ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ '' USS. ENTEPRISE '' ΣΤΟΝ ΦΑΛΗΡΙΚΟ ΟΡΜΟ
ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ '' USS. ENTEPRISE '' ΣΤΟΝ ΦΑΛΗΡΙΚΟ ΟΡΜΟ
Το γνωστό σε όλους και από το σινεμά πυρηνοκίνητο αεροπλανοφόρο '' USS. ENTERPRISE '' Bρίσκεται στον Φαληρικό όρμο κατά την διάρκεια της τελευταίας του αποστολής πρίν παροπλιστεί.
ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΦΟΡΟΥ '' USS. ENTERPRΙSE '' ΣΤΟΝ ΦΑΛΗΡΙΚΟ ΟΡΜΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΗ.
Αγκυροβολημένο στο φαληρικό όρμο το αεροπλανοφόρο USS «Enterprise»
http://www.naftemporiki.gr
Στον φαληρικό όρμο βρίσκεται αγκυροβολημένο από το πρωί το πρώτο πυρηνοκίνητο αεροπλανοφόρο στον κόσμο, το αμερικανικό «Enterprise», το οποίο έπειτα από τριήμερη παραμονή στην περιοχή θα πραγματοποιήσει την τελευταία του αποστολή, για να παροπλιστεί στη συνέχεια, μετά 50 και πλέον χρόνια.
ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΦΟΡΟΥ '' USS. ENTERPRΙSE '' ΣΤΟΝ ΦΑΛΗΡΙΚΟ ΟΡΜΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΗ.
Αγκυροβολημένο στο φαληρικό όρμο το αεροπλανοφόρο USS «Enterprise»
http://www.naftemporiki.gr
Στον φαληρικό όρμο βρίσκεται αγκυροβολημένο από το πρωί το πρώτο πυρηνοκίνητο αεροπλανοφόρο στον κόσμο, το αμερικανικό «Enterprise», το οποίο έπειτα από τριήμερη παραμονή στην περιοχή θα πραγματοποιήσει την τελευταία του αποστολή, για να παροπλιστεί στη συνέχεια, μετά 50 και πλέον χρόνια.
Απάντηση: ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ '' USS. ENTEPRISE '' ΣΤΟΝ ΦΑΛΗΡΙΚΟ ΟΡΜΟ
Πρός μεγάλη απογοήτευση, φίλων και θαυμαστών του USS. ENTERPRISE
ενημερώνο ότι το πλοίο δεν είναι επισκέψιμο δια το κοινόν.
Φωτογραφία πριν από λίγο!
- Συνημμένα
-
- ENTERPRISE.jpg (102.61 KiB) Προβλήθηκε 82 φορές
-
d.corsair έγραψε: ↑
Πρός μεγάλη απογοήτευση, φίλων και θαυμαστών του USS. ENTERPRISE
Βασικά υπάρχει κανένας που ξέρει για ποιόν λόγο είναι εδώ το εργαλείο;
Πέρασε μια βολτα να δει εαν οι υπάληλοί του κανουν καλά την δουλειά τους. και μην πολυρωτάς μην σου ριξει καμια χουντα στο κεφαλι
Δεν ήθελα να σχολιάσω αλλά με προκαλείτε. Όταν πέρασα από το ΣΕΦ να το φωτογραφίσω, και έτσι όπως καθόμουν μόνος, αισθανόμουν σαν να ήρθαν οι εξωγήινοι. Άλλο περίμενα να δω και άλλο είδα. Ένα παλιοσίδερο είναι και ας πάει στο καλό το γρηγορότερο δυνατό. Πολύ θα ήθελα η χώρα μου να είχε τα guts να το στείλει υγιώς από εκεί που ήρθε αλλά δυστυχώς για μια ακόμη φορά καταφέραμε το χειρότερο.
Επίσης εκείνη τη στιγμή μου ήρθε και μία άλλη σκέψη που αφορά τους FPVάδες αλλά δεν θα την πω γιατί είμαι σίγουρος ότι την ίδια σκέψη έκαναν και εκείνοι…
Επίσης εκείνη τη στιγμή μου ήρθε και μία άλλη σκέψη που αφορά τους FPVάδες αλλά δεν θα την πω γιατί είμαι σίγουρος ότι την ίδια σκέψη έκαναν και εκείνοι…
King Kostas έγραψε: ↑Βασικά υπάρχει κανένας που ξέρει για ποιόν λόγο είναι εδώ το εργαλείο;
Ανεπίσημα, μετά το φιάσκο του ΠΝ στο Θ/Κ '' ΑΒΕΡΩΦ '' θυμάστε;
Την δεξίωση _P_P του.....Λέοντα και της Χρουσαλίδος.... λόγω της έκθεσης, των ελλήνων εφοπλιστών. Επειδή έγινε μεγάλος ντόρος, φωτό, φωτορεπορτάζ, κους-κούς, στα πρωινάδικα, μεσημεριανάδικα, απογευματινά, ειδήσεις, Λαζόπουλος, κ.τ.λ._Β_Ο
Και κατόπιν, γιός βουλευτή, έβαλε την ΤΖΟΥΛΙΑ με το τζίπ του, μέσα στην μονάδα.........άλλος ντόρος και ρεζίλεμα για το ΠΝ.
Η ηγεσία του ΠΝ απαγόρευσε οι δεξιώσεις να γίνονται σε '' Ελληνικό έδαφος ''.
Και έτσι νοίκιασε το καλύτερο, ευρύχωρο και ασφαλέστερο συμμαχικό πλοίο, που μπορούσε να βρεί.
Τώρα τι θα πληρώσουμε για ενοίκιο θα δούμε το καλοκαίρι, ( κανά νησάκι θα την πληρώσει πάλι, βραχονησίδα-γκρίζα ζώνη, βοήθα Παναγιά να γλυτώσουμε )
Και έτσι, οι διάφοροι φωστήρες αφού έψαξαν τριγύρω, βρήκαν, πλοίο που δεν το επηρεάζουν πολύ τα μποφόρ διαθέτει αεροπλάνα και ελικόπτερα για όλων των ειδών αποστολές, και μεταφορές, προστασία και μεταφορά V.I.P. ( Β.Ι.Π.) να διαθέτει και RUNWAY για τις μοντέλες και για τα τσιφτετέλια τους.
Οι δεξιώσεις και επισκέψεις γίνονται μόνον με προσκλήσεις.
Το ΓΕΑ δεν έχει καμμία σχέση, ή τουλάχιστον έτσι λέει, παρά την σθεναρή μας όχληση και απαίτηση, να μας δωθούν οι απαραιτητες προσκλήσεις.
Έτσι λοιπόν και εμείς περιοριζόμαστε να το θαυμάζουμε από....μακρυά.....^hola^
Επίσης υποπτέυομαι ότι μπορεί να είναι εδώ για καμμία αποστολή αεροδιάσωσης και φυγάδευσης των 299+1 παραγωγικών καμαριών μας. Των βουλευταράδων μας, και των λαμογιών τους, γκόλντεν μπόις, συμβούλων, διευθυντών ΔΕΚΟ, κ.τ.λ........λέω μήπως;
Λέτε να πάρουν και τους ψηφοφόρους τους;;;;;
Ρέ λέτε να είναι για αυτό;;;;; Έρχονται και εκλογές;;;;; Τυχαίο;;; Δέν νομίζω;;;; Εσείς τι λέτε;;; Τυχαία όλα;;;
Προσοχή.....όλα τα παραπάνω είναι προιόν μυθοπλασίας και καμμία σχέση δεν έχει με την πραγματικότητα καθώς ονόματα, πρόσωπα και γεγονότα που αναφέρονται.
Ευχαριστώ πολύ όσους το ανάγνωσαν.
Μετά τιμής.
King Kostas έγραψε: ↑Βασικά υπάρχει κανένας που ξέρει για ποιόν λόγο είναι εδώ το εργαλείο;
Θυμάσαι την κασσική ατάκα από τον παλιό καλό Ελληνικό Κινηματογράφο:
"Καλώς τα τα ναυτάκια τα ζουμπουρλούδικα
" ?
-
Αυτό ακούγεται λογικό!!!
Ενώ τώρα απολαμβάνουμε δημοκρατία....:D
vhal έγραψε: ↑Θυμάσαι την κασσική ατάκα από τον παλιό καλό Ελληνικό Κινηματογράφο...
...έτσι έτσι...Ζουμπουρλούδικα....
http://gr.news.yahoo.com/%CE%B1%CE%B3%CF%89%CE%B3%CF%8C%CF%82-%CF%86%CF%85%CF%83%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%8D-%CE%B1%CE%B5%CF%81%CE%AF%CE%BF%CF%85-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%B9%CF%82-%CE%B5%CF%85%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AF%CE%B5%CF%82-080300920.html
Κώστας Μιχαηλίδης έγραψε: ↑
κώστα ειλικρινά σου μιλάω εχτές είχα την ίδια κουβέντα xaxaxa... η απάντηση ήταν .... εσύ δεν θες να πας φυλακή στο kouantanamo θες να πας :P
και ήταν και κοντά :P
-
_P_PNα μερικές φωτό προς τέρψην οφθαλμων
-
Δεν μου τις ανεβαζει και τα έχω πάρει
-
Μ ια προσπάθεια ακόμα...
-