falcon 3d
-
falcon 3d
καλησπέρα στη όμορφη παρέα! Θα σας ήμουν υπόχρεως εαν κάποιος με καθοδηγούσε να σετάρω το falcon 3d. Κερνάω οτι θέλετε!
-
Απάντηση: falcon 3d
stergios25 έγραψε: ↑καλησπέρα στη όμορφη παρέα! Θα σας ήμουν υπόχρεως εαν κάποιος με καθοδηγούσε να σετάρω το falcon 3d. Κερνάω οτι θέλετε!
κανείςςςςςςςςς??? λιγη βοήθεια?
Να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή...
1. Τι εμπειρία εχεις από ελικόπτερα?
2. Πού πετάς?
3. Τι πρόβλημα αντιμετοπίζεις με στο σετάρισμα?
ps: Να ξέρεις ότι σετάρισμα ελικοπτέρου μέσα από "αλληλογραφία" δεν γίνεται. Το καλλύτερο ειναι να βρεθείς σε ενα από τα σημεία πτήσεων όπου θα βρεθούν πολλοί να σε βοηθήσουν.
1. Τι εμπειρία εχεις από ελικόπτερα?
2. Πού πετάς?
3. Τι πρόβλημα αντιμετοπίζεις με στο σετάρισμα?
ps: Να ξέρεις ότι σετάρισμα ελικοπτέρου μέσα από "αλληλογραφία" δεν γίνεται. Το καλλύτερο ειναι να βρεθείς σε ενα από τα σημεία πτήσεων όπου θα βρεθούν πολλοί να σε βοηθήσουν.
-
πετάω σχετικα άνετα ενα redwolf είμαι απο Καρδίτσα κ εδω δεν υπάρχει μαγαζί η κάποιος που να με βοηθήσει! Στη Λάρισα υπάρχει όπου απο εκει πήρα κ το ελικόπτερο αλλα δεν γνωρίζει τιποτα ο κύριος που το έχει!!! Γι αυτο ζητάω τη βοήθεια σας! Ξέρω οτι δεν είναι εύκολο αλλα εαν υπάρχει καλη θέληση όλα γίνονται! Το ελικόπτερο τώρα δεν σηκώνεται κάνει γύρω γύρω συνέχεια κ δε σηκώνεται απο το έδαφος! Θα ήθελα να μου πείτε που πρέπει να είναι το κάθε κουμπι! Αυτα ευχαριστω για το ενδιφέρον.
Το οτι γυρίζει γυρω γυρω ειναι θεμα γυροσκοπίου. Κάνε revers το καναλι του γυροσκοπίου και ξαναπροσπάθησε.
Οταν λές δεν συκώνεται τι εννοείς? Δίνεις γκάζι πέρνει στροφές και αυτό τιποτα? Καρφομένο στο εδαφος?
Δες εαν εχεις βαλει σωστα τα blads και τσεκαρε και το πιτς που σου δινει η κεφαλή. Το τσεκ με σβηστό μοτερ
Οταν λές δεν συκώνεται τι εννοείς? Δίνεις γκάζι πέρνει στροφές και αυτό τιποτα? Καρφομένο στο εδαφος?
Δες εαν εχεις βαλει σωστα τα blads και τσεκαρε και το πιτς που σου δινει η κεφαλή. Το τσεκ με σβηστό μοτερ
-
ναι δινω γκάζι κ δε σηκώνεται! γύρω γύρω κάνει μόνο! Αυτα που μου λές δε τα καταλαβαίνω είμαι αρχάριος! Δε ξέρω εαν είναι σωστα απο τη τ/η. Που πρέπει να είναι τα κανάλια? εμένα είναι κατω κατω πάνω πάνω κατω κατω! Το δεξιο πάνω στίκ στο nor το αριστερο στο normal, κατω απο αυτο υπάρχει ενα που γυρίζει όπως κ δέξια, επίσης πιο κάτω δεξια υπάρχει ακομη ενα στικ αυτο που πρέπει να είναι? Επισης αφου βγάλω τη κουκούλα του ελικοπτέρου βλέπω κ εκει οτι μπορω να κάνω κάποιες ρυθμίσεις υπάρχουν τα gain k limit k ακόμη ενα! Ολα αυτα που πρέπει νε είναι σωστα για μια νορμάλ πτήση???? Ευχαριστω πολύ κ πάλι!
Αδερφε μου εαν δεν το δει καποιος από κοντα, δύσκολα θα καταλάβει τι γίνεται!!
Προσπάθησε να βρεις κάποιον κοντά στην καρδίτσα να σε βοηθήσει και αρχισε να _Β_Ο
ps: Τα παιδιά της Λαρισας και του Βολου ειναι τα ποιο "κοντινά" σου. Ελα σε επικοινωνία με την ΑΕΜΑ και σίγουρα θα βρείς την λύση
(http://www.petame.gr/forum/viewtopic.php?t=7395)
Προσπάθησε να βρεις κάποιον κοντά στην καρδίτσα να σε βοηθήσει και αρχισε να _Β_Ο
ps: Τα παιδιά της Λαρισας και του Βολου ειναι τα ποιο "κοντινά" σου. Ελα σε επικοινωνία με την ΑΕΜΑ και σίγουρα θα βρείς την λύση
(http://www.petame.gr/forum/viewtopic.php?t=7395)
-
τι είναι η ΑΜΕΑ??? Με ποιόν ακριβώς να εποικοινωνησω?
Ο Συλλογος της Μαγνησιας ρε!!
Στειλε ενα ΠΜ στον Ξενο (ειναι ο πρόεδρος) και πιστεύω πώς θα την βρείτε την ακρη.
Στειλε ενα ΠΜ στον Ξενο (ειναι ο πρόεδρος) και πιστεύω πώς θα την βρείτε την ακρη.
-
το τηλ της ΑΕΜΑ 24210 58770.
-
Ευχαριστω παιδια στη λάρισα υπάρχει? γιατι ο Βόλος πέφτει λίγο μακρυα! Υπάρχει κάποιος απο Λάρισα να πάω να τον συναντήσω?