Πρωτο αεροπλανο

αλκαιος

Απάντηση: Πρωτο αεροπλανο

Δημοσίευση από αλκαιος »

Σαν κατοχος wilga2000 (με αυτο εμαθα να πετω πριν 1 χρονο ) μπορω να σου πω οτι ειναι πολυ ευκολο να στηθει σχεδον με κλειστα ματια .....,ειναι καλο εκπαιδευτικο και συχγωρει αρκετα λαθη στην πτηση ,επισης συμφωνω με τον Αντωνη οτι τα ανταλακτικα του ειναι πολυ οικονομικα.
το εχω 1 χρονο και μου εχει χαρισει απιστευτες ηρεμες πτησεις..

Ζητω συγνωμην απο τους εμπειροτερους για την παρεμβαση ...

Φιλικα Μπαμπης
Skropi

Δημοσίευση από Skropi »

http://www.nemhobby.com/power-set-up-with-brushless-motor-esc-bl-15a-3-servos-9g-prop-8x4-p33642.html
Αυτο ειναι καταλληλο set up για το wilga?Εαν ναι τοτε βγαινει πολυ οικονομικα με την προσθηκη μιας οικονομικης 2,4 τ/κ.
Αντώνης Κριτζάς

Δημοσίευση από Αντώνης Κριτζάς »

πράγματι μπορεί να βγεί πολύ οικονομικό με αυτό το setup (χωρίς να είναι ότι καλύτερο).....απλά υπολόγισε ακόμη μπαταρία και φορτιστή
Skropi

Δημοσίευση από Skropi »

Φορτιστη εχω.Οσο για μπαταρια ποιες ταιριαζουν με το wilga? Αντωνη εισαι σιγουρος οτι θα καταφερω να το συναρμολογησω?
Skropi

Δημοσίευση από Skropi »

Λοιπον,τελικα παρθηκε η αποφαση. Θα αποκτησω το E flite Apprentice 15e.Το εψαξα αρκετα στο ιντερνετ και ειδα οτι ειναι το ιδανικο!Αρχες Μαρτη θα το εχω στην κατοχη μου! Ερωτηση 1) Dx5 η να μην τσιγκουνευτω τα παραπανω χρηματα και να παρω την DX6i? Δεν προκειτε να παρω συντομα αλλο μοντελο οποτε εαν δεν εχω καποιο συγκριτικο πλεονεκτημα με την dx6 θα παω για την 5,ακουω ομως γνωμες.Ερωτηση 2)Ποσες μπαταριες θα ειναι αρκετες?Ειδα καποιες που φορτιζουν στα 5c,ουσιαστικα με 2 τετοιες ειμαι κομπλε,σωστα?
Skropi

Δημοσίευση από Skropi »

Λοιπον,το apprentice ακομα δεν ειναι στα χερια μου,απο μερα σε μερα ερχεται ομως!Εχω ηδη την dx7s, και το κυριοτερο εκανα πρωτη φορα κολληση,την μπαταρια με το ec3 βυσμα! Μου πηρε πολυ ωρα γιατι ηταν η πρωτη φορα αλλα αξιζε τον κοπο,αν το εκανα σωστα βεβαια(θα κανω δοκιμη με το α/π στο εδαφος να δω μηπως χανει καπου επαφη),παντως τραβηξα τα καλωδια και δεν κουνιετια τιποτα!
μανος

Δημοσίευση από μανος »

την μπαταρια με το ec3 βυσμα!πιστευω εννοεις κολλησες τα τρια βισματακια του esc.σωστα?
Skropi

Δημοσίευση από Skropi »

Οχι το α/π δεν το εχω ακομα.Tα γυμνα καλωδια της μπαταριας με το βυσμα της εννοω.Αν και μου βγαζει ο φορτιστης(etronix powerpal) connection break,μια χαρα δουλευε,δεν μπορω να καταλαβω γιατι.Δεν ειναι γραφτο μου να πεταξω το σαββατοκυριακο.
μανος

Δημοσίευση από μανος »

Skropi έγραψε: Οχι το α/π δεν το εχω ακομα.Tα γυμνα καλωδια της μπαταριας με το βυσμα της εννοω.Αν και μου βγαζει ο φορτιστης(etronix powerpal) connection break,μια χαρα δουλευε,δεν μπορω να καταλαβω γιατι.Δεν ειναι γραφτο μου να πεταξω το σαββατοκυριακο.

εχεις βαλει και το αλλο φισακι για balance?
Skropi

Δημοσίευση από Skropi »

Ποιο αλλο φισακι?Εχει ενσωματομενο balancer αν αυτο βοηθαει.
μανος

Δημοσίευση από μανος »

Skropi έγραψε: Ποιο αλλο φισακι?Εχει ενσωματομενο balancer αν αυτο βοηθαει.

ενσωματομενο balancer εχει ο φορτιστης σου(ποιος ειναι?)καπου πανω του δεν εχει υποδοχες μικρες(σαν θυρες)?.η μπαταρια σου τι μαρκα ειναι βγαζει μονο δυο καλωδια(+,-,κοκκινο,μαυρο)?
Skropi

Δημοσίευση από Skropi »

Etronix powerpal.Εχει μια υποδοχη για την πλακετιτσα που μπαινει το jst adapter.Μονο δυο καλωδια βγαζει,ναι(arrowind ειναι).
μανος

Δημοσίευση από μανος »

Skropi έγραψε: Etronix powerpal.Εχει μια υποδοχη για την πλακετιτσα που μπαινει το jst adapter.Μονο δυο καλωδια βγαζει,ναι(arrowind ειναι).

στην υποδοχη αυτη μπαινει ο ανταπτορας με τις υποδοχες για balance.στην συσκευασια του δεν εχει ενα καλωδιακι που τελειωνει σε μια πλακετιτσα?αυτο ειναι για balance.
Skropi

Δημοσίευση από Skropi »

Εχει,αυτο χρησημοποιω.Μηπως η μπαταρια δεν ειναι καλη?Μεγαλη γκαντεμια,και δεν εχω αλλη μπαταρια να ελεγξω...
μανος

Δημοσίευση από μανος »

λοιπον φωτο1 μπαταρια,καλωδιο ρευματος κοκκινο-μαυρο και το ασπρο φισακι για balance.και τα δυο πρεπει να συνδεθουν στον φορτιστη.φωτο2 φορτιστης,λογικο το βυσμα του ρευματος κοκκινο-μαυρο με το αντιστοιχο της μπαταριας και το φισακι το ασπρο της μπαταριας(balance)στην υποδοχη του φορτιστη(αυτη που φαινεται στο βαθος).
Συνημμένα
DSC04839.jpg
DSC04839.jpg (60.85 KiB) Προβλήθηκε 51 φορές
DSC04837.jpg
DSC04837.jpg (64.69 KiB) Προβλήθηκε 51 φορές
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ηλεκτρικά Αεροπλάνα”