Κουκουλοφόροι αστυνομικοί

Skywalker

Απάντηση: Κουκουλοφόροι αστυνομικοί

Δημοσίευση από Skywalker »

Τελικά μπορούμε να μιλάμε για βαθύ κράτος όπως στην Τουρκία.

Τελικά η χώρα μας όπως και η γειτονική μας Τουρκία είναι δημοκρατικές χώρες στα χαρτιά γιατί από ουσία `M`.

Ο τύπος με το καροτσάκι και τα καδρόνια είναι όλα τα λεφτά (εκτός και αν είναι από μαζική κατάσχεση από καμία γιάφκα!! χαχαχα). Είναι ο ορισμός ενός κράτος δημοκρατίας που διέπει την χώρα μας. Είναι η αξία κάθε ψήφου σε αυτή την χώρα. Ένα τίποτα απολύτως.
Άβαταρ μέλους
Dell Gatto Grande

Δημοσίευση από Dell Gatto Grande »

ο εκπρόσωπος τύπου της ελ.ας. δήλωσε ότι στις συγκεκριμένες φωτογραφίες βλέπουμε την ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ των αντικειμένων_Β_Ο
Skywalker

Και λογικό είναι γιατί διαφορετικά στο παλικαράκι με το καροτσάκι πρέπει να ασκηθεί ίσως και διώξη όπως και στους ανωτέρους του με ενδεχόμενη απόταξη από το Σώμα γιατί σπάνε ως κρατικοι λειτουργοί την κατοχυρωμένη από το συνταγμα απεργία.

Αλλά επειδή έτσι η ιστορία θα φτάσει ψηλά στα μεγάλα κομματόσκυλα πετάνε την κλασσική `M` με δεδομένη και την έλλειψη στοιχειων και όλα κυριλε.
xristos

Δημοσίευση από xristos »

εαν θελαν να μοιρασουν ροπαλα δεν θα τα μεταφεραν με το καροτσακι....
ειναι φανερο οτι τα εχουν μαζεψει

φταινε ομως οι δημοσιογραφοι καραγκιοζηδες που οπως και οι περισσοτεροι Ελληνες πολιτικοι μας τραβαν απο την μυτη γιατι ειμαστε βλακες
Skywalker

Μπορεί και να είναι έτσι, μπορεί και να είναι αλλιώς. Σε αυτή την χώρα δεν είναι τίποτα δεδομένο και τίποτα απίθανο. Αλλά και το καροτσάκι για τα κατασχεμένα είναι λίγο γραφικό.

Δεν νομίζω να κόβαν γυρες στο Σύνταγμα με το συγκεκριμένο καροτσάκι και να μάζευαν από διάφορες διμοιρίες ότι είχαν μαζέψει σε όλους τους δρόμους γύρω γύρω και οοολα μα όλα να ήταν μόνο ρόπαλα και όλα 2-3 ειδών... Πολύ ομοιομορφία και οργάνωση.

Όταν γίνεται κατάσχεση όλα μπαίνουν σε οχήματα κατά το μάζεμα. Δεν τα ακουμπάνε σε μια ήρεμη γωνία κάτω από τα δέντρα έχοντας τα ήδη μεταφέρει εκεί με σκοπό να τα ξαναμεταφέρουν μετά με καροτσάκια... Απλά εκεί τα είχαν κρυμμενα από νωρίς και απλά τα σπρώχναν έξω.

Και για να μην κλείνουμε τα μάτια. Ο φαλακρός άνετα περνάει και για αναρχικός και για ακροδεξιός ανάλογα τι βολευει. Έχει επίσης και κουκούλα μέσα στο καλοκαίρι. Ο καροτσάκιας επίσης με κουκουλίτσα... ε μην μου πείτε ότι δεν είναι μάχιμοι...

Ίσως απλά είδαν σύννεφα και βαριόντουσαν να πάρουν ομπρέλα για καμίά ψιλομπόρα.. ^%^

Δυστυχώς και η Αστυνομια κατάντησε μπακάλικο που εξυπηρετεί ένα σάπιο συστημα. Πάλι καλά που υπάρχουν έστω και έτσι μερικοί που μπορούν και κάνουν καλά την δουλειά τους υπέρ των πολιτών.
Αντώνης Κριτζάς

Δημοσίευση από Αντώνης Κριτζάς »

Φίλοι μου ήμουν στο Σύνταγμα ………………και πιστέψτε με ότι τόσα χρόνια που εργάζομαι στο κέντρο έχω δει πολλές διαδηλώσεις και πάρα πολλά επεισόδια
Αυτό που θα πω με απόλυτη βεβαιότητα και με την χρήση του ονόματος μου είναι ότι πρώτη φορά είδα τόσες απρόκλητες επιθέσεις σε πολίτες που ούτε κατά διάνυα ήταν αναρχικοί η ταραχοποιά στοιχεία
Ο κόσμος ήταν μαζεμένος και ξαφνικά έκαναν επίθεση ομάδες αστυνομικών με δακρυγόνα και κρότου λάμψης
Άνδρες γυναίκες από όλες τις ηλικίες έτρεχαν να γλυτώσουν από την άνανδρη επίθεση όμως από την άλλη περίμεναν άλλοι αστυνομικοί που έριχναν και αυτοί
Ακόμη και τότε ο κόσμος μόλις έπεφτε το κουρνιαχτό ξαναγυρνούσε μόνο που αυτή την φορά ήταν εξαγριωμένος όχι μόνο με τους πολιτικάντηδες αλλά και με τους αστυνομικούς που τέτοιο ζήλο δεν έχω δει ποτέ να δείχνουν απέναντι σε αναρχικούς
Δεν ξέρω τι θα πουν τα κανάλια ούτε και με νοιάζει Αυτό που είδα ήταν μια έξαλλη κρατική μηχανή να σπαρταράει κάτω από το βάρος του κόσμου που είχε μαζευτεί
Μια μηχανή που πραγματικά έκανε και τον ποιο φιλήσυχο πολίτη να θέλει να της πετάξει πέτρα
Μη πιστέψετε ούτε για μία στιγμή ότι ο κόσμος προκάλεσε τους αστυνομικούς Αντίθετα ο κόσμος πέτυχε να απομακρύνει όσους προσπαθούσαν να μπουν για να δημιουργήσουν ταραχές Φυσικά μετά τις απρόκλητες επιθέσεις της αστυνομίας ο κόσμος αναγκάστηκε να μπει στους πλαϊνούς δρόμους για προστασία και τότε έμειναν οι αναρχικοί να σπάνε ότι ποτέ δεν κόπιασαν για να πληρώσουν
Δεν ξέρω αν υπάρχουν μέσα στους αναρχικούς αστυνομικοί και για να πω την αλήθεια δεν το πιστεύω αλλά από αυτά που είδα σήμερα είμαι σίγουρος ότι είναι το καλύτερο όπλο της αστυνομίας για να διαλύσει ακόμη και την ποιο ειρηνική διαμαρτυρία
bladeskiller

Δημοσίευση από bladeskiller »

Αντώνης Κριτζάς έγραψε:

Δεν ξέρω αν υπάρχουν μέσα στους αναρχικούς αστυνομικοί και για να πω την αλήθεια δεν το πιστεύω αλλά από αυτά που είδα σήμερα είμαι σίγουρος ότι είναι το καλύτερο όπλο της αστυνομίας για να διαλύσει ακόμη και την ποιο ειρηνική διαμαρτυρία

Κι όμως Αντώνη μου ,το πιστεύεις κι αυτό φαίνεται από αυτό που γράφεις στην επόμενη κιόλας γραμμή. Απλά δεν θέλεις να πιστέψεις το μέγεθος της σαπίλας αλλά δυστυχώς είναι η πραγματικότητα. Εδώ πέρισυ δεν δίστασαν να κάψουν ζωντανούς τους ανθρώπους στη Μαρφίν για να αποπροσανατολίσουν τον κόσμο, που ήταν έτοιμος να μπει στη βουλή και να τους κυνηγάει στα έδρανα. Και καλά "θα βρεθούν οι ένοχοι" και κολοκύθια με τι ρίγανη. Λες και δεν ξέρουν ποιοι είναι. Οπως δεν ήξεραν και το 2008 τι πραγματικά παίχτηκε.
Μια διόρθωση μόνο. Αντί για "καλύτερο όπλο της αστυνομίας" είναι πιο ακριβές να πούμε "όπλο του παρακράτους".

Φιλικά Κώστας.
Αντώνης Κριτζάς

Ίσως έχεις δίκιο Κώστα Δεν θέλω να πιστέψω η να παραδεχθώ αυτό που είδαν και σήμερα τα μάτια μου
Δεν θέλω να πιστέψω ότι αυτά τα παιδιά τέρατα είναι τα δικά μας παιδιά και δυστυχώς δεν μιλάω μόνο για του κουκουλοφόρους Μιλάω και για τους αστυνομικούς των ματ που με περίσσιο ζήλο έβγαλαν τα globs και τα χημικά ενάντια σε ανθρώπους που κάλλιστα θα ήταν η μάνα τους η ο πατέρας τους
Αυτά τα λέω εγώ που όποιος με ξέρει...........ξέρει πολύ καλά ότι ποτέ δεν ήμουν ενάντια στην αστυνομία και στην χρησιμότητα της στην κοινωνία
Σήμερα όμως είδα το μάτι τους να γυαλίζει και να ταλαντεύονται ανάμεσα σε φόβο και μίσος και όχι απο τις εντολές που τους έδωσαν
orck

Δημοσίευση από orck »

Ειμουν και εγω στην πορεια. Ειδα ακριβως οτι εγραψε ο Αντωνης παραπανω. Καμια απολυτος αφορμη, απλα ξεκινησαν να ριχνουν δακρυγονα, χωρις κανενα λογο. Προφανος σε αυτην την "δημοκρατια" δεν εχουν δικαιωμα οι σκλαβοι για διαδηλωση.
Εκει που διαφωνω με τον Αντωνη ειναι στο θεμα της αστυνομιας. Φυσικα υπαρχουν και οι σωστοι, αλλα τι να κανει ο σωστος οταν λαβει εντολη να διαλυσει το πληθος με καθε τροπο επειδη εχουν κλασει οι ανικανοι μεσα στην βουλη; (συγνωμη για την εκφραση, ειναι οτι πιο κοσμιο μπορω να γραψω)
Ας μην ξεχναμε και τις φωτογραφιες των "αναρχικων" με αστυνομικους, την ζαρντινιερα με τον φοιτητη, τον αλλο που του φορεσαν ξενη τσαντα με μολοτοφ μεσα, η τα τσεκουρια σε τσαντες αστυνομικων κλπ
kostro

Δημοσίευση από kostro »

Ήμουν και εγώ στο σύνταγμα μέχρι και πριν από λίγο.
Επειδή έχω πάει σε αρκετές πορείες, δεν μου έκανε εντύπωση η στάση της αστυνομίας ούτε οι προβοκάτσιες τους. Αυτά γίνονται χρόνια τώρα.
Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν η επιμονή, η υπομονή και η αγωνιστικότητα των ανθρώπων που κρατούσαν ελληνικές σημαίες και δεν έφευγαν από την πλατεία παρόλα αυτά.
Ειδικά όταν έπεφταν τα δακρυγόνα και οι κροτίδες σύννεφο, ο λυράρης δυνάμωνε τη μουσική και εμψύχωνε τον κόσμο ο οποίος δεν έχασε το κέφι του, αφού χόρευε κιόλας.
Καλή συνέχεια στους αγώνες εύχομαι, και ελπίζω αυτό το κίνημα να καταφέρει να διώξει τους τοκογλύφους και τους ξεπουλημένους Έλληνες βουλευτές.

Νίκος
Άβαταρ μέλους
Dell Gatto Grande

Δημοσίευση από Dell Gatto Grande »

"Meeting πριν τη δουλεια"

Εικόνα
Συνημμένα
koukoyloforoi.JPG
koukoyloforoi.JPG (69.9 KiB) Προβλήθηκε 69 φορές
Αντώνης Κριτζάς

όλες οι δουλειές για να γίνουν σωστά χρειάζεται οργάνωση......
Αντώνης Κριτζάς

...........και επειδή τα βαμπιράκια των καναλιών προτιμούν να δείχνουν μόνο τα επεισόδια στην πλατεία δείτε τον κόσμο που παρά τους τόνους των χημικών και κροτίδων επέμεναν να είναι εκεί ρισκάροντας την σωματική του ακεραιότητα από τις απρόκλητες επιθέσεις της αστυνομίας

Ερμού γεμάτη μέχρι την Καπνικαρέα
Αμαλίας και φιλελλήνων όσο έβλεπε το μάτι
Καραγεώργη Σερβίας, Βουλής, Νίκης
Μητροπόλεως μέχρι Μοναστηράκι
.....και όλα τα στενά γεμάτα
Συνημμένα
P290611_15.19.jpg
P290611_15.19.jpg (99.58 KiB) Προβλήθηκε 69 φορές
P290611_15.18.jpg
P290611_15.18.jpg (99.91 KiB) Προβλήθηκε 69 φορές
P290611_15.17_[02].jpg
P290611_15.17_[02].jpg (100.29 KiB) Προβλήθηκε 69 φορές
P290611_15.17_[01].jpg
P290611_15.17_[01].jpg (100.87 KiB) Προβλήθηκε 69 φορές
P290611_15.17.jpg
P290611_15.17.jpg (99.96 KiB) Προβλήθηκε 69 φορές
Αντώνης Κριτζάς

Λίγες φωτογραφίες δεν μπορούν να αποτυπώσουν το πλήθος
Βλέπετε πουθενά ταραξίες
Οι ταραξίες ήταν αλλού αλλα η αστυνομία κύκλωνε τον κόσμο και έριχνε απο παντού Ο κόσμος έτρεχε πανικόβλητος αλλα μόλις καταλάγιαζε το κουρνιαχτό γύρναγε κλαμένος αλλα με περισότερο πείσμα
Συνημμένα
P290611_17.28.jpg
P290611_17.28.jpg (99.67 KiB) Προβλήθηκε 69 φορές
P290611_15.42.jpg
P290611_15.42.jpg (93.37 KiB) Προβλήθηκε 69 φορές
P290611_15.33.jpg
P290611_15.33.jpg (97.47 KiB) Προβλήθηκε 69 φορές
P290611_15.31.jpg
P290611_15.31.jpg (101.72 KiB) Προβλήθηκε 69 φορές
P290611_15.28_[01].jpg
P290611_15.28_[01].jpg (94.67 KiB) Προβλήθηκε 69 φορές
Απάντηση