Kαλησπερα σας ειμαι ο Ακης

Απάντηση
akistriantas

Kαλησπερα σας ειμαι ο Ακης

Δημοσίευση από akistriantas »

Γεια σας ειμαι ο Ακης 25 ετων απο το Αιγιο.Το δικο μου πρωτο τηλεκατευθυνομενο ειναι ενα quadcopter και δυστυχως μετα απο λιγο ψαξιμο δεν ειδα κανεναν αλλο να εχει ασχοληθει με αυτο το ειδος εδω περα...καιρος δεν ειναι????Και ενα ακομα δανεικο easy star της multiplex
Skywalker

Απάντηση: Kαλησπερα σας ειμαι ο Ακης

Δημοσίευση από Skywalker »

Καλώς μας βρήκες Άκη, καλές αναγνώσεις μέσα και καλές πτήσεις έξω!

Αντώνης
nasa

Δημοσίευση από nasa »

...καλημέρα Ακη ...καλώς ήλθες στο φόρουμ του 'petame.gr'...νάχεις πάντα καλές πτήσεις...τώρα επειδή σε βλέπω 'παραπονούμενο' για τα τετρακόπτερα, για ρίξε μια ματιά εδώ http://www.petame.gr/forum/viewtopic.php?t=8178
@P@
η ταν, η, τα πετάν...
Αντώνης Κριτζάς

Δημοσίευση από Αντώνης Κριτζάς »

.................γεια σου Ακη!!
v_tolias

Δημοσίευση από v_tolias »

Καλημέρα Άκη.
Με λένε Βασίλη(25 και εγώ), είμαι από Δερβένι, αν και καθημερινές είμαι Αθήνα, και πετάω στο Αίγιο και στο Αίγιο!
Πετάω μόνο α/π..
Ότι χρειαστείς PM me..
Λογικά θα τα πούμε από κοντά στο πεδίο!
akistriantas

Καλημερα παιδια και ευχαριστω για την υποδοχη..Βασιλη που πετας στο Αιγιο??σιγουρα θα τα πουμε και απο κοντα για να μου δειξεις κανα 2 πραγματακια στα αεροπλανα....Αλλα και για να σου δειξω το τετρακοπτερο απο κοντα....
Άβαταρ μέλους
CARAPIS

Δημοσίευση από CARAPIS »

..., καλως τονα τον Ακη τον Τετρακοπτερακηηηηη... +(*)

Καλες πτησεις και ακομη καλλιτερες προσγειωσεις σε οοολους μας Ακη !!!

Χρησταρας
v_tolias

Δημοσίευση από v_tolias »

Πετάμε στην Τέμενη, πίσω από το γήπεδο(δίπλα από το ποτάμι)..
Σαββατοκύριακα, αν έχει καλό καιρό, μετά τις 2 είναι συνήθως αρκετός κόσμος εκεί!
Corsair

Δημοσίευση από Corsair »

akistriantas έγραψε: Γεια σας ειμαι ο Ακης 25 ετων απο το Αιγιο.Το δικο μου πρωτο τηλεκατευθυνομενο ειναι ενα quadcopter και δυστυχως μετα απο λιγο ψαξιμο δεν ειδα κανεναν αλλο να εχει ασχοληθει με αυτο το ειδος εδω περα...καιρος δεν ειναι????Και ενα ακομα δανεικο easy star της multiplex

γειά σου Άκη,
φαντάζομαι το 4τρακόπτερο αλλά και τα 3κόπτερα κτλ, μια που είναι καινούργια στην Ελλάδα, σε σχέση με τα αεροπλάνα και ελικόπτερα, ίσως και το ότι δεν είναι οι πρώτες επιλογές ενός αρχάριου, αυτοί, θα είναι ο λόγος που δεν βλέπουμε τόσα πολλά στους ουρανούς μας αλλά, και στο φόρουμ.

Εσύ πως και ξεκίνησες έτσι;

Και αν θες πες μας και μερικά πραγματάκια για το δικό σου 4τρακοπέράκι και μερικές φωτό ίσως;_P_P

Καλές πτήσεις και καλώς ήλθες στο φόρουμ+(*)
akistriantas

Εγω πρωτη φορα που ειδα τετρακοπτερο ηταν σε ενα ντοκυμαντερ που εδειχνε να το εχει ο Αμερικανικος στρατος μαζι με κατι αλλα ωραια ρομποτακια και ειχα ψηθει αρκετα να φτιαξω αλλα οπως ηταν φυσικο τοτε υπηρχαν μονο οι ετοιμες λυσεις και ηταν πανακριβα.....
Τωρα ομως ξαναειδα οτι μπορεις να φτιαξεις αρκετα φτηνα ενα πολυ καλο και αυτο ηταν....
Αν και δεν το ξεκινησα για τις πτητικες του ιδιοτητες μονο..αλλα για τους διαφορους αυτοματισμους και παρελκομενα που μπορεις να βαλεις ειμαι περισσοτερο κομπιουτερακιας.
Παρυσιαση θα κανω αλλα επειδη δεν ειμαι στην εδρα μου εχω εξεταστικη δεν εχω φωτογραφιες για να γινει σωστο τοπικ
Τελος νομιζω οτι για καποιον αρχαριο η καλυτερη λυση για να μπει στην λογικη της εναεριας τηλεκατευθηνσης τα καλυτερα ειναι τα multirotor εχουν μεγαλυτερη αντοχη και μπορεις να κανεις πιο ελεγχομενες πτησεις δεν ειναι σαν τα αεροπλανα που πρεπει να παρει υψος και να διανυσει μεγαλυτερη αποσταση
Απάντηση

Επιστροφή στο “Καλώς ήρθατε/welcome”