θεμα με δεκτακι!

Απάντηση
μανος

θεμα με δεκτακι!

Δημοσίευση από μανος »

καλησπερα σας,βρε παιδια βαλτε ενα χερακι,εχω αγορασει ενα δεκτακι futaba r2006gs εξακαναλο και προσπαθω να κανω bind για το καινουριο μοντελακι μου,αλλα τιποτα σα να μην βρισκει τον πομπο.ανοιγω πομπο,συνδεω μπαταρια και αναβει συνεχομενα led κοκκινο κανοντας μπιπ,μπιπ συνεχεια.παταω το μπουτονακι πουεχει και τοτε αναβοσβηνει το led παλι κοκκινο.τζιφος.μου ξεφευγει κατι?ευχαριστω.
newrc

Απάντηση: θεμα με δεκτακι!

Δημοσίευση από newrc »

Διαβασε εδω.Ισως σε βοηθησει καποια απαντηση τους.

http://www.rcuniverse.com/forum/m_8092733/anchors_8092733/mpage_1/key_/anchor/tm.htm#8092733
nasa

Δημοσίευση από nasa »

...εδώ : http://manuals.hobbico.com/fut/6j-manual.pdf
στο manual της 6άρας Futaba θα βρείς στην σελίδα #13 τις ακριβείς οδηγίες για το link/bind του δέκτη σου..._P_P
η ταν, η, τα πετάν...
orck

Δημοσίευση από orck »

Ολες οι παραπανω οδηγιες προυποθετουν να εχεις την καινουργια 6κανναλη ΤΚ της Futaba, με το συστημα S-FHSS. Εαν εχεις οποιαδηποτε ΤΚ με το συστημα FASST δεν θα δουλεψει.
μανος

Δημοσίευση από μανος »

orck έγραψε: Ολες οι παραπανω οδηγιες προυποθετουν να εχεις την καινουργια 6κανναλη ΤΚ της Futaba, με το συστημα S-FHSS. Εαν εχεις οποιαδηποτε ΤΚ με το συστημα FASST δεν θα δουλεψει.

καλημερα η τκ ειναι η προηγουμενη με fasst συστημα ενω ο δεκτης με S-FHSS,αυτο μου διεφυγε!!!εχεις δικιο βλακεια μου δεν το προσεξα ειπα futaba o πομπος,futaba και ο δεκτης.οποτε δεν συνεργαζονται με τιποτα,σωστα?:-\
orck

Δημοσίευση από orck »

μανος έγραψε: καλημερα η τκ ειναι η προηγουμενη με fasst συστημα ενω ο δεκτης με S-FHSS,αυτο μου διεφυγε!!!εχεις δικιο βλακεια μου δεν το προσεξα ειπα futaba o πομπος,futaba και ο δεκτης.οποτε δεν συνεργαζονται με τιποτα,σωστα?:-\

Δυστυχως δεν ειναι συμβατα μεταξυ τους. Θα πρεπει να τον επιστρεψεις.
μανος

Δημοσίευση από μανος »

μμμμαλιστα ο.κ!σας ευχαριστω ολους παδια για το ενδιαφερον!
μανος

Δημοσίευση από μανος »

βαζοντας λοιπον τον σωστο δεκτη στο νεο easy glider ολα αψογα,απλα θα ηθελα να ρωτησω και κατι αλλο σχετικα με φλαπερον.ποση κινηση να δωσω προς τα πανω?ενα εκατοστο ειναι καλα?και αν γνωριζει καποιος με την εξαρα futaba 2,4 υπαρχει τροπος μιξης για elevator κατω μαζι με φλαπερον?ευχαριστω!
μανος

Δημοσίευση από μανος »

συγνωμη οχι φλαπερον κατι σε σποιλερον εννοουσα.
Αντώνης Κριτζάς

Δημοσίευση από Αντώνης Κριτζάς »

80% τουλάχιστον για να ανεβαίνουν τα πηδάλια πολύ και φυσικά θα κάνεις μίξη με elevator κάτω
Να βάλεις 1-2 μοιρες flaperon για να σε βοηθάει όταν ανεμοπορείς

μόλις το κάνεις βάλε φώτο να δούμε το αποτέλεσμα
μανος

Δημοσίευση από μανος »

Αντώνης Κριτζάς έγραψε: 80% τουλάχιστον για να ανεβαίνουν τα πηδάλια πολύ και φυσικά θα κάνεις μίξη με elevator κάτω
Να βάλεις 1-2 μοιρες flaperon για να σε βοηθάει όταν ανεμοπορείς

μόλις το κάνεις βάλε φώτο να δούμε το αποτέλεσμα

o.k. φανταζομαι σε θεση flaperon 1-2 μοιρες εννοεις να ειναι μονιμα τα πηδαλια,σωστα?το elevator σε τι ποσοστο προς τα κατω?
Απάντηση

Επιστροφή στο “Τηλεκατεύθυνση - Πομπός - Δέκτης - Servo - accessories & Flight Simulators”