p47 parkzone .....του Θέμη
-
p47 parkzone .....του Θέμη
Ένα γνώριμο θέμα της parkzone είναι το P-47D Thunderbolt
Όποιος έχει πετάξει με αυτό μόνο καλά λόγια θα πει
Στον αέρα το μοντέλο δείχνει μεγαλύτερο από τις πραγματικές διαστάσεις του (φτερό 1070mm)
Όποιος έχει πετάξει με αυτό μόνο καλά λόγια θα πει
Στον αέρα το μοντέλο δείχνει μεγαλύτερο από τις πραγματικές διαστάσεις του (φτερό 1070mm)
- Συνημμένα
-
- PKZ5375%20--%201%20(50734).jpg (22.08 KiB) Προβλήθηκε 180 φορές
-
Απάντηση: p47 parkzone .....του Θέμη
.......αυτό που με έκανε να κάνω θέμα αυτό το ήδη γνωστό μοντέλο είναι αυτό που είδα την Κυριακή στα χέρια του Θέμη
Δείτε τι μπορεί να κάνει κάποιος ακόμη και σε ένα σχεδόν έτοιμο μοντέλο αν διαθέτει όρεξη και μεράκι
Δείτε τι μπορεί να κάνει κάποιος ακόμη και σε ένα σχεδόν έτοιμο μοντέλο αν διαθέτει όρεξη και μεράκι
- Συνημμένα
-
- DSCN3541.jpg (90.28 KiB) Προβλήθηκε 180 φορές
-
- DSCN3538.jpg (89.24 KiB) Προβλήθηκε 180 φορές
-
- DSCN3537.jpg (90.64 KiB) Προβλήθηκε 180 φορές
-
- DSCN3536.jpg (91.85 KiB) Προβλήθηκε 180 φορές
-
.......... θα προσέξατε οτι εκτός των πολύ καλών χρωματικών παρεμβάσεων το μοντέλο απέκτησε κεραία, εξωτερικό καθρέπτη, pitot και πολύ καλοφτιαγμένα σκοπευτικά που δεν πολυδιακρίνονται
Για ρίξτε μία ματιά και απο κάτω
Για ρίξτε μία ματιά και απο κάτω
- Συνημμένα
-
- DSCN3540.jpg (90.5 KiB) Προβλήθηκε 180 φορές
-
- DSCN3539.jpg (88.03 KiB) Προβλήθηκε 180 φορές
-
Πολύ καλή δουλειά και με αρκετές λεπτομέρειες. Ένα μπράβο στο φίλο Θέμη για την επιμονή και υπομονή του.
-
Δεν πρέπει να ξεχάσουμε να πούμε άλλο ένα μπράβο, για την πολύ ωραία εμφάνιση του LA, του φίλου Γιάννη (Μογγόλος), που έκανε την παρθενική του εμφάνιση στην κοπή της πίτας της Π.Ε.Τ.Μ.Ε.
- Συνημμένα
-
- DSCN3530.jpg (3.38 KiB) Προβλήθηκε 180 φορές
Πολύ καλή δουλεία, είναι πανέμορφο!! Συγχαρητήρια Θέμη!
-
-
Ευχομαι να σας αρέσει το video.
gianntsllos έγραψε: ↑Καλησπέρα, Πολύ καλό αεροπλάνο. Το έχω εδώ και 2 μήνες.
http://www.youtube.com/watch?v=ApwFHICtdVk
Φιλε καλησπερα απο ροδο εισαι αν ειδα καλα το βιντεο.Καλα στο κορακονερο πως μπορεις και πετας μεσα στα δεντρα και στα καλωδια και στον δρομο κοντα δεν φοβασαι?αν θες εμεις στην ΕΜΡ πεταμε στο ΑΑ μαριτσων καθε ΣΚ αν σε ενδιαφερει να ερθεις μαζι να μιλησουμε για να ερθεις μαζι μου.
Φιλικα Δημητρης
-
dimis έγραψε: ↑Φιλε καλησπερα απο ροδο εισαι αν ειδα καλα το βιντεο.Καλα στο κορακονερο πως μπορεις και πετας μεσα στα δεντρα και στα καλωδια και στον δρομο κοντα δεν φοβασαι?αν θες εμεις στην ΕΜΡ πεταμε στο ΑΑ μαριτσων καθε ΣΚ αν σε ενδιαφερει να ερθεις μαζι να μιλησουμε για να ερθεις μαζι μου.
Φιλικα Δημητρης
Μπραβο ρε φιλε πολυ καλο!Ουτε καν μας εχει περασει η ιδεα να παμε να πεταξουμε εκει!Παρακινδυνευμενο βεβαια αλλα μμπραβο σου.
Και το αεροπλανο πανεμορφο!!!!
Αυτο το α/φ ειναι το αγαπημενο μου. Το εχω εδω και 3 μηνες περιπου και του εχω πιει το αιμα. Ολο μπαλωματα ειναι αφου τα χορταρια δεν ειναι και τοσο φιλικα στο ELAPOR. Παρατηρησα οτι δεν εχει FLAP. Εγω του τα εχω βαλει και πιστεψε με ειδικα στην προσγειωση αλλαζει ολο το αεροπλανο. Ειδικα αμα εχει λιγο αερα πχ 3 μποφορ με μια μπαταρια 1300mah τα φλαπ σε θεση απογειωσης (10mm) πλαναρει σχεδον σαν glider.
ΖΗΤΩ Η PARKZONE!!!!!!!
ΖΗΤΩ Η PARKZONE!!!!!!!
Ehetlaios έγραψε: ↑Αυτο το α/φ ειναι το αγαπημενο μου. Το εχω εδω και 3 μηνες περιπου και του εχω πιει το αιμα. Ολο μπαλωματα ειναι αφου τα χορταρια δεν ειναι και τοσο φιλικα στο ELAPOR. Παρατηρησα οτι δεν εχει FLAP. Εγω του τα εχω βαλει και πιστεψε με ειδικα στην προσγειωση αλλαζει ολο το αεροπλανο. Ειδικα αμα εχει λιγο αερα πχ 3 μποφορ με μια μπαταρια 1300mah τα φλαπ σε θεση απογειωσης (10mm) πλαναρει σχεδον σαν glider.
ΖΗΤΩ Η PARKZONE!!!!!!!
Συμφωνώ μαζί σου.
Και εγώ έχω το CORSAIR F4U.
Aκόμα το έχω στην κούτα, γιατί είδα ότι του έχουν φτιάξει ακόμα και αναδιπλούμενες πτέρυγες._P_P
Και δεν ξέρω πώς να τις κάνω._Β_Ο
-
Καλησπέρα, Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. Ναι από Ρόδο είμαι και πάω στο καρκόνερο γιατί μένω κοντά,πηγαίνω πρωί που δεν έχει κόσμο. Το ξέρω είναι Παρακινδυνευμενο αλλά..... _P_P Στο ΑΑ μαριτσων πήγαινα πριν πολλά χρόνια αλλά το σταμάτησα γιατι ήταν μόνο για σαββατοκύριακα. Σκέφτομαι ξανά γίνω μέλος. Έχω πολλά Parkzone πρόσφατα πριν και το Parkzone icon A5.Και αυτο πέταξε στο καρακόνερο.Πριν έναν μήνα πήρα και το FMS 1400mm T-28 TROJAN...απλά τέλειο!!! Απλά λατρέυω όλα τα r/c που βγάζει η parkzone και η e-flite. Και τα micro τους είναι φοβερά.Εχω το e-flite umx sbach.Εχω πάθει πλάκα με το μικρό..... Χάρηκα....να τα ξανά πούμε!! Γιάννης από Ρόδο