U can DO 3D 60
U can DO 3D 60
Να και το δικο μου αν και δε φαινεται και πολυ καλα το βιντεο
http://www.youtube.com/watch?v=e5Lz8WFptlc
http://www.youtube.com/watch?v=e5Lz8WFptlc
-
Απάντηση: U can DO 3D 60
πολυ ωραιο το αεροπλανο του Δημητρη πεταμε μαζι το χω δει και ειναι παρα πολυ καλο!!!!!
Παντως χρηστο αυτο το φορυμ πρεπει να ειναι νεκρο μιας και κανεις δεν απανταει σε κανενα θεμα.Μαλλον θα την κανω και θα παραμεινω στο modelteam
-
καλησπέρα
Έκανες ερώτηση δεν πήρες απάντηση?.........
Μήπως αυτό που λες είναι προσβλητικό για τα μέλη μας? Γιατί μπορώ να σου βάλω εκατοντάδες θέματα νεοεισερχόμενων η παλαιότερων μελών με δεκάδες απαντήσεις και μάλιστα τεκμηριωμένες Εκατοντάδες ακόμη μηνύματα μελών που ευχαριστούν για τις άμεσες απαντήσεις στα ερωτήματα τους και την άριστη φιλοξενία
Το petame δεν λειτουργεί ανταγωνιστικά απέναντι στα αδελφικά forum και είναι ευπρόσδεκτοι όλοι
Φυσικά κανείς δεν δεσμεύεται από την εγγραφή του και κανείς δεν είναι μέλος με το ζόρι
Έκανες ερώτηση δεν πήρες απάντηση?.........
Μήπως αυτό που λες είναι προσβλητικό για τα μέλη μας? Γιατί μπορώ να σου βάλω εκατοντάδες θέματα νεοεισερχόμενων η παλαιότερων μελών με δεκάδες απαντήσεις και μάλιστα τεκμηριωμένες Εκατοντάδες ακόμη μηνύματα μελών που ευχαριστούν για τις άμεσες απαντήσεις στα ερωτήματα τους και την άριστη φιλοξενία
Το petame δεν λειτουργεί ανταγωνιστικά απέναντι στα αδελφικά forum και είναι ευπρόσδεκτοι όλοι
Φυσικά κανείς δεν δεσμεύεται από την εγγραφή του και κανείς δεν είναι μέλος με το ζόρι
Φιλε μου πολυ νωρις εβγαλες τα συμπερασματα σου ...Αλλα αν δεν σου αρεσει το φορουμ ,μπορεις να πας οπου αλλου θελεις ελευθερα.
Αντωνη μην δινεις σημασια ...Ο καθενας πεταει μια κουβεντα ετσι για να εχει να πει κατι.
Φιλικα
Αγγελος
Αντωνη μην δινεις σημασια ...Ο καθενας πεταει μια κουβεντα ετσι για να εχει να πει κατι.
Φιλικα
Αγγελος
Πράγματι νεκρό ειναι το φορουμ!!!!
Εχει ΜΟΝΟ 1.972 μέλη, 5.204 θέματα και 37.896 μηνύματα!!!
Προφανώς ο φιλος τα διαβασε ολα και δεν βρήκε τιποτα ενδιαφέρον σε αυτά
Καλή παραμονή στο modelteam φίλε μου
Φιλικοτατα Γιαννης
Εχει ΜΟΝΟ 1.972 μέλη, 5.204 θέματα και 37.896 μηνύματα!!!
Προφανώς ο φιλος τα διαβασε ολα και δεν βρήκε τιποτα ενδιαφέρον σε αυτά
Καλή παραμονή στο modelteam φίλε μου
Φιλικοτατα Γιαννης
Tα λεμε.Καλυτερα στο modelteam.Παντως αμεσως επεσαν η απαντησεις βροχη.Γεια σας παιδια.Καλη συνεχεια στο forum σας.
-
.............τελικά δεν μας είπες την ερώτηση σου..............
Πιθανόν κάτι να είχες στο μυαλό σου αλλά βλέπω διαταραχή
Ανούσιες οι συζητήσεις ανούσιο και το θέμα.............. μεταφέρεται στα σκουπίδια του petame
Πιθανόν κάτι να είχες στο μυαλό σου αλλά βλέπω διαταραχή
Ανούσιες οι συζητήσεις ανούσιο και το θέμα.............. μεταφέρεται στα σκουπίδια του petame
Τρία πουλάκια κάθονταν...Ru@%
Φιλε μου
Τετοιους τυπους δεν τους χρειαζομαστε εδω μεσα ,για αυτο πηγαινε οπου αλλου θελεις.Εδω δεν θα ξαναμπεις.Τερμα τα παραμυθια και οι προκλητικες συμπεριφορες!!!
Τετοιους τυπους δεν τους χρειαζομαστε εδω μεσα ,για αυτο πηγαινε οπου αλλου θελεις.Εδω δεν θα ξαναμπεις.Τερμα τα παραμυθια και οι προκλητικες συμπεριφορες!!!