θήκη προστασίας t/c και χεριών
θήκη προστασίας t/c και χεριών
Χειροποίητη θήκη (τσαντάκι) για την προστασία της τηλεκατεύθυνσης από την βροχή και ταυτόχρονη προστασία των χεριών από το κρύο κατα την διάρκεια της πτήσης
- Συνημμένα
-
- Resize_P041111_15.29.jpg (16.09 KiB) Προβλήθηκε 74 φορές
-
- Resize_P041111_15.28.jpg (20.52 KiB) Προβλήθηκε 74 φορές
Απάντηση: θήκη προστασίας t/c και χεριών
pansot έγραψε: ↑Χειροποίητη θήκη (τσαντάκι) για την προστασία της τηλεκατεύθυνσης από την βροχή και ταυτόχρονη προστασία των χεριών από το κρύο κατα την διάρκεια της πτήσης
κανε μια λεπτομερη παρουσιαση της κατασκευουλας Φλοτερ....μπας και την φτιαξουμε την πατεντα και γλυτωσουμε τα κρυοπαγηματα...
-
Πρέπει να είσαι Σωτήρης μα και να έχεις τις επαγγελματικές γαζωτικές για να το κάνεις
Εαν δεν εχεις επαγγελματικη γαζωτικη μπορεις να αγορασεις κατι παρομοιο ετοιμο απο τον γνωστο Κινεζο, εχει μαλιστα και συστημα για θερμανση, βαζεις μια φορτισμενη μπαταρια (Lipo, ακριβως αυτες που πεταμε) και θερμαινει την θηκη για να δουλευουν τα δαχτυλα σωστα.
Οποιος παραγγειλει συμφέρει καλυτερα να βαλει στην καρτα του το μηχανημα θερμανσης και μετα την ιδια την θηκη, το δινει σαν προσφορα ετσι. 23 δολλαρια συνολο συν τα μεταφορικα. (εαν μπουν αναποδα στην καρτα θα κοστισει 26 δολλαρια)
http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/%5F%5F14858%5F%5FHobbyKing%5FUniversal%5FHeater%5FSystem.html
http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/%5F%5F11738%5F%5FTurnigy%5FTransmitter%5FGlove%5F2%5F4Ghz%5FNeckstrap%5FReady%5F.html
Οποιος παραγγειλει συμφέρει καλυτερα να βαλει στην καρτα του το μηχανημα θερμανσης και μετα την ιδια την θηκη, το δινει σαν προσφορα ετσι. 23 δολλαρια συνολο συν τα μεταφορικα. (εαν μπουν αναποδα στην καρτα θα κοστισει 26 δολλαρια)
http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/%5F%5F14858%5F%5FHobbyKing%5FUniversal%5FHeater%5FSystem.html
http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/%5F%5F11738%5F%5FTurnigy%5FTransmitter%5FGlove%5F2%5F4Ghz%5FNeckstrap%5FReady%5F.html
-
Η πρόκληση και η ομορφιά της κατασκευής είναι κατι που χαρακτήριζε πάντα τον μοντελισμό
Σχεδόν τα πάντα μπορούν να αγοραστούν αλλα αυτό που θα φτιάξουμε είναι πάντα ποιο ωραίο (τουλάχιστον για τον κατασκευαστή του)
Σχεδόν τα πάντα μπορούν να αγοραστούν αλλα αυτό που θα φτιάξουμε είναι πάντα ποιο ωραίο (τουλάχιστον για τον κατασκευαστή του)
Αντώνης Κριτζάς έγραψε: ↑Η πρόκληση και η ομορφιά της κατασκευής είναι κατι που χαρακτήριζε πάντα τον μοντελισμό
φιλε orck τα γνωριζουμε τα γκατζετακια απο τα βαθη της κινας, αλλα το να το κατασκευαζεις μονος σου απο το μηδεν και για τα δικα σου προσωπικα μετρα και σταθμα την χαρα του"ηρθε η παραγγελια" την κανει παιδικη...~!!
-
Θα γίνει σχετική παρουσίαση;
OFF-Topic
....βάλε και ένα δάκρυ να κυλήσει ρε φίλε....:D
…εσύ βαριέσαι να βάλεις τις μπαταρίες να φορτίσουν, θα κάνεις τώρα την μοδίστρα;
OFF-Topic
LotuS έγραψε: ↑φιλε orck τα γνωριζουμε τα γκατζετακια απο τα βαθη της κινας, αλλα το να το κατασκευαζεις μονος σου απο το μηδεν και για τα δικα σου προσωπικα μετρα και σταθμα την χαρα του"ηρθε η παραγγελια" την κανει παιδικη...~!!
....βάλε και ένα δάκρυ να κυλήσει ρε φίλε....:D
…εσύ βαριέσαι να βάλεις τις μπαταρίες να φορτίσουν, θα κάνεις τώρα την μοδίστρα;
Οκ, καταλαβαινω τι λετε. Ομως ισως να μην ειχα κακη προθεση, ισως να ποσταρα επειδη θεωρω καλη την αρχικη ιδεα και την εκτελεση της απο τον pansot, αλλα επειδη δεν εχω προσβαση στο απαραιτητο μηχανημα εγραψα οτι υπαρχει ισαξια λυση ετοιμη.
Οσοι θελετε κρατηστε σαν ωφελιμο το κομματι της δημοσιευσης μου που αναφερει την θερμανση.
Οσοι θελετε κρατηστε σαν ωφελιμο το κομματι της δημοσιευσης μου που αναφερει την θερμανση.
-
Πολύ καλά έκανες που μας έβαλες το λινκ ……..δεν έχουμε όλοι την δυνατότητα τέτοιας κατασκευής
ο Ευγενιος εφτιαξε μια εξισου καλη κατασκευη... εαν διαβασει ας κανει μια παρουσιαση
P.S. εχω μια θεια με κοπτοραπτη επαγγελματικο ρε γιαυτο ρωτησα....χαχαχαχχα
P.S. εχω μια θεια με κοπτοραπτη επαγγελματικο ρε γιαυτο ρωτησα....χαχαχαχχα
-
Το δικό μου είναι λίγο περίεργο είχα φτιάξει το transmiter tray πήρα ένα vacuum bag απ την γυναίκα μου το έκοψα όσο χρειαζόταν να χωρέσει η τ/κ με το tray κόλλησα με ταινία της άκρες, άφησα κενό για να μπαίνουν τα χέρια και όμως έκανε πολύ καλή δουλειά. Δεν καταλαβαίνεις κρύο
Tην ιδέα την πήρα από τον Eυγένιο μια μέρα που είμασταν στο βουνό μου έκανε εντυπωση και λόγου επαγελματος ήταν εύκολο να την κατασκευσω .τώρα στην πράξη θα δειξή πόσο πρακτική είναι
-
Υπάρχει πιο απλή και οικονομική λύση:
Ενα ζευγάρι γάντια fleece (4) στα οποία κάνετε μικρες τρύπες 1 cm στις άκρες των δακτύλων και του αντίχειρα ώστε να έχουν άμεση επαφή με τα στικς
Αν ήμουν επιχειρηματίας θα τα έκανα πατέντα και θα πωλούνταν στα Hobby Shops για 15  :)
Ενα ζευγάρι γάντια fleece (4) στα οποία κάνετε μικρες τρύπες 1 cm στις άκρες των δακτύλων και του αντίχειρα ώστε να έχουν άμεση επαφή με τα στικς
Αν ήμουν επιχειρηματίας θα τα έκανα πατέντα και θα πωλούνταν στα Hobby Shops για 15  :)
-
Αυτό που λες το έχω κάνει ήδη με κόψιμο που βγαίνουν τα δάκτυλα και μετά τα ξαναβάζεις μέσα (υπάρχει και στο εμπόριο χουφτίτσα για όλα τα δάκτυλα έξω που μετά καλύπτονται) Το πρόβλημα με κομμένα μόνο τα δύο είναι ότι δεν μπορείς να δουλέψεις και τους διακόπτες εύκολα Η θήκη δεν προστατεύει μόνο από το κρύο αλλά και την τηλ/ση από την βροχή και την υγρασία
- Συνημμένα
-
- 1864-1-78577_m.jpg (3.52 KiB) Προβλήθηκε 74 φορές
-
Αντώνης Κριτζάς έγραψε: ↑Η θήκη δεν προστατεύει μόνο από το κρύο αλλά και την τηλ/ση από την βροχή και την υγρασία
Αντώνη καλημερα
Αν στην Ελλάδα με 300 ημέρες ηλιοφάνειας τον χρόνο κάποιος επιμένει να πετάει με βροχή πρέπει να έχει σοβαρό σύνδρομο στέρησης !