παρεμβολές στον Μαραθώνα?

nasa

παρεμβολές στον Μαραθώνα?

Δημοσίευση από nasa »

...για να μας πεί κάποιος απο τους παρόντες τι έγινε σήμερα στην κοιλάδα (με τα αεροπλάνα των Σπύρος, Ηρακλής, Στέλιος....) ...με λεπτομέρειες παρακαλώ...
η ταν, η, τα πετάν...
hkousoulos

Απάντηση: Μαραθώνας - Σχινιάς

Δημοσίευση από hkousoulos »

Oπως ειπα...απο δεκτη πηγε...(αυτο ειναι το συμπερασμα μου...)
Καινουργιος και αχρησημοποιητος...
Mετα την πτωση στα 10 μετρα μετα βιας εκανε Range-Test...αλλα και πριν δεν ηταν πολυ κεφατος...(στα 30 μετρα επιανε δεν επιανε...που ειναι πολυ λιγο σε συγκριση με τους αλλους δεκτες που εχω τσεκαρει που πιανανε πολυ παραπανω...)Για Full Range μιλαμε παντα εεε...
Κατι αλλο δεν βρηκα...δεν εμειναν και πολλα βεβαια...μονο το μοτερ εσωσα (ευτυχως χωρις ουτε μια γραντζουνια...)και 2 σερβο...w
nasa

Δημοσίευση από nasa »

Ηρακλή τι δέκτης ήταν..? ...και αφού δεν έκανες σωστό pre-flight range check τότε βρε παιδί μου γιατί πέταξες ..?
η ταν, η, τα πετάν...
hkousoulos

Spectrum 8ch DSM2...
Kοιτα...Νικολα η εταιρια λεει οτι στα 30 ειναι οκ...αλλα κακως την εμπιστευτηκα εκεινη τη στιγμη...`M`
Πεταξε 3 φορες απο 10 λεπτα (ολα μια χαρα..)αλλα μωλις επεσε λιγο η μπαταρια στον δεκτη...το αποτελεσμα το γνωριζουμε....
Πιστευω οτι εχει να κανει με αστοχια υλικου...αλλους δεκτες τους εχω ενα χρονο τωρα,εχουν κανει τα παντα και προβλημα κανενα...
Απλα απο εδω και περα... θα ειμαι ακομα πιο σχολαστικος..._Β_Ο
HAR28

Δημοσίευση από HAR28 »

hkousoulos έγραψε: Spectrum 8ch DSM2...
Kοιτα...Νικολα η εταιρια λεει οτι στα 30 ειναι οκ...αλλα κακως την εμπιστευτηκα εκεινη τη στιγμη...`M`
Πεταξε 3 φορες απο 10 λεπτα (ολα μια χαρα..)αλλα μωλις επεσε λιγο η μπαταρια στον δεκτη...το αποτελεσμα το γνωριζουμε....
Πιστευω οτι εχει να κανει με αστοχια υλικου...αλλους δεκτες τους εχω ενα χρονο τωρα,εχουν κανει τα παντα και προβλημα κανενα...
Απλα απο εδω και περα... θα ειμαι ακομα πιο σχολαστικος..._Β_Ο

Φίλε Ηρακλή πολύ λυπάμαι που το ακούω, ποιο αεροπλάνο έπεσε ρε φίλε?
hkousoulos

To P-51...
Γιώργος Μπέλλος

Δημοσίευση από Γιώργος Μπέλλος »

Καλησπέρα.
Κρίμα για τα αεροπλάνα,να είναι καλά οι επίγειοι χειριστές τους να φτιάξουν καινούργια.
Σήμερα,δεν ήμουν Μαραθώνα,αλλά θα αναφέρω ένα γεγονός που ίσως βοηθάει στον προσδιορισμό των αιτιών πιθανών παρεμβολών.Δύο, από τις αρκετές, φορές που έχω βρεθεί στον Μαρθώνα,προσπαθούσα να μιλήσω στο κινητό τηλέφωνο και η γραμμή "κοβόταν" μετά από λίγα δευτερόλεπτα και αυτό επαναλήφθηκε αρκετές φορές αυτές τις δύο φορές.Καλούσα,μιλούσα δευτερόλεπτα και έκλεινε,το τηλέφωνο έδειχνε ότι είχε σήμα και ο Μαραθώνας είναι το μοναδικό σημείο που μου έχει συμβεί αυτό.
nasa

Δημοσίευση από nasa »

hkousoulos έγραψε: αλλα μολις επεσε λιγο η μπαταρια στον δεκτη...το αποτελεσμα το γνωριζουμε....

...με τι μπαταρία πέταγες..?
η ταν, η, τα πετάν...
LotuS

Δημοσίευση από LotuS »

Εγω προσωπικα σημερα σαρωσα ολο τον κυκλο, και παρεμβολη καμμια σημερα...παλιοτερα ειχα υποστει κατι brown outs αλλα ηταν απο κομμενο καλωδιο κεραιας 90% (οταν εκανε προπονηση στα 100 sprint ο bladeskiller:p) απο οταν το αλλαξα στο θεο πηγαινω επιτηδες αλλα δεν εχω δει να χανω σημα πουθενα...φτου φτου..παντως το σημειο πανω απο το χωραφι με τα αλογατα ειναι το σημειο που εχω φυτεψει 2-3 φορες ..παντα εκει..
King Kostas

Δημοσίευση από King Kostas »

Με τι Τ/Κ έγιναν τα περιστατικά;
Nontas

Δημοσίευση από Nontas »

Με DX8 έγινε.
Ηρακλή είχες τηλεμετρία επάνω??? Αν ναι το έλεγξες μετά μήπως έχασε κάποιο frame??
Αντώνης Κριτζάς

Δημοσίευση από Αντώνης Κριτζάς »

το ένα με futaba και το επόμενο με spektrum
hkousoulos

nasa έγραψε: ...με τι μπαταρία πέταγες..?

NiMH 2000mah 4.8 καινουργια φορτισμενη στα 5,6 V...
Tην τσεκαραμε και μετα την πτωση ειχε 5,2 με 5 V..

Ειμαι σιγουρος οτι ειχε προβλημα ο δεκτης...

Στο σπιτι τον δοκιμασα με Life και παλι μειωμενη αποδοση ειχε...
Δεν εχει να κανει με X-Files..ουτε με Futaba-Spectrum κλπ κλπ...απλα με προβληματικο δεκτη...αστοχια υλικου η' κακη ποιοτητα...
Στους 10 δεκτες που εχω(Spectrum)... ενας μου εκανε την στραβη...τωρα αν ξαναγινει...θα δουμε και θα πραξουμε αναλογα...

Μπορει να ηταν η πρωτη μου πτωση αλλα συνεχιζουμε...Η παρεα μετραει ,η καλη διαθεση και η τσεπη να εχει κανα φραγκο να φτιαχνουμε αλλα...!@/-=}{{
Mogolos

Δημοσίευση από Mogolos »

Γιώργος Μπέλλος έγραψε: Καλησπέρα.
Κρίμα για τα αεροπλάνα,να είναι καλά οι επίγειοι χειριστές τους να φτιάξουν καινούργια.
Σήμερα,δεν ήμουν Μαραθώνα,αλλά θα αναφέρω ένα γεγονός που ίσως βοηθάει στον προσδιορισμό των αιτιών πιθανών παρεμβολών.Δύο, από τις αρκετές, φορές που έχω βρεθεί στον Μαρθώνα,προσπαθούσα να μιλήσω στο κινητό τηλέφωνο και η γραμμή "κοβόταν" μετά από λίγα δευτερόλεπτα και αυτό επαναλήφθηκε αρκετές φορές αυτές τις δύο φορές.Καλούσα,μιλούσα δευτερόλεπτα και έκλεινε,το τηλέφωνο έδειχνε ότι είχε σήμα και ο Μαραθώνας είναι το μοναδικό σημείο που μου έχει συμβεί αυτό.

Ειναι γεγονός οτι χτες οταν επεσε το σκάφος του Σπύρου, ειχαμε το ιδιο φαινομενο!! Φουλ σημα στα τηλέφωνα και δεν μπορουσες να μιλήσεις πάνω από 10''. Επεφτε η γραμμή.
ΑνδρεαςΛ

Δημοσίευση από ΑνδρεαςΛ »

hkousoulos έγραψε: Στους 10 δεκτες που εχω(Spectrum)... ενας μου εκανε την στραβη...τωρα αν ξαναγινει...θα δουμε και θα πραξουμε αναλογα...

Για αυτό το ενδεχόμενο και μετά απο 1-2 τέτοια περιστατικά η δική μου πρακτική είναι η εξής.

Νέους δέκτες τους δοκιμάζω για 5-6 πτήσεις σε φοαμένιο που δεν έχει φάει τα ψωμιά του....

Μετά πέρνουν τη βούλα του "Δοκιμασμένου" για χρήση όπου κρίνω.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ελεύθερη συζήτηση - Διαγωνισμοί”