Ανοιξιάτικη, Βουνίσια συνάντηση
Απάντηση: Ανεμοδρόμιο Πεντέλης
Μερικές ακόμα...
- Συνημμένα
-
- DSCN1793.jpg (78.04 KiB) Προβλήθηκε 67 φορές
-
- DSCN1791.jpg (56.27 KiB) Προβλήθηκε 67 φορές
-
- DSCN1790.jpg (59.62 KiB) Προβλήθηκε 67 φορές
-
- DSCN1788.jpg (23.15 KiB) Προβλήθηκε 67 φορές
-
- DSCN1787.jpg (75.86 KiB) Προβλήθηκε 67 φορές
-
Απάντηση: Ανοιξιάτικη, Βουνίσια συνάντηση - Κερατοβούνι Αττικής
Αυτές οι εκδηλώσεις μας φέρνουν ποιο κοντά
Άτομα που γνωρίζονται από τα φόρουμ έχουν την ευκαιρία να συναντηθούν Παλιές και νέες γνωριμίες Γνωριμία με την πτήση της πλαγιάς
Για εμένα ήταν σήμερα η πρώτη επαφή με το σύστημα FPV του wizard και εκείνος γεύτηκε την απόλαυση της πλαγιάς
(Αντώνη μέσα στο γενικότερο πανικό ούτε εγώ μπόρεσα να ευχαριστηθώ τα συστήματα σου μα ούτε φαντάζομαι και εσύ να μάθεις τα μυστικά του αέρα Κάποια ημέρα με την ησυχία μας θα τα δούμε καλύτερα)
Ένα χαρακτηριστικό της ανεμοπορίας είναι αυτή η ηρεμία που προσφέρει η φύση είτε είσαι στη πλαγιά είτε στη πεδιάδα Ε! σήμερα είδαμε και μια άλλη μορφή φασαριόζα και διασκεδαστική!!!!!!
Άτομα που γνωρίζονται από τα φόρουμ έχουν την ευκαιρία να συναντηθούν Παλιές και νέες γνωριμίες Γνωριμία με την πτήση της πλαγιάς
Για εμένα ήταν σήμερα η πρώτη επαφή με το σύστημα FPV του wizard και εκείνος γεύτηκε την απόλαυση της πλαγιάς
(Αντώνη μέσα στο γενικότερο πανικό ούτε εγώ μπόρεσα να ευχαριστηθώ τα συστήματα σου μα ούτε φαντάζομαι και εσύ να μάθεις τα μυστικά του αέρα Κάποια ημέρα με την ησυχία μας θα τα δούμε καλύτερα)
Ένα χαρακτηριστικό της ανεμοπορίας είναι αυτή η ηρεμία που προσφέρει η φύση είτε είσαι στη πλαγιά είτε στη πεδιάδα Ε! σήμερα είδαμε και μια άλλη μορφή φασαριόζα και διασκεδαστική!!!!!!
Μακάρι να γινότανε πιό συχνά και να βρισκόμαστε τόσοι πολλοί μοντελιστές. Εγώ πάντος φόρτισα τις μπατάριες μου σήμερα, ελπίζω και τα παιδιά που ήταν μαζί μας. Μπράβο στους διοργανωτές για την όμορφη εκδήλωση και ελπίζω σύντομα ξανά. Κώστα (Μιχαηλίδη) σε ευχαριστώ για τις όμορφες φωτογραφίες που τράβηξες χωρίς να ξεχάσεις κανένα σε βάρος της δικής σου πτητικής ευχαρίστησης όπως και τα άλλα παιδιά που κάνανε αυτή την δουλειά. ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.
Ακολουθούν 3 φωτογραφίες από βίντεο...
Παρά λίγο!
Παρά λίγο!
- Συνημμένα
-
- 3.jpg (75.82 KiB) Προβλήθηκε 67 φορές
-
- 2.jpg (71.93 KiB) Προβλήθηκε 67 φορές
-
- 1.jpg (71.36 KiB) Προβλήθηκε 67 φορές
-
παραλίγο!!!!!!!
για να το δούμε και στο video_P_P
για να το δούμε και στο video_P_P
-
Για αλλη μια φορα ο καιρος μας εκανε τη χαρη.Η προσελευση του κοσμου περα των προσδοκιων.Ολα ηταν υπεροχα.Ευχαριστηθηκαμε πολυ που ηρθε καινουργιος κοσμος.Μακαρι να ξαναερθουν.πιστευω οτι ολοι το ευχαριστηθηκαμε, παλιοι και νεοι.Ευχαριστουμε για αλλη μια φορα τους φωτογραφους μας.Να ειναι καλα και να μας προσφερουν ωραιες φωτο και βιντεο.Αναμενουμε_P_P.Ιδιαιτερα αγωνιστικους χαιρετισμους στον Αποστολη μας που ηρθε με τη συζυγο απο μακρια.@P@
-
Μπράβο παίδες, πολύ όμορφη μέρα και πολύ καλή παρέα.
Που ακριβός είναι αυτό το μέρος;
Που ακριβός είναι αυτό το μέρος;
Το βίντεο από τη χθεσινή ημέρα στην Πεντέλη!
Νομίζω ότι άξιζε ο κόπος...
http://www.youtube.com/watch?v=gIvHpW_Ks50
PilotHaris έγραψε: ↑Ευτυχώς μας έκανε την χάρη ο καιρός και ήταν μια καταπληκτική μέρα. Πετάξαμε …..γελάσαμε …..φάγαμε και κάτι …..ολα ήταν τέλεια. Πρώτη μου φορά στο βουνό (αν και χρόνια αερομοντελιστής ) και μπορώ να πω ότι είναι πολλή καλή εμπειρία. Βέβαια ορισμένοι πρέπει να προσέχουν τι λένε από εδώ και πέρα Χα χα χαχαα ονόματα δεν λέμε …….θα το καταλάβουν οι ιδιοι!!!! Επιφυλάσσομε για την επόμενη φορά που θα ανταμώσουμε στο βουνό. Χάρηκα ιδιαίτερα που μετά από πολλά χρόνια είδα από κοντά και τον Απόστολο (DeltaMan). Ελπίζω να ξαναβρεθούμε σύντομα!!!!
Εσύ όταν πετάς έχει φοβερό look!!!
μπράβο κώστα ωραίο <:-)>>
Κώστας Μιχαηλίδης έγραψε: ↑Το βίντεο από τη χθεσινή ημέρα στην Πεντέλη!
έχω πάθει πλάκα με το video..............Κώστα να’σε καλά!!!!
Σας ευχαριστώ για την μοναδική εμπειρία
Μπορεί να μή τόλμησα να πετάξω αλλα και μόνο που γνώρισα τόσα άτομα, είδα τόσα χαμόγελα αξιζε που ήμουν εκεί!!!!!!
Ακόμη και τα παιδιά μου ρώτησαν Μπαμπά πότε θα ξαναέρθουμε??
Μπορεί να μή τόλμησα να πετάξω αλλα και μόνο που γνώρισα τόσα άτομα, είδα τόσα χαμόγελα αξιζε που ήμουν εκεί!!!!!!
Ακόμη και τα παιδιά μου ρώτησαν Μπαμπά πότε θα ξαναέρθουμε??
Οι δουλειές θα μπορούσαν να περιμένουν ....κρίμα που έχασα τέτοια συνάντηση !! Κώστα καταπληκτικό video ...όπως πάντα !!!
-
Και εγώ πιστεύω ότι ο Κωστής κέντησε.
Μπράβο και πάλι. Δυστυχώς οι υποχρεώσεις δεν με αφήσανε να ανέβω...
Μπράβο και πάλι. Δυστυχώς οι υποχρεώσεις δεν με αφήσανε να ανέβω...
-
Φέτος ήταν διαφορετικά!!!
Όλοι οι συμμετέχοντες είχαν ένα κοινό:Αγάπη για τη πλαγία!Πραγματική Αγάπη!Νέα πρόσωπα,νέα πράγματα(FPV κτλ),πολύ όρεξη,πολύ γέλιο!Πέταξαν όλοι!!Είχαν δεν είχαν σκάφος...Να το πουν και σε άλλους ότι αυτό είναι η πλαγία....Ένα φθηνό σκάφος,μια μπαταρία και δύναμη αστείρευτη από τη Φύση!Κάθε χρόνο μας φιλοξενεί ο Deltaman σε μια συνάντηση που διοργανώνει στα 'δικά' μας τα βουνά και ελπίζω να του το ξεπληρώνουμε με τον καλύτερο τρόπο.
Ο αερομοντελλισμός μου έχει χαρίσει πολύ καλούς φίλους!
Η πλαγία πήγε τη σχέση μου με αυτούς ένα βήμα παραπέρα!!
Υγεία και Κουράγιο να έχουμε να συναντηθούμε και του χρόνου!!!+(*)
Υ.Γ.1:Μα τι πλάνο είχε την ευκαιρία η κάμερα σου Κώστα(Μιχαηλίδη) να τραβήξει όταν η πτέρυγά μου ταξίδευε κατά πάνω της!!!`M`
Υ.Γ.2: Deltaman περιμένω με τη πένα σου να κεντήσεις γράφωντας τις εντυπώσεις σου όπως έκανε και ο Κώστας Μ.με τη τις φωτογραφίες και τα βίντεό του!
Αεομοντελλιστικά ,
Ζαπαντιώτης Κων/νος
Όλοι οι συμμετέχοντες είχαν ένα κοινό:Αγάπη για τη πλαγία!Πραγματική Αγάπη!Νέα πρόσωπα,νέα πράγματα(FPV κτλ),πολύ όρεξη,πολύ γέλιο!Πέταξαν όλοι!!Είχαν δεν είχαν σκάφος...Να το πουν και σε άλλους ότι αυτό είναι η πλαγία....Ένα φθηνό σκάφος,μια μπαταρία και δύναμη αστείρευτη από τη Φύση!Κάθε χρόνο μας φιλοξενεί ο Deltaman σε μια συνάντηση που διοργανώνει στα 'δικά' μας τα βουνά και ελπίζω να του το ξεπληρώνουμε με τον καλύτερο τρόπο.
Ο αερομοντελλισμός μου έχει χαρίσει πολύ καλούς φίλους!
Η πλαγία πήγε τη σχέση μου με αυτούς ένα βήμα παραπέρα!!
Υγεία και Κουράγιο να έχουμε να συναντηθούμε και του χρόνου!!!+(*)
Υ.Γ.1:Μα τι πλάνο είχε την ευκαιρία η κάμερα σου Κώστα(Μιχαηλίδη) να τραβήξει όταν η πτέρυγά μου ταξίδευε κατά πάνω της!!!`M`
Υ.Γ.2: Deltaman περιμένω με τη πένα σου να κεντήσεις γράφωντας τις εντυπώσεις σου όπως έκανε και ο Κώστας Μ.με τη τις φωτογραφίες και τα βίντεό του!
Αεομοντελλιστικά ,
Ζαπαντιώτης Κων/νος