Σύνδεση με εξομειωτή χρειάζομαι βοήθεια
Σύνδεση με εξομειωτή χρειάζομαι βοήθεια
Λοιπόν επειδή χάθηκα λίγο, πάσα βοήθεια δεκτή!
Από εξομοιωτές έχω: Aerofly Professional, Phoenix, Heli-X.Όπως είπα πήρα μια Graupner MX-12 και σήμερα μου ήρθε και το καλώδιο. Ο φοινικας δεν την βλέπει καν την τηλεκατεύθυνση, το Aerofly που στην αρχή την έβλεπε δεν ήταν σωστά τα κανάλια με αποτέλεσμα να κάνει ότι νάναι (τώρα δεν κάνει τίποτα).
Αν κάποιος θα μπορούσε να μου πει κάποιες ρυθμίσεις θα με έσωζε!!!!!!
Από εξομοιωτές έχω: Aerofly Professional, Phoenix, Heli-X.Όπως είπα πήρα μια Graupner MX-12 και σήμερα μου ήρθε και το καλώδιο. Ο φοινικας δεν την βλέπει καν την τηλεκατεύθυνση, το Aerofly που στην αρχή την έβλεπε δεν ήταν σωστά τα κανάλια με αποτέλεσμα να κάνει ότι νάναι (τώρα δεν κάνει τίποτα).
Αν κάποιος θα μπορούσε να μου πει κάποιες ρυθμίσεις θα με έσωζε!!!!!!
Απάντηση: Σύνδεση με εξομειωτή χρειάζομαι βοήθεια
Και όμως, το βύσμα της Graupner, είναι ίδιο με αυτό της JR και της Spectrum. Θα έπρεπε λοιπόν να την βλέπουν όλοι χωρίς κανένα πρόβλημα. Το καλώδιο είναι εργοστασιακό? Τα προγράμματα είναι original ή σπασμένα???
Γενικά μια τ/κ θέλει σεταρισμα στον οποιδήποτε εξομειωτή. Και να είναι και σε συγκεκριμένο mode (π.χ. ppm...)
Γιώργος
Γενικά μια τ/κ θέλει σεταρισμα στον οποιδήποτε εξομειωτή. Και να είναι και σε συγκεκριμένο mode (π.χ. ppm...)
Γιώργος
-
το pc την βλέπει?
Δεν πιστεύω να την αναβεις!!!??
Πρέπει να την συνδέεις σβηστή.
-
Γιάννη στα δικά μου συστήματα δεν αλλάζει κάτι σε ότι αφορά το sim ........απλά αν δεν την ανοίξω δεν δουλευει η εκπομπή (και πολύ καλά κάνει)
Κατα τα άλλα abadon δεν χρειάζεται να ανοίξεις την τηλ/ση για να την δουλέψεις στο sim
Κατα τα άλλα abadon δεν χρειάζεται να ανοίξεις την τηλ/ση για να την δουλέψεις στο sim
Mogolos έγραψε: ↑Δεν πιστεύω να την αναβεις!!!??
σε Futaba 6EX που εχω, αν δεν την αναψεις πολυ απλα, δεν τη βλεπει...ακομα και μεσα στον εξομειωτη αν ειμαι αν τη σβησω παυει να δουλευει και αν την ξανανοιξω δουλευει απευθειας χωρις να χρειαστει καποιος χρονος για να την αναγνωρισει....παρεπιμπτοντως αν την εχω συνδεδεμενη μεσω USB και ανοικτη δεν εκπεμπει....
abadon: λογικα τα προγραμματα εχουν καποια επιλογη και για channel mapping και για callibration (το realflight που εχω πιο πρασφατο στην μνημη μου εχει και τα 2....)
...όπως είπε κ' ο φίλος tanfoglio προηγουμένως για το καλώδιο...τα προγράμματα των sims είναι πρωτότυπα, ή, όχι..?...π.χ. γiα το Phoenix έχεις το usb interface καλώδιο..?...γιατί χωρίς αυτό απλώς δεν παίζεις στο Phoenix...!
...το Aerofly είναι με το usb controller, ή, χωρίς...?
...αν μπορείς δώσε μας κάποιες πληροφορίες για το τι έχεις ακριβώς...
...το Aerofly είναι με το usb controller, ή, χωρίς...?
...αν μπορείς δώσε μας κάποιες πληροφορίες για το τι έχεις ακριβώς...
η ταν, η, τα πετάν...
1000 συγγνώμη για την αργοπορημένη απάντηση.
Να πω πως τελικά έβγαλα άκρη με το Aerofly και μπορώ και παίζω, το πρόβλημα ήταν στις ρυθμίσεις τις τηλ/σης, εκεί που επιλέγεις servo ήταν στο 3, επέλεξα normal και όλα ΟΚ.
Το πρόβλημα παραμένει με το φοίνικα που δεν την βλέπει καν.
Λοιπόν tanfoglio η τηλ/ση είναι σε ppm, εκεί πρέπει να είναι η στο spcm??? Και τα προγράμματα και τα δυο είναι από download…..!!!!
Αντώνη το pc την βλέπει με την έννοια ότι στο Aerofly μπορώ και παίζω!
Mogolos, δεν το ήξερα, αλλά κάπου διάβασα πως πρέπει να είναι σβηστή και σβηστή την έχω.
Stav στο aerofly που την είδε μπόρεσα και την καλιμπραρισα, ο φοίνικας όμως δεν την βλέπει καθόλου.
Nasa όπως ανέφερα και τα δυο είναι σπασμένα και το καλώδιο από eBay, όχι το γνήσιο και συγκεκριμένα αυτό http://www.ebay.de/itm/220768693230?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649#ht_971wt_952
Να πω πως τελικά έβγαλα άκρη με το Aerofly και μπορώ και παίζω, το πρόβλημα ήταν στις ρυθμίσεις τις τηλ/σης, εκεί που επιλέγεις servo ήταν στο 3, επέλεξα normal και όλα ΟΚ.
Το πρόβλημα παραμένει με το φοίνικα που δεν την βλέπει καν.
Λοιπόν tanfoglio η τηλ/ση είναι σε ppm, εκεί πρέπει να είναι η στο spcm??? Και τα προγράμματα και τα δυο είναι από download…..!!!!
Αντώνη το pc την βλέπει με την έννοια ότι στο Aerofly μπορώ και παίζω!
Mogolos, δεν το ήξερα, αλλά κάπου διάβασα πως πρέπει να είναι σβηστή και σβηστή την έχω.
Stav στο aerofly που την είδε μπόρεσα και την καλιμπραρισα, ο φοίνικας όμως δεν την βλέπει καθόλου.
Nasa όπως ανέφερα και τα δυο είναι σπασμένα και το καλώδιο από eBay, όχι το γνήσιο και συγκεκριμένα αυτό http://www.ebay.de/itm/220768693230?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649#ht_971wt_952
...το Phoenix Sim χωρίς το πρωτότυπο usb interface...απλά ξέχασέ το...
η ταν, η, τα πετάν...
nasa έγραψε: ↑...το Phoenix Sim χωρίς το πρωτότυπο usb interface...απλά ξέχασέ το...
ΩΡΑΙΑ!!!!! :'(:'(:'(:'(