θελησα να την μοιραστω!Αλλωστε
το αναφερω στο αρχικο ποστ!
Το θεμα ειναι πως μπορουμε να φτιαξουμε και μεις μπλουζες,χρησιμοποιωντας την ιδεα τους,οικονομικοτερα!
Ψαχνω για τροπους.Ενας ειναι το σιδεροτυπο!Απλα δεν αντεχει πολλα πλυσιματα.
Επειτα,βρισκω site οπου μπορεις να αγορασεις μεγαλη ποσοτητα απο την μπλουζα που θα θελαμε να φτιαξουμε αρκετα φτηνα.
Αν υπαρχει ενδιαφερον απο πολλους,μπορουμε να ψαχτουμε και να φτιαξουμε!Περιμενω ιδεες!
pappy: Αν ναι ελπιζω να μην υπαρξει καμια παρεξηγηση,απλως την βρηκα στο ιντερνετ και θελησα να την μοιραστω!Αλλωστε
το αναφερω στο αρχικο ποστ!
Στέφανος Μπουρόπουλος (stefanos106), είναι ο ειδικός στην Παρέα μας, εκείνος την σχεδίασε σε πρόγγραμμα, αφού τον είχανε πρήξει ενα καλοκαιρι στο ΣΕΦ :D, να τον ρωτανε , να τον βορμβαρδίζουν, και επειδη ο Στέφανος τα παίρνει στην κράνα
και μέσα απο την συζήτηση ενα βράδυ απο το skype βγήκε αυτη η μπλούζα με διαφορετικό πομπο χαχαχαχαχαχαχα βέβαια, αλλα η Εμπειρία του Στέφανου μας εχει βοηθήσει με τα μπλουζάκια που τυπώνουμε καθε τόσο, σαν Παρέα και φορουμ.
Δεν υπάρχει θέμα παρεξηγησης δεν το εχουμε καταθέσει στο υπουργειο για πατέντα χαχαχαχαχαχαχαχαχα :D
Η Παρέα μας εκφράζεται συχνα με μπλουζάκια και μάλιστα καποιες φορές με πολυ ειδικο τρόπο, σε αυτα που συμβαίνουν γυρω μας ωραια ειναι αυτα!!!!!!
Τα λέμε
και μέσα απο την συζήτηση ενα βράδυ απο το skype βγήκε αυτη η μπλούζα με διαφορετικό πομπο χαχαχαχαχαχαχα βέβαια, αλλα η Εμπειρία του Στέφανου μας εχει βοηθήσει με τα μπλουζάκια που τυπώνουμε καθε τόσο, σαν Παρέα και φορουμ.
Δεν υπάρχει θέμα παρεξηγησης δεν το εχουμε καταθέσει στο υπουργειο για πατέντα χαχαχαχαχαχαχαχαχα :D
Η Παρέα μας εκφράζεται συχνα με μπλουζάκια και μάλιστα καποιες φορές με πολυ ειδικο τρόπο, σε αυτα που συμβαίνουν γυρω μας ωραια ειναι αυτα!!!!!!
Τα λέμε
-
coolvag έγραψε: ↑Στέφανος Μπουρόπουλος (stefanos106), είναι ο ειδικός...
..Δεν υπάρχει θέμα παρεξηγησης δεν το εχουμε καταθέσει στο υπουργειο για πατέντα χαχαχαχαχαχαχαχαχα :D
Τα λέμε
Ε αφου δεν εχετε τα copyrights τοτε οκ!Ουφ ησυχασα! :D
Εαν παντως υπαρξει ενδιαφερον και δημιουργηθουν και αλλες μπλουζες ενδιαφερομαι!
-
Φανταζομαι την φατσα αυτου που σου κανει τις ερωτησεις,εσυ απαντας κ μετα απλα του γυρνας και την πλατη...... :D
Φοβερο μπλουζακι...
Φοβερο μπλουζακι...
Καλησπέρα. Αν ενδιαφέρεστε για μπλουζάκια μεταξοτυπίας που δε χαλάνε με το πλύσιμο, σε οικονομικές τιμές μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου εδώ. <:-)>>
-
Konstantinos έγραψε: ↑Την βρηκα σημερα σε site στο ιντερνετ και ηθελα πολυ να την μοιραστω μαζι σας!Ελπιζω να μην την εχει ανεβασει αλλος!
Ευχάριστο για τα καλά σας λόγια. Οποίος θέλει του δίνω το αρχείο να την φτιάξη και αυτός.
Άργησα να δω το θέμα
Αυτήν την μπλούζα την έκανα πριν χρόνια είναι οι γνωστές ερωτήσεις που σου κάνουν οι άσχετοι που χαζεύουν την ώρα που πετάμε στο ΣΕΦ.
^%^^%^
http://www.aeromodelistis.net/coppermine/albums/userpics/10011/PRIN_RWTHSEIS.JPG
και στο http://www.t-bar.gr/
σου τυπωνουνε οτι θελεις ειτε σε δικο σου μπλουζακι ειτε επιλεγεις ενα απο τα δικα τους.
σου τυπωνουνε οτι θελεις ειτε σε δικο σου μπλουζακι ειτε επιλεγεις ενα απο τα δικα τους.