SU 26M 30% Peak Model !!!
Απάντηση: SU 26M 30% Peak Model !!!
οποτε κατα την διαρκεια της πτησης αυτο πρεπει να ειναι ανοικτο και οχι ταπωμενο.
savasp30 έγραψε: ↑οποτε κατα την διαρκεια της πτησης αυτο πρεπει να ειναι ανοικτο και οχι ταπωμενο.
..., ναι σωστα, μενει ανοικτο παντα.
Χρήστο, κατά την διάρκεια της πτήσης δεν υπάρχει περίπτωση(τουλάχιστον εμένα δεν μου έχει τύχει) να χάσεις από εκέι καυσιμο, ακόμα και αν δεν το κάνεις κύκλο, εκτος αν σου σβήσει το α/π!!
Από τη στιγμή που η μηχανή δουλέυει και τραβάει καυσιμο η πίεση είναι αρκετά χαμηλή στο τανκ, και τραβάει συνέχεια αέρα από εκεί...
Δοκιμάσμενο πολύ καιρό σε αεροπλάνο, δεν είχα ποτέ πρόβλημα..
Αλλά καλό είναι να το κάνουμε!!
Από τη στιγμή που η μηχανή δουλέυει και τραβάει καυσιμο η πίεση είναι αρκετά χαμηλή στο τανκ, και τραβάει συνέχεια αέρα από εκεί...
Δοκιμάσμενο πολύ καιρό σε αεροπλάνο, δεν είχα ποτέ πρόβλημα..
Αλλά καλό είναι να το κάνουμε!!
Στα δικά μου ουτε κάν κύκλο δεν κάνω στην "αναπνοή". Το εχω να βγαίνει από κάτω και πότε δεν μου ερτεξε!
Γεια σας παιδια...
...., τοοο φαινομενο του 'σιφωνιου' δεν ειναι συχνο αλλα μπορει να συμβει και να σου στραγγιξει το καυσιμο και χωρις να τα καταλαβεις να μεινεις απο καυσιμο και να εχεις σβησιμο του κινητηρα με 'αβεβαια' αποτελεσματα..._Β_Ο. Γι'αυτο το λογο ειναι must ιδιαιτερα στα μεγαλα και ακριβα μοντελα, δεν υπαρχει λογος να διακινδυνεψει καποιος, για 15-20cm σωληνακι καυσιμου (που δεν προσθετουν και βαρος...), ενα μοντελο εκατονταδων-χιλιαδων Ευρω.
Καντε ενα κοπο και ριξτε μια ματια σε sites και σχετικες ενοτητες και στο εξωτερικο να δειτε τι και πως. Το κολπακι αυτο το χρησιμποιοουν χρονια τωρα σε Ελλαδα και εξωτερικο απλοι εως κορυφαιοι πιλοτοι-χειριστες ωστε να αποφυγουν και αυτη την πιθανοτητα αστοχιας-ατυχιας.
Φιλικα
Χρησταρας
...., τοοο φαινομενο του 'σιφωνιου' δεν ειναι συχνο αλλα μπορει να συμβει και να σου στραγγιξει το καυσιμο και χωρις να τα καταλαβεις να μεινεις απο καυσιμο και να εχεις σβησιμο του κινητηρα με 'αβεβαια' αποτελεσματα..._Β_Ο. Γι'αυτο το λογο ειναι must ιδιαιτερα στα μεγαλα και ακριβα μοντελα, δεν υπαρχει λογος να διακινδυνεψει καποιος, για 15-20cm σωληνακι καυσιμου (που δεν προσθετουν και βαρος...), ενα μοντελο εκατονταδων-χιλιαδων Ευρω.
Καντε ενα κοπο και ριξτε μια ματια σε sites και σχετικες ενοτητες και στο εξωτερικο να δειτε τι και πως. Το κολπακι αυτο το χρησιμποιοουν χρονια τωρα σε Ελλαδα και εξωτερικο απλοι εως κορυφαιοι πιλοτοι-χειριστες ωστε να αποφυγουν και αυτη την πιθανοτητα αστοχιας-ατυχιας.
Φιλικα
Χρησταρας
..., να και μερικες πληροφοριες για το τιιιιι ειναι αυτο το φαινομενο..._Β_Ο
http://www.oinologos.com.gr/dikaia_koupa.htm
http://www.oinologos.com.gr/dikaia_koupa.htm
Θα συμφωνήσω ότι για 15-20cm σωληνάκι είναι βλακεία να χάσεις α/π!
Το θέμα είναι ότι αν δεν υπάρχει καμία άλλη οπή για να μπεί αέρας στο tank, ακόμα και να τρέξει κατά την πτήση, κάποια στιγμή θα σταματήσει μόνο του, αφού το ίδιο το σωληνάκι είναι πολύ λεπτό, ώστε να μπεί από αυτό αέρας...
Γενικά, δεν το θεωρώ must, και υπάρχουν α/π που δεν το έχω κάνει(για διαφορους λόγους), αλλά θα συμφωνήσω με το ρητο των φίλων μας των αμερικάνων... "Better safe than sorry"!!
Το θέμα είναι ότι αν δεν υπάρχει καμία άλλη οπή για να μπεί αέρας στο tank, ακόμα και να τρέξει κατά την πτήση, κάποια στιγμή θα σταματήσει μόνο του, αφού το ίδιο το σωληνάκι είναι πολύ λεπτό, ώστε να μπεί από αυτό αέρας...
Γενικά, δεν το θεωρώ must, και υπάρχουν α/π που δεν το έχω κάνει(για διαφορους λόγους), αλλά θα συμφωνήσω με το ρητο των φίλων μας των αμερικάνων... "Better safe than sorry"!!
Γεια σας παιδιαααα...
..., ανοιξε και φετος η σεζον με πτησεις στο Καστρο και καλη παρεα !
Γιωργος, Νικολας, Διονυσης, Στελιος....αντε παιδια Καλες μας Πτησεις & ασφαλεις προσειωσεις σε οοοολους μας..._P_P
..., ανοιξε και φετος η σεζον με πτησεις στο Καστρο και καλη παρεα !
Γιωργος, Νικολας, Διονυσης, Στελιος....αντε παιδια Καλες μας Πτησεις & ασφαλεις προσειωσεις σε οοοολους μας..._P_P
- Συνημμένα
-
- img031.jpg (86.99 KiB) Προβλήθηκε 115 φορές
-
- img030.jpg (92.51 KiB) Προβλήθηκε 115 φορές
-
- img028.jpg (97.73 KiB) Προβλήθηκε 115 φορές
...και δυο-τρεις ακομη...και μια με το 'Τερατακι μου'....:D
- Συνημμένα
-
- img033.jpg (90.86 KiB) Προβλήθηκε 115 φορές
-
- img029.jpg (97.94 KiB) Προβλήθηκε 115 φορές
-
- img027.jpg (96.64 KiB) Προβλήθηκε 115 φορές
-
Δεν φαντάζομαι να το αφήνεις στο σαλόνι:D:D
Αυτος είναι γίγαντας!!!
Αυτος είναι γίγαντας!!!
Στο σαλόνι μόνο του;;; w
-******Me gusta la gasolina******-
Η πτηση του Νικολα ,ως συνηθως, ηταν ολα τα λεφτα!!!!!
Freestyle ή μη, χαιρεσαι να τον παρακολουθεις...
Καλες πτησεις σε ολους.
ΓΧ
Η πτηση του Νικολα ,ως συνηθως, ηταν ολα τα λεφτα!!!!!
Freestyle ή μη, χαιρεσαι να τον παρακολουθεις...
Καλες πτησεις σε ολους.
ΓΧ
Καλησπερα στους καλους μου φιλους.+(*) Μολις ειδα τις φωτος.
Μετα απο 4 μηνες σχεδον αποχης, το συγκεκριμενο Σαββατο χαρηκα πτησεις, ειδα τους καλους μου φιλους αλλα εκανα και μια αποδραση απο τη μεγαλουπολη σην ευλογημενη Κωπαιδα.+(*)
Overdose πτησων με: 100cc (Pilot RC YAK 54), 50cc (Sukhoi 26 Peak Model), 50cc (Pilot RC YAK 54), ProLine F3A και φυσικα το Τelnik YAK 55M EPP.
Συνολο πρεπει να εκανα γυρω στις 15 πτησεις??? Super!
Να ειμαστε καλα να πεταμε παιδια και καλες πτησεις στο Χρησταρα με το SU 26.
See you soon!
Nikos
Μετα απο 4 μηνες σχεδον αποχης, το συγκεκριμενο Σαββατο χαρηκα πτησεις, ειδα τους καλους μου φιλους αλλα εκανα και μια αποδραση απο τη μεγαλουπολη σην ευλογημενη Κωπαιδα.+(*)
Overdose πτησων με: 100cc (Pilot RC YAK 54), 50cc (Sukhoi 26 Peak Model), 50cc (Pilot RC YAK 54), ProLine F3A και φυσικα το Τelnik YAK 55M EPP.
Συνολο πρεπει να εκανα γυρω στις 15 πτησεις??? Super!
Να ειμαστε καλα να πεταμε παιδια και καλες πτησεις στο Χρησταρα με το SU 26.
See you soon!
Nikos
1η πανελληνια συναντηση αεροπλανων 3D
Λαμια 22-23-2011
Νικολαααααα μας ελειψες, το ιδιο και 'ο Γατος', το ιδιο και ο Δημητρης (Sofos) και ο Pani kai o pitt,...περασαμε τελεια και τα παιδια εκει ειναι, 'λιρα 100'...+(*)
Επισης χαρηκα που γνωρισα απο κοντα τα παιδια απο ολη την Ελλαδα που μιλαμε στα 'Ιπταμενα sait και ηρθαν και επιτελους γνωριστηκαμε, παιδιααα πεταμεεεεε...!!!
Να βαλω και μερικες φωτογραφιες με'την αδεια των φιλων που τις εβγαλαν...',φιλαρακιααα ευχαριστωωωωω....<++>
Λαμια 22-23-2011
Νικολαααααα μας ελειψες, το ιδιο και 'ο Γατος', το ιδιο και ο Δημητρης (Sofos) και ο Pani kai o pitt,...περασαμε τελεια και τα παιδια εκει ειναι, 'λιρα 100'...+(*)
Επισης χαρηκα που γνωρισα απο κοντα τα παιδια απο ολη την Ελλαδα που μιλαμε στα 'Ιπταμενα sait και ηρθαν και επιτελους γνωριστηκαμε, παιδιααα πεταμεεεεε...!!!
Να βαλω και μερικες φωτογραφιες με'την αδεια των φιλων που τις εβγαλαν...',φιλαρακιααα ευχαριστωωωωω....<++>
- Συνημμένα
-
- IMG_8215-1.jpg (85.16 KiB) Προβλήθηκε 115 φορές
-
- 3D 11.jpg (48.49 KiB) Προβλήθηκε 115 φορές
-
- 3D 14.jpg (14.19 KiB) Προβλήθηκε 115 φορές
-
- 3D 23.jpg (49.29 KiB) Προβλήθηκε 115 φορές
-
- 3D 24.jpg (35.45 KiB) Προβλήθηκε 115 φορές