Νεος στο forum και στα ελικοπτερα !
-
Νεος στο forum και στα ελικοπτερα !
Παιδια καλησπερα και απο'μενα.Μολις τωρα εκανα την εγγραφη αν και διαβαζω καιρο το forum και εχω βοηθηθει παρα πολυ απο εσας χωρις να το ξερετε. Τωρα μπηκα και εγω στην παρεα και θελω να σας χαιρετισω ολους !
-
Απάντηση: Νεος στο forum και στα ελικοπτερα !
Απο μικρος ειχα το μικροβιο με τον μοντελισμο , αλλα ποτε δεν ειχα καταφερει να ασχοληθω οπως θα ηθελα . Κατι αμαξακια , κατι σκαφακια ισα να λεω οτι ασχολουμαι . . . Η μεγαλη μου αγαπη ομως ηταν και ειναι τα ελικοπτερα . Ετσι αγορασα και'γω ενα coaxial τυπου lama για ξεκινησω και να μαθω σιγα σιγα να πεταω και φυσικα να μαθω τα μυστικα που οπως εχω καταλαβει μετα απο πολυ διαβασμα εδω μεσα σε διαφορα θεματα κατα καιρους , δεν ειναι και λιγα .
Καλώς ήλθες,
Κατα την ταπεινή μου γνώμη ξεκίνησες σωστά με coaxial και σε συνδυασμό με ενα flight sim είσαι στο σωστό δρόμο...
Καλές πτήσεις να έχεις φίλε μου
Κατα την ταπεινή μου γνώμη ξεκίνησες σωστά με coaxial και σε συνδυασμό με ενα flight sim είσαι στο σωστό δρόμο...
Καλές πτήσεις να έχεις φίλε μου
Καλώς όρισες στην παρέα μας και έχεις πολλά να μάθεις στο χόμπυ του μοντελισμού. Το θέμα με τα ε/π έχουν μεγαλύτερο βαθμό πτητικής δυσκολίας για να ξεκινήσει κανείς να κάνει τα πρώτα βήματα και να μην απογοητευτεί από τις πτώσεις που συνεπάγονται ζημίες. Επίσης είναι απαιτιτικά στο setup και τις ρυθμίσεις - η παραμικρή λεπτομέρεια έχει σημαντική σημασία.
Ο σύμμαχος για την προσπάθεια της εκμάθησης είναι ο εξομοιωτής, απαραίτητος όχι μόνο για την αρχή αλλά ακόμα και όταν είναι έμπειρος χειριστής κάποιος εξακολουθεί να προπονείται και να δοκιμάζει τις φιγούρες πριν να τις δοκιμάσει στην πραγματικότητα.
Εξερευνώντας το φόρουμ έχεις να αντλήσεις γνώση από συσσωρευμένη και πολύτιμη εμπειρία.
Τα λέμε.
Ο σύμμαχος για την προσπάθεια της εκμάθησης είναι ο εξομοιωτής, απαραίτητος όχι μόνο για την αρχή αλλά ακόμα και όταν είναι έμπειρος χειριστής κάποιος εξακολουθεί να προπονείται και να δοκιμάζει τις φιγούρες πριν να τις δοκιμάσει στην πραγματικότητα.
Εξερευνώντας το φόρουμ έχεις να αντλήσεις γνώση από συσσωρευμένη και πολύτιμη εμπειρία.
Τα λέμε.
-
Ευχαριστω πολυ παιδια !