F4U CORSAIR PARKZONE
F4U CORSAIR PARKZONE
Aγαπητοί μου συνάδελφοι,
βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω ότι σήμερα έγινα κάτοχος ενός αεροσκάφους του ανωτέρου τύπου και θα ακολουθήσει η παρουσίαση του._Β_Ο
Με λεπτομερές πληροφοριακό υλικό.^hola^
_P_P
βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω ότι σήμερα έγινα κάτοχος ενός αεροσκάφους του ανωτέρου τύπου και θα ακολουθήσει η παρουσίαση του._Β_Ο
Με λεπτομερές πληροφοριακό υλικό.^hola^
_P_P
-
Απάντηση: F4U CORSAIR PARKZONE
Eιναι κατα την γνωμη μου παντα...ενα πολυ καλο και τιμιο αεροσκαφος...
Θα σου κανει ολα τα χατηρια και θα το ευχαριστηθεις πολυ...
Πτητικα ειναι αρκετα προβλεψιμο(scale πτηση... αλλα και ακροβατικα) με λιγη συνηθεια στην απογειωση και την προσγειωση του...
Φτιαχνεται και με αρκετα upgrades...
Ευχομαι καλες πτησεις που ειμαι σιγουρος οτι θα ειναι ετσι....
Θα σου κανει ολα τα χατηρια και θα το ευχαριστηθεις πολυ...
Πτητικα ειναι αρκετα προβλεψιμο(scale πτηση... αλλα και ακροβατικα) με λιγη συνηθεια στην απογειωση και την προσγειωση του...
Φτιαχνεται και με αρκετα upgrades...
Ευχομαι καλες πτησεις που ειμαι σιγουρος οτι θα ειναι ετσι....
-
hkousoulos έγραψε: ↑Eιναι κατα την γνωμη μου παντα...ενα πολυ καλο και τιμιο αεροσκαφος...
....καλες πτησεις που ειμαι σιγουρος οτι θα ειναι ετσι....
Ο 3Φ μου έδωσε (as usual…) το δικό του και οι εντυπώσεις μου είναι πάρα πολύ καλές…..βέβαια για να πω την αλήθεια που αρέσει το χαρτοπετσετόγατο…WildCat….πιότερο, αλλά αυτό είναι υποκειμενικό.
Καλές πτήσεις Δημήτρη.
-
Και εμενα μου αρεσει ...αλλα το λυπαμαι το κακομοιρο να σερνετε με την κοιλια...
Αν του βαζανε ροδιτσες θα ειχε ακομα πιο μεγαλη επιτυχια...
Το corsairaki ειναι και αυτο απαιχτο...
Τρυφωνααααααααα μεγαλωνει οι μοιρα....!@/-=}{{
Αν του βαζανε ροδιτσες θα ειχε ακομα πιο μεγαλη επιτυχια...
Το corsairaki ειναι και αυτο απαιχτο...
Τρυφωνααααααααα μεγαλωνει οι μοιρα....!@/-=}{{
...καλοπέταχτο Δημήτρη...θα το ευχαριστηθείς πραγματικά...άντε με του 3Φ, το δικό μου κ' το δικό σου κάνουμε μοίρα...!!!
η ταν, η, τα πετάν...
Καλοπέταχτο Δημήτρη.
Νίκο αυτή την στιγμή στο βάλεϋ τα νούμερα σε F4U Corsair έχουν ως εξής...
1 το δικό σου, 1 του Λωτού, 1 του Ηρακλή (hkousoulos), 1 το δικό μου, 1 του Δημήτρη άρα σύνολο είμαστε με 5 corsair.....
Ένα μικρό squadron έχουμε....
Αντε ...αυξάνεσθε και πληθύνεσθε....
+(*)
Νίκο αυτή την στιγμή στο βάλεϋ τα νούμερα σε F4U Corsair έχουν ως εξής...
1 το δικό σου, 1 του Λωτού, 1 του Ηρακλή (hkousoulos), 1 το δικό μου, 1 του Δημήτρη άρα σύνολο είμαστε με 5 corsair.....
Ένα μικρό squadron έχουμε....
Αντε ...αυξάνεσθε και πληθύνεσθε....
+(*)
...κανονίστε να σηκωθούν όλα μαζί να μπερδευτούμε στο αέρα...εκτός απ' του Λωτού που τα φτερά του έχουν γίνει 'U'...στην κυριολεξία...:D ...ααα...ξέχασα...θα χρειαστούμε και ένα μπουκάλι 'Pouilly Fuisse'...για σημάδι...!
η ταν, η, τα πετάν...
nasa έγραψε: ↑...καλοπέταχτο Δημήτρη...θα το ευχαριστηθείς πραγματικά...άντε με του 3Φ, το δικό μου κ' το δικό σου κάνουμε μοίρα...!!!
κύριοι συνάδελφοι, και καινούγιοι φίλοι μου,
νομίζω θα πρέπει να συγκεντρωθούμε να αποφασίσουμαι με δημοκρατικές διαδικασίες.
1) την ονομασία της Νέας Μοίρας
2) το έμβλημα της Νέας Μοίρας
3) κοινές εμφανίσεις, και πτήσεις επιδείξεων.
Εσείς τι λέτε;+(*)
-
greek warbird squad..... και εγω εχω ενα corsair αλλα δεν ειναι της parkzone ''πιανεται'' για να μπω στην μοιρα? *SAR*
καλημερα Χρονια Πολλα και Καλη χρονια σε ολους ....
Υπαρχει ενα διαθεσιμο μοτερ στο συρταρι μου της Dualsky το XM2834CA-6 http://www.dualsky.com/pro_list_for.asp?sid=119&id=195
Μπορω να το βαλω στο F4U CORSAIR της PARKZONE? για καλυτερα αποτελεσματα απο το υπαρχον μοτερ που ειναι το 480 BL Outrunner Motor; 960Kv http://parkzone.com/Products/Default.aspx?ProdID=PKZ4416
Ευχαριστω
Υπαρχει ενα διαθεσιμο μοτερ στο συρταρι μου της Dualsky το XM2834CA-6 http://www.dualsky.com/pro_list_for.asp?sid=119&id=195
Μπορω να το βαλω στο F4U CORSAIR της PARKZONE? για καλυτερα αποτελεσματα απο το υπαρχον μοτερ που ειναι το 480 BL Outrunner Motor; 960Kv http://parkzone.com/Products/Default.aspx?ProdID=PKZ4416
Ευχαριστω
αλκαιος έγραψε: ↑καλημερα Χρονια Πολλα και Καλη χρονια σε ολους ....
Ευχαριστω
Είναι πιο μικρό από της Parkzone και είναι οριακό αλλά χρειάζεται πολύ πιο μικρή προπέλα, 7χ6 ας πούμε με 3S μπαταρίες. Σε αυτό το μέγεθος προπέλα μάλλον δεν θα έχεις αρκετό αερόρευμα γύρω από το κοουλ.
Ας το καλύτερα εκτός κι αν θες να δοκιμάσεις....
Eυχαριστω Ανδρεα
Αφου ειναι οριακο και μαλίστα προς τα κατω απο οτι καταλαβα δεν υπαρχει λογος να το δοκιμασω ,απλα επειδη ελεγε οτι ειναι για μοντελα εως 1100g σκεφτηκα μηπως ηταν συμβατο με το corsair .
Αφου ειναι οριακο και μαλίστα προς τα κατω απο οτι καταλαβα δεν υπαρχει λογος να το δοκιμασω ,απλα επειδη ελεγε οτι ειναι για μοντελα εως 1100g σκεφτηκα μηπως ηταν συμβατο με το corsair .
Καλησπερα φιλε μου!
Αστο οπως το δινει η PARKZONE.
Τελειο! Με λιγο γκαζι στην προσγειωση.
Θα το ευχαριστηθεις! Καλες πτησεις!!!
Αστο οπως το δινει η PARKZONE.
Τελειο! Με λιγο γκαζι στην προσγειωση.
Θα το ευχαριστηθεις! Καλες πτησεις!!!
το καλυτερο μοτερ αμα θελεις να του δωσεις λιγο σπιρταδα ειναι του extra 300 της parkzone..δηλαδη το ιδιο με του p-47 και ειναι αρκετα πιο δυνατο..
jimpilot
ειναι αρκετους μηνες στην κατοχη μου και το ευχαριστηθει ειναι καταπληκτικο :>),και μαλιστα με την πρωτη ευκαιρια που θα κανει καλο καιρο θα ερθω στον Μαραθωνα να το πεταξω μαζι με τα αλλα CORSAIR :>)
Αλλα το ατιμο ειναι πολυ απαλο ,θελω λιγη σπιρταδα παραπανω οπως λεει και ο lotus .
LotuS θελω να βαλω ενα μοτερ λιγο παραπανω σε δυναμη ,αλλα φοβαμαι μην μου εμφανιστουν ανεπιθημητα περιστατικα,οπως ανοδικη πορεια οταν δινω γκαζι ...αλλα για να μου το προτινεις κατι ξερεις παραπανω , θα το εχω υποψιν και ισως να την κανω την αλλαγη.
Σε περιπτωση που αποφασισω να κανω την αλλαγη μοτερ θα χρειαστει και αλλαγη στην βαση του ? .....δεν μπορω να καταλαβω απο φωτο εαν κανει στην υπαρχουσα βαση ..,και αυτοι οι parkonezoi δεν βαζουν χαρακτηριστικα των μοτερ
ειναι αρκετους μηνες στην κατοχη μου και το ευχαριστηθει ειναι καταπληκτικο :>),και μαλιστα με την πρωτη ευκαιρια που θα κανει καλο καιρο θα ερθω στον Μαραθωνα να το πεταξω μαζι με τα αλλα CORSAIR :>)
Αλλα το ατιμο ειναι πολυ απαλο ,θελω λιγη σπιρταδα παραπανω οπως λεει και ο lotus .
LotuS θελω να βαλω ενα μοτερ λιγο παραπανω σε δυναμη ,αλλα φοβαμαι μην μου εμφανιστουν ανεπιθημητα περιστατικα,οπως ανοδικη πορεια οταν δινω γκαζι ...αλλα για να μου το προτινεις κατι ξερεις παραπανω , θα το εχω υποψιν και ισως να την κανω την αλλαγη.
Σε περιπτωση που αποφασισω να κανω την αλλαγη μοτερ θα χρειαστει και αλλαγη στην βαση του ? .....δεν μπορω να καταλαβω απο φωτο εαν κανει στην υπαρχουσα βαση ..,και αυτοι οι parkonezoi δεν βαζουν χαρακτηριστικα των μοτερ