coolvag έγραψε: ↑Aγαπητέ Κύριε Καρασούλα, ευχαριστούμε για τη υποστήριξή σας.
Εχω μια απορία αφου ηρθατε και μας ειδατε γιατι δεν πλησιάσατε να σας κεράσουμε και καφεδάκι? (και σε γνωρίζουμε και μας γνωρίζεις), ναι εμείς δραστηριοποιυμαστε στο μερος, ηδη μιλάμε για τον χωρο, και τον δοκιμάζουμε για πιθανό μοντελοδρόμιο του Συλλογου μας Α.Μ.Σ.Α.
Οπως γνωρίζετε ειμαστε δραστήριοι σαν ομάδα, και προσπαθούμε και εμεις να κανουμε οτι καλυτερο για το χόμπυ μας - και αθλημά μας.
Εδω στο λινκ του Αερομοντελιστή.gr θα δείτε την δραστηριότητα μας.
http://www.aeromodelistis.com/smfgr/index.php?topic=2148.1440;topicseen
Δεν το εχουμε αναφέρει ακόμα , και δεν "τρεξαμε" να δηλώσουμε το μέρος σε ολα τα forum, για ευνόητους λόγους, αλλα υπάρχουν καλοθελητές που βαζουν συντεταγμένες κιολας, ισως και αθελά του ενω ξέρει απο πριν στο σεφ οτι εμείς ειμαστε εκει, και χωρίς να σκευτει, οτι ετσι ισως παρεμποδισει τις οργανωμένες ενέργειες ενος νομικού προσώπου οπως ενας συλλογος με τις κατα τόπου αρχές.
Βαγγελη νομιζω οτι παλι κανεις λαθος και γραφεις θυμωμενος.
Με προσβαλλει που αναφερεσε σε εμενα σαν το ατομο που ετρεξα να δηλωσω το μερος σε ολα τα φορουμ και σαν "καλοθελητη που βαζει συντεταγμενες ενω ξερω απο πριν απο το ΣΕΦ οτι θα ειστε εκει".
Απο που το ηξερα; Ποιος μου το ειπε;
Σε διαβεβαιω οτι κανεις δεν μου ειπε οτι θα πατε στο Κανδηλι σημερα. Δεν ξερω γιατι, δεν θα ρωτησω ποτε, δεν με νοιαζει.
Επισης εχω αποδεικτικα στοιχεια οτι εχω γνωση του χωρου εκει απο το 1999 οπου υπηρετησα στον στρατο οπως προανεφερα, εχω κανει σκοπια εκει πανω και μπολικες πορειες-βολες. Επισης το 2004 επισκεπτομουν τον χωρο παρα πολυ συχνα για να κανω αλεξιπτωτο πλαγιας. Εαν μιλησεις με τα παιδια στο ΣΕΦ θα σου πουν οτι εχω αναφερει πολλες φορες ενα καταλληλο πεδιο για ανεμοπτερα τουλαχιστον.
Οποτε θα ηθελα να ανακαλεσεις οτι εκλεψα το μυστικο σας και το εβγαλα δημοσια.
Μια τελευταια σκεψη πριν κλεισω, στειλε πρωτα ενα ΠΜ σε οποιδηποτε φορουμ, μιλα μου στο skype. Δεν ειμαστε εχθροι. :)