belt cp πως θα γίνει ένα αξιοπρεπές ελικόπτερο;

MHTSOSz

belt cp πως θα γίνει ένα αξιοπρεπές ελικόπτερο;

Δημοσίευση από MHTSOSz »

Καλημέρα καταρχήν και χαίρομαι που μπήκα σε μια τόσο όμορφη παρέα και τώρα στο ψητό εχω ένα belt cp μαμα όπως το αγόρασα δλδ επειδή ήταν φτηνό σαν αρχή είπα το πήρα βλέπετε σε προσφορά μην χρονοτριβω λοιπόν τι πρέπει να κάνω για να γίνει ένα αξιοπρεπές ελικόπτερο τι να βάλω σαν αρχή για να μάθω ξέρω ότι θέλω πρώτα μια τ/κ και ένα gyro ( πίτα χαχαχα) ναι αλλά τι ακριβός για να μου μείνουν κιόλας για μετέπειτα χρηση για δώστε μου λοιπόν τα φώτα σας να δω και πόσο θα μου κοστίσει το όλο θέμα. σας ευχαριστώ πολύ εκ τον προτέρων.
tanfoglio

Απάντηση: belt cp πως θα γίνει ένα αξιοπρεπές ελικόπτερο;

Δημοσίευση από tanfoglio »

Καλως ήλθες!
Το belt cp δεν το πήρες με Τ/Κ και gyro επάνω? Αν ναι, τότε γιατί θέλεις να τα αλλάξεις? Η γνώμη μου είναι να μάθεις σε αυτό που πήρες, και αφού μάθεις και δεις ότι θες να προχωρήσεις μετά σε νέα Τ/Κ αλλά και νέο ελικόπτερο!

Γιώργος
MHTSOSz

Δημοσίευση από MHTSOSz »

tanfoglio έγραψε: Καλως ήλθες!
Το belt cp δεν το πήρες με Τ/Κ και gyro επάνω? Αν ναι, τότε γιατί θέλεις να τα αλλάξεις? Η γνώμη μου είναι να μάθεις σε αυτό που πήρες, και αφού μάθεις και δεις ότι θες να προχωρήσεις μετά σε νέα Τ/Κ αλλά και νέο ελικόπτερο!

Γιώργος

Με τον βενζινοκινητο αθλητισμό ασχολούμεθα πολλά χρόνια περνά μέρος σε αγώνες με 1/10 φόρμουλες και θέλω να μπω και στο ελικόπτερο τ/κ θα πάρω έτσι και αλλιώς θέλω μια καλή και θα την εχω και για τα αυτοκινητακια μου απλά πιστεύω ότι με λίγο καλύτερα ηλεκτρικα θα είναι πιο εύκολο να μάθω.
tanfoglio

Εάν θέλεις να ασχοληθείς με τα ελικόπτερα, θα σου χρειασθεί μια 6κάναλη, καλύτερα αν μπορείς 7κάναλη Τ/Κ. Στα 2.4 Ghz, είναι η ασφαλέστερη τεχνολογία σήμερα, και σίγουρα στα ελικόπτερα χρειάζεσαι την μέγιστη ασφάλεια. Υπολόγισε για μία τέτοια μεταχειρισμένη από 150 ευρώ και καινούργια περίπου στα διπλάσια. Τώρα όσον αφορά τα gyro, υπαρχουν πολλά αλλά προτίμησε γνωστής εταιρείας και με όχι μεγάλο κόστος γιατί εξελίσσονται συνεχώς. Ένα βασικο gyro με ένα servo ουράς γύρω στα 150-200 ευρώ...πάνω κάτω.

Γιώργος
socratesb

Δημοσίευση από socratesb »

Νομίζω πως όλοι οι κάτοχοι των belt cp πρέπει να διαβάσουν την παρουσίαση - άρθρο που έχει γίνει από εξαιρετικά αξιόλογο μοντελιστή στο forum του aeromodelistis.com
To link είναι http://www.aeromodelistis.com/smfgr/index.php?topic=523.0
και μπορεί κανείς να παρεί ιδέες και μαθήματα και για άλλα ελικόπτερα εννοείται.

Καλές Πτήσεις
MHTSOSz

Δημοσίευση από MHTSOSz »

socratesb έγραψε: Νομίζω πως όλοι οι κάτοχοι των belt cp πρέπει να διαβάσουν την παρουσίαση - άρθρο που έχει γίνει από εξαιρετικά αξιόλογο μοντελιστή στο forum του aeromodelistis.com
To link είναι http://www.aeromodelistis.com/smfgr/index.php?topic=523.0
και μπορεί κανείς να παρεί ιδέες και μαθήματα και για άλλα ελικόπτερα εννοείται.

Καλές Πτήσεις

πολυ ωραια δουλεια στον αερομοντελιστη και σε ευχαριστο και για το link να ρωτησω και κατι αλλο το belt cp με ολα τα upgrade αλλο μοτερ τ/κ σερβο και καλα γυροσκοπια μπορει να ανταγωνιστη τα αλλα και καλυτερα του και αν οχι να κοντραρη να ειναι ενα πολυ καλο ελικοπτερο στον χειρισμο και οταν πεταει.
atndam

Δημοσίευση από atndam »

MHTSOSz έγραψε: πολυ ωραια δουλεια στον αερομοντελιστη και σε ευχαριστο και για το link να ρωτησω και κατι αλλο το belt cp με ολα τα upgrade αλλο μοτερ τ/κ σερβο και καλα γυροσκοπια μπορει να ανταγωνιστη τα αλλα και καλυτερα του και αν οχι να κοντραρη να ειναι ενα πολυ καλο ελικοπτερο στον χειρισμο και οταν πεταει.

Οχι. Αλλωστε αν βαλεις ολες τις αναβαθμισεις (εκτος απο τα ηλεκτρονικα που μεταφερονται απο το ενα ελικοπτερο στο αλλο), με τα χρηματα που θα δωσεις αγοραζεις κατι καλυτερο απο το Belt. Για να μαθεις καλο ειναι αλλα μεχρι εκει. Μια που εχω το Belt (και μαζευει σκονη) προτιμω να πεταξω το Trex 450SE μου.

Αντωνης
MHTSOSz

Δημοσίευση από MHTSOSz »

atndam έγραψε: Οχι. Αλλωστε αν βαλεις ολες τις αναβαθμισεις (εκτος απο τα ηλεκτρονικα που μεταφερονται απο το ενα ελικοπτερο στο αλλο), με τα χρηματα που θα δωσεις αγοραζεις κατι καλυτερο απο το Belt. Για να μαθεις καλο ειναι αλλα μεχρι εκει. Μια που εχω το Belt (και μαζευει σκονη) προτιμω να πεταξω το Trex 450SE μου.

Αντωνης

αντωνη σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση αλλα αυτο το λεω γιατι εχω βρει ολα τα upgrade carbon blade,cnc aluminium parts carbon ουρας και σωμα γενικα ολα τα upgrade sto ebay μονο με 45 ευρω και ειπα οτι αξιζει και αλλωστε οπως ειπεσ και εσυ για τ/κ και σερβο και γυροσκοπιο δεν με νοιαζει γιατι πανε απο το ενα στο αλλο εσυ τι λεσ δεν αξιζει για τοσα λεφτα να το κανω full upgrade?
Αντώνης Κριτζάς

Δημοσίευση από Αντώνης Κριτζάς »

δεν αξίζει
καλύτερα να βρούμε κάποιον ελικοπτερά να σου κάνει καλές ρυθμίσεις και να πετάς με αυτές μέχρι να πάρεις άλλο παρά να ρίξεις χρήματα σε αυτό Όπως σου ξαναείπα στο ΠΜ το μόνο που αξίζει είναι να αλλάξεις την τηλ/ση με μία καλύτερη που θα την έχεις και για το επόμενο και ένα καλύτερο γυροσκόπιο που και πάλι θα το βάλεις αλλού Με αυτά τα δύο θα δεις διαφορά και ίσως είναι τα μόνα που αξίζει να κάνεις με αυτό το ελικόπτερο Κράτα τα χρήματα σου για κάτι καλύτερο και μεγαλύτερο
Παρά του ότι ακούγεται έχω δεί το belt να κάνει σταθερότατο hover μέσα σε ελάχιστο χώρο με τις ρυθμίσεις του εργοστασίου σε παρουσίαση που έκανε πωλητής μέσα στο μαγαζί
Ισως τελικά να σου τριμάρει τόσο τα χέρια που το επόμενο θα σου φανεί παιχνίδι
MHTSOSz

Δημοσίευση από MHTSOSz »

Αντώνης Κριτζάς έγραψε: δεν αξίζει
καλύτερα να βρούμε κάποιον ελικοπτερά να σου κάνει καλές ρυθμίσεις και να πετάς με αυτές μέχρι να πάρεις άλλο παρά να ρίξεις χρήματα σε αυτό Όπως σου ξαναείπα στο ΠΜ το μόνο που αξίζει είναι να αλλάξεις την τηλ/ση με μία καλύτερη που θα την έχεις και για το επόμενο και ένα καλύτερο γυροσκόπιο που και πάλι θα το βάλεις αλλού Με αυτά τα δύο θα δεις διαφορά και ίσως είναι τα μόνα που αξίζει να κάνεις με αυτό το ελικόπτερο Κράτα τα χρήματα σου για κάτι καλύτερο και μεγαλύτερο
Παρά του ότι ακούγεται έχω δεί το belt να κάνει σταθερότατο hover μέσα σε ελάχιστο χώρο με τις ρυθμίσεις του εργοστασίου σε παρουσίαση που έκανε πωλητής μέσα στο μαγαζί
Ισως τελικά να σου τριμάρει τόσο τα χέρια που το επόμενο θα σου φανεί παιχνίδι

αντωνη εχεις δικιο και εγω απο εκει που το πηρα το παιδι που μου το ρυθμισε εκανε hover μεσα σε 5 τετραγωνικα αλλα ενταξει ε αυτη ειναι η δουλεια του :)
atndam

Δημοσίευση από atndam »

Το θέμα του Belt είναι ότι παρουσιάζει γρήγορα τζόγους με αποτέλεσμα κάποια στιγμή να μην μπορείς να κάνεις ούτε τα βασικά (αιώρηση). ΟΚ το έκανε hover μέσα σε 5 τ.μ. μετά απο 10 με 15 πτήσεις δεν θα είναι το ίδιο. Από την εμπειρία μου εάν όχι η κεφαλή θα έχουν εμφανίσει τζόγους τα σέρβο ή τα control arms που έχει δεξιά και αριστερά.

Αντώνης
Αντώνης Κριτζάς

δηλαδή τη Κυριακή χαράς και τη Δευτέρα λύπη :D:D
tanfoglio

Δεν αξίζει να δώσεις άλλα λεφτά στο belt. Κράτα τα λεφτά για μετά από λίγο καιρό που θα θέλεις σίγουρα κάτι πολύ καλύτερο εφόσον σε κερδίσει το ελικόπτερο. Καλύτερα να δώσεις μερικά ευρώ σε ανταλλακτικά που σου χρειάζονται παρά σε upgrades, να τα σπάσεις και άντε πάλι από την αρχή. Η γνώμη μου είναι ότι αγοράζουμε κάτι προαιτό για να μάθουμε και μετά πάμε σε άλλα. Άλλωστε αυτός είναι και ο λόγος που οι εταιρείες πουλάνε τέτοια ελικόπτερα. Είναι για εισαγωγή στον χώρο. Με φθηνό κόστος συντήρησης για να μην απογοητευθείς και τα παρατήσεις. Το αν εμφανίσει γρήγορα τζόγους κλ.π. λίγη σημασία έχει για σένα σε αυτή την φάση και τον τρόπο που θα πετάξεις. Σε λίγο ήδη θα σκέφτεσαι το επόμενο 450...

Γιώργος
MHTSOSz

Δημοσίευση από MHTSOSz »

Σας ευχαριστώ πολύ όλους οπότε μαθαίνουμε σπάζοντας το beltaki και μετά βουρ για κάτι πολύ καλύτερο. μετά πιό είναι καλό εννοώντας καλό να είναι αξιοπρεπές στον αέρα να μην αποκτάει τζόγος δλδ ένα ελικόπτερο αρκετά καλό να(όχι πανάκριβο ) με φθηνά ανταλλακτικά και ηλεκτρικό αλλά για να μείνεις εκεί όχι να πας μετά σε κάτι ακόμα καλύτερο.
Αντώνης Κριτζάς

είναι στην ανθρώπινη φύση να αναζητά πάντα κάτι παραπάνω απο αυτό που διαθέτει
Οτι και να πάρεις αργά η γρήγορα θα θέλεις κάτι διαφορετικό η καλύτερο
Λίγο η πολύ ετσι είμαστε όλοι οι μοντελιστές
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ηλεκτρικά ελικόπτερα”