Ανάγκη για Αιμα
Ανάγκη για Αιμα
Ο γνωστός σε όλους θαμώνας του Marathon Valley Μπαμπά καζα είναι στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός και θα προβεί σε χειρουργική επέμβαση για αχαλασια οισοφάγου και λογικά θα χρειαστεί αίμα θα γνωρίζω περισσότερα εντος της εβδομάδας .
Το όνομα του για όποιον δεν το γνωρίζει είναι Καζεράκης Γεώργιος και είναι στο θάλαμο 855 .
Το κηνιτο του ειναι 6978018000
Ευχαριστώ
Το όνομα του για όποιον δεν το γνωρίζει είναι Καζεράκης Γεώργιος και είναι στο θάλαμο 855 .
Ευχαριστώ
Απάντηση: Ανάγκη για Αιμα
Αντε παιδια ,να βοηθησουμε τον κυρ Γιωργο να ξεπερασει τα προβληματα.
Προσωπικα ,αν και αιμοδοτης ,αυτην την στιγμη δεν μπορω να δωσω αιμα.Περαστικα κυρ Γιωργο.
Προσωπικα ,αν και αιμοδοτης ,αυτην την στιγμη δεν μπορω να δωσω αιμα.Περαστικα κυρ Γιωργο.
....εύχομαι απο βάθους καρδίας ότι καλύτερο για τον αγαπητό 'ΠαπαΚαζά'...και η χειρουργική επέμβαση να πάει κατ' ευχήν...δυστυχώς έδωσα αίμα πρόσφατα, προ δυόμιση μηνών, οπότε δεν έχει ακόμη παρέλθει το ελάχιστο διάστημα για την επόμενη 'δόση'...και πάλι περαστικά και καλή ανάρρωση Γιώργο...
η ταν, η, τα πετάν...
καλησπερα η επεμβαση θα γινει στον ευαγγελισμο σιγουρα?ευχαριστω.mrkaza έγραψε: ↑Ο γνωστός σε όλους θαμώνας του Marathon Valley Μπαμπά καζα είναι στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός και θα προβεί σε χειρουργική επέμβαση για αχαλασια οισοφάγου και λογικά θα χρειαστεί αίμα θα γνωρίζω περισσότερα εντος της εβδομάδας .
Ευχαριστώ
Από τι ηλικία και μετά μπορείς να γίνεις δότης και τι ομάδα αίματος έχει ο παπα καζά????
Nontas έγραψε: ↑Από τι ηλικία και μετά μπορείς να γίνεις δότης και τι ομάδα αίματος έχει ο παπα καζά????
...Νόντα...αιμοδότης μπορεί να είναι οποιοσδήποτε μεταξύ 18-60 ετών αρκεί να τηρούνται οι παρακάτω προϋποθέσεις :
1. Το βάρος του αιμοδότη πρέπει να είναι πάνω από 50 κιλά.
2. Από την αιμοδοσία εξαιρούνται άτομα είτε με υπέρταση είτε με υπόταση. Επόσης εξαιρούνται άτομα με αναιμία
3. Από την αιμοδοσία εξαιρούνται οι γυναίκες με έμμηνο ρήση και εγκυμοσύνη.
4. Την προηγούμενη ημέρα της αιμοδοσίας να αποφεύγεται η λήψη παυσίπονων και ειδικά ασπιρίνης, για την οποία πρέπει να έχουν περάσει 48 ώρες.
5. Την προηγούμενη ημέρα της αιμοδοσίας δεν επιτρέπεται η κατανάλωση αλκοόλ.
6. Η αιμοδοσία είναι επιτρεπτή για άτομα που έχουν κάνει λήψη αντιβιοτικών αφού έχουν περάσει 7 ημέρες.
7. Η ποσότητα που λαμβάνεται κατά την αιμοληψία είναι 330 ml, όσο δηλ. ένα κουτάκι αναψυκτικού. Μικρή ποσότητα – Μεγάλης σημασίας.
8. Την προηγούμενη ημέρα της αιμοδοσίας είναι απαραίτητο να έχει προηγηθεί ένας καλός ύπνος.
9. Πριν την αιμοδοσία θα πρέπει να έχει προηγηθεί ένα πρωινό γεύμα (π.χ τοστ, κουλούρι, δημητριακά κ.λ.π.).
10. Να συμπληρώσει με απόλυτη ειλικρίνεια το ιατρικό ερωτηματολόγιο που του δίνεται και να μελετήσει τις αιτίες αυτοαποκλεισμού.
...εάν η ομάδα αίματος του αιμοδότη είναι η ίδια με την ομάδα αίματος του αιμολήπτη τότε ακόμη καλύτερα...εάν όμως όχι δεν έχει σημασία διότι ούτως η άλλως το νοσοκομειακό ίδρυμα θα βρεί κ' θα δώσει στον ασθενή ότι χρειάζεται, απλά θέλουν να συμπληρώνουν την τράπεζα αίματος ανεξαρτήτως ομάδας...
(...ααα ξέχασα...απαγορεύεται επίσης να δώσουν αίμα αυτοί που την προηγούμενη ήρθαν σε επαφή με 'νιτρομεθανόλη'...:D...αστειεύομαι φυσικά...)
η ταν, η, τα πετάν...
50 κιλα για τις γυναικες, 60 για τους ανδρες
O Παπα καζα εχει Αχαλασια οισοφάγου http://www.gastrenterologicoiatreio.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=41&Itemid=9
Δεν βρήκα κατι που να μην είναι διαφημιστικό :( .
Σήμερα της 11:00 θα μπει εμπύρετος στο χειρουργείο αίμα έχει βρεθεί καθώς μας ζητήθηκαν μονο 2 μπουκάλες .
Νεώτερα μετά το χειρουργείο .
Ευχαριστώ σε όλους όσους ενδιαφέρθηκαν έπρεπε να τον δείτε πως έκανε όταν μου είπε ότι του τηλεφώνησε ο τάδε και ο τάδε κτλ κτλ σαν μικρό παιδί .
Δεν βρήκα κατι που να μην είναι διαφημιστικό :( .
Σήμερα της 11:00 θα μπει εμπύρετος στο χειρουργείο αίμα έχει βρεθεί καθώς μας ζητήθηκαν μονο 2 μπουκάλες .
Νεώτερα μετά το χειρουργείο .
Ευχαριστώ σε όλους όσους ενδιαφέρθηκαν έπρεπε να τον δείτε πως έκανε όταν μου είπε ότι του τηλεφώνησε ο τάδε και ο τάδε κτλ κτλ σαν μικρό παιδί .
Περιμενουμε νεοτερα Πάνο.
Ολα θα πάνε καλά +(*)
και συντομα ο ΠαπαΚαζά θα ειναι μαζί μας στην αλανα
Ολα θα πάνε καλά +(*)
και συντομα ο ΠαπαΚαζά θα ειναι μαζί μας στην αλανα
..., καλημερα,...
..., ειναι καλα & ετοιμος, τωρα μιλησα μαζι του, του εδωσα τις ευχες οοολων μας και κλεισαμε ραντεβου για πτησηηηηηηηη, περαστικα & γρηγορααααα κ.Γιωργηηηη...+(*)
Χρησταρας
..., ειναι καλα & ετοιμος, τωρα μιλησα μαζι του, του εδωσα τις ευχες οοολων μας και κλεισαμε ραντεβου για πτησηηηηηηηη, περαστικα & γρηγορααααα κ.Γιωργηηηη...+(*)
Χρησταρας
Τέλος καλα όλα καλα , τελικα αν και του κανανε αναισθησια για κανονικο χειρουργειο δε χρειαστηκε εγινε λαπαροσκοπικα .
Εχει λιγο πυρετο αλλα ειναι καλα καθως μου ζητησε οταν βγει να εχω ενα πλαστη στην κουζινα να μου της βρεξει μολις δει τι εχω κανει σε καποια game που μου εχει δωσει οσο ειναι νοσοκομειο :P .
Εχει λιγο πυρετο αλλα ειναι καλα καθως μου ζητησε οταν βγει να εχω ενα πλαστη στην κουζινα να μου της βρεξει μολις δει τι εχω κανει σε καποια game που μου εχει δωσει οσο ειναι νοσοκομειο :P .
...άντε Πάνο...περαστικά και καλή ανάρρωση στον 'ΠαπαΚαζά'...θα τον περιμένουμα νάρθει με το καλό στην αλάνα του MarVal...!
η ταν, η, τα πετάν...