Καλησπερα
Συγχωρέστε με για το ασχετο με τον αερομοντελισμο θεμα που ανοιγω αλλα σιγουρα καποιοι θα εχετε παραγγειλει απο Αμερικη και θα ηθελα στο παρακατω τη βοηθεια σας.
Ενδιαφερομαι να παραγγειλω ενα ρολοι απο αμερικη αξιας 111$ και θα μου αποσταλλει με USPS First Class Mail International. Θα πληρωσω τελωνείο για αυτη την αγορα;;
Ευχαριστώ
βοηθεια σε κατι ασχετο
Απάντηση: βοηθεια σε κατι ασχετο
Με usps μπορει να την γλυτωσεις .... Συνηθως οτι ειναι πανω απο 100 $ πληρωνει δασμο. Καλη τυχη!!!
-
Εγω λαμβανω τακτικα δεματα απο αμερικη αξιας μεχρι 250$ με usps κ μεχρι τωρα δεν εχω πληρωσει τελωνειο.Τα μεγαλα δεματα γραφουν πανω "Τελωνειο Αθηνων.Απλουστευμενη διαδικασια δεματων" κ πληρωνω στα ελτα 3ευρω, τα μικρα τιποτα .Οι περισσοτεροι βεβαια μου ελεγαν οτι αυτο δεν γινεται αλλα εγω εχω αλλη γνωμη. Προσοχη... δεματα που αποστελονται με courier περνανε ΠΑΝΤΑ τελωνειο ανεξαρτητου αξιας(ετυχε κ στην αδελφη μου με δεμα αξιας 40$.....! )
Θα συμφωνήσω! Από Αμερική πάντα USPS και απλή αποστολή και ακόμα μέχρι και $350-$400 δεν πληρώνω!
Aπλά να σε ενημερώσω οτι, οτιδήποτε αγοράσεις πάνω απο 35$ USD περνάει τελωνείο.
Επειδή όμως το USPS είναι κρατικό ταχυδρομίο, τα δέματα του τα διαχειρίζονται τα δικά μας ΕΛΤΑ, οπότε χρέη εκτελωνιστή εκτελούν τα "καμάρια" μας, οπου ευτυχώς για εμάς λόγω πληθώρας δεμμάτων αδυνατούν να ελέγξουν τα πάντα, μόνο δειγματολειπτικά και "αν" υπάρχει όρεξη.
Εδώ πάει το "ευτυχώς εδώ είμαστε Ελλάδα" :)
Επειδή όμως το USPS είναι κρατικό ταχυδρομίο, τα δέματα του τα διαχειρίζονται τα δικά μας ΕΛΤΑ, οπότε χρέη εκτελωνιστή εκτελούν τα "καμάρια" μας, οπου ευτυχώς για εμάς λόγω πληθώρας δεμμάτων αδυνατούν να ελέγξουν τα πάντα, μόνο δειγματολειπτικά και "αν" υπάρχει όρεξη.
Εδώ πάει το "ευτυχώς εδώ είμαστε Ελλάδα" :)
Εισαστε σαφείς.
Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας
Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας