belt cp πως θα γίνει ένα αξιοπρεπές ελικόπτερο;

Skywalker

Απάντηση: belt cp πως θα γίνει ένα αξιοπρεπές ελικόπτερο;

Δημοσίευση από Skywalker »

Σε όλα αυτά υπάρχει η εξέλιξη. Θα δεις και εσύ ότι μετά από ένα Χ διάστημα θα θες και κάτι παραπάνω που ίσως δεν θα κάνει το επόμενο που θα πάρεις ή κανά νέο gadget να του κουμπώσεις κτλ κτλ... ΄Όλα αυτά πάντα σε συνάρτηση με το πόσο ενεργά θα ασχοληθείς. Οπότε ξεκίνα όπως σου ανέφεραν τα παιδιά και βλέπεις στην πορεία! _P_P
MHTSOSz

Δημοσίευση από MHTSOSz »

Αντώνης Κριτζάς έγραψε: είναι στην ανθρώπινη φύση να αναζητά πάντα κάτι παραπάνω απο αυτό που διαθέτει
Οτι και να πάρεις αργά η γρήγορα θα θέλεις κάτι διαφορετικό η καλύτερο
Λίγο η πολύ ετσι είμαστε όλοι οι μοντελιστές

Δυστυχώς η ευτυχώς το εχω δει αυτό με τα αυτοκινητακια τα 1/10 το 2000 ξεκίνησα με ένα kyosho τον 500 ευρώ και βρέθηκα να εχω 2 kyosho και μια αγωνιστική φόρμουλα GS ένα αεροπλάνο (ψέμα όχι τίποτα φοβερο) και ένα ελικόπτερο και πολλά παρά πολλά ανταλλακτικά και εργαλεία. Αλλά τελικά μου αρέσει παρά μα παρά πολύ αυτό ξεχνάω τα πάντα όταν ασχολουμε με αυτα τα χρονοβόρα και χρηματορουφηχτρες μοντέλα :D
tanfoglio

Δημοσίευση από tanfoglio »

MHTSOSz έγραψε: Σας ευχαριστώ πολύ όλους οπότε μαθαίνουμε σπάζοντας το beltaki και μετά βουρ για κάτι πολύ καλύτερο. μετά πιό είναι καλό εννοώντας καλό να είναι αξιοπρεπές στον αέρα να μην αποκτάει τζόγος δλδ ένα ελικόπτερο αρκετά καλό να(όχι πανάκριβο ) με φθηνά ανταλλακτικά και ηλεκτρικό αλλά για να μείνεις εκεί όχι να πας μετά σε κάτι ακόμα καλύτερο.

Καλό είναι μόνο το επώνυμο! Όχι κλώνοι κλ.π. Θα πληρώσεις κάτι παραπάνω αλλά θα το έχεις για να πετάς όχι για να κινδυνέυεις και να φτιάχνεις. Όσο για το μέγεθος...δεν υπάρχει απάντηση. Θα πάρεις 450 και μετά θα θες πιο μεγάλο. Θα πάρεις 600άρι και μετά θα θες 700άρι. Μετά θα πας στις βενζίνες κ.λ.π.Ατελείωτος κατάλογος....
Καλό κουράγιο!

Γιώργος
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ηλεκτρικά ελικόπτερα”