σχεδια???..
-
σχεδια???..
καλησπερα παιδια και χρονια πολλα!!!το τελευταιο 2μηνο εχω εθιστει με τον αερομοντελισμο!!!!ειδα στη αερολεσχη Σερρων να πετανε και χαζεψα!!!εχω ενα cessna 400 το κλασικο,φελιζολ αλλα θα ηθελα κατι σε balsa.μου αρεσει πολυ το J-3 Club Piper αλλα λογω καταραμενης φτωχειας δεν μπορω να το αγορασω.εχει κανενας καποιο σχεδιο-σχεδια για να το φτιαξω???τα χερια μου πιανουν.....ευχαριστω για την υπομονη σας.σας ευχομαι καλη χρονια και οτι ποθειτε!!!!!!!
Απάντηση: σχεδια???..
Μπες στο profili2.com και πάτα στην αναζήτηση "piper" θα σου εμφανίσει 6 σχέδια. Κατεβάζεις το αρχείο δωρεάν και το εκτυπώνεις.
Καλο ξεκινημα. Να ξερεις οτι και απο σχεδιο να το κατασκευασεις το κοστος θα ειναι ειτε το ιδιο ειτε λιγο μεγαλυτερο. Απλα με το σχεδιο θα αγοραζεις τον ενα μηνα τις μπαλσες τον επομενο τις ροδες, ντιζες, τον επομενο την επικαλυψη και δεν θα σου φαινονται τοσο πολυ οσο να μπεις σε ενα καταστημα και να δωσεις 200.
-
Καλημερα!Ειναι πολυ ωραιο πραγμα να κατασκευασεις ενα εροπλανο και μετα να το δεις να πεταει!!!!
Το κοστος οπως ειπε και ο φιλος πιο πανω μπορει να σου βγει ακριβοτερο αλλα μπορει να σου βγει και φθηνοτερο εξαρτονται πολλα απο αυτο!
Καλη αρχη να εχεις!!!
Το κοστος οπως ειπε και ο φιλος πιο πανω μπορει να σου βγει ακριβοτερο αλλα μπορει να σου βγει και φθηνοτερο εξαρτονται πολλα απο αυτο!
Καλη αρχη να εχεις!!!