cessna 206T διακοπες του μοτερ
-
cessna 206T διακοπες του μοτερ
Γεια σας θα ηθελα να με βοηθησετε σε ενα προβλημα σχετικα με το μοτερ του αεροπλανου. οταν ανοιγω τα γκαζια μου κανει διακοπες στο μοτερ. τι φταιει? μπορω να κανω κατι?
Απάντηση: cessna 206T διακοπες του μοτερ
Δώσε περισσότερα στοιχεία .Τι μοτέρ ,τι speed control,τι μπαταρία και θα το αναλύσουμε !!
-
δεν μπορω να βρω τι μαρκα ειναι το καθενα. ειμαι νεος στο αθλημα και το ειναι το πρωτο μου αεροπλανο. ειναι της fms το πηρα απο τον καλφακη μεγεθος 1080*960. ειναι brushless μοτερ 7.4v με 1300mah μπαταρια. speed controler 18Α G&C HOBBY. 560γρ συνολο. cessna 206T. αναρωτιομουν αν υπαρχει καποια αναβαθμιση που μπορω να του κανω να κραταει περισσοτερη ωρα να ειναι και πιο γρηγορο..... το πεταω ανετα πλεον μετα απο περιπου 10 πτησεις. πληροφοριακα αν εχει σχεση με την αναβαθμιση. ευχαριστω για το ενδιαφερον.
-
μερικες ακομα λεπτομεριες σχετικα με το προβλημα. σε οποια θεση και αν ειναι το γκαζι το ακουω ενω πεταει και περικες φορες που μπορει να το κραταω στα χερια να σταματαει το μοτερ και να ξεκιναει παλι σε κλασματα δευτερολεπτου.
...το μοντέλο φοράει μπαταρία 7.4V στα 1300mAh ... η μπαταρία είναι φορτισμένη κ' με ποιό τρόπο ..? ... έλεγξε εάν οι συνδέσεις (μοτέρ - esc- δέκτης) είναι οκ ..?
η ταν, η, τα πετάν...
-
ολα ειναι ενταξει κουμπωμενα. τι αλλο να ειναι?
Εγώ θα ελεγα ότι το μοτεράκι έχει πρόβλημα λόγο υπερβολικής θερμοκρασίας στα καρβουνάκια ή τα γραναζάκια γυρνάνε "τρελά" με αποτέλεσμα να γίνεται το φαινόμενο του στιγμαίου "cut off" αν είναι αυτό το φαινόμενο θα εξαληφθεί με λίγο κυανοακρυλική.
Αν είναι το μοτεράκι που από τα λεγόμενα σου είναι απλό (δύο καλωδιάκια) και όχι τριφασικό (τρία καλωδιάκια) το κόστος αλλαγής του είναι πολλή μικρό και θα σου έλεγα να το αλλάξεις καλού-κακού. Οσο για τα καλώδια έλεγξε τα με πολύμετρο γιατί φαινομενικά μπορεί να φαίνονται εντάξει αλλά αν αρχίσεις να τα κουνάς μπορεί να φανεί το πρόβλημα από ότι σε στατική κατάσταση χωρίς vaibration.
Σου εύχομαι Καλή Πρωτομαγιά και γρήγορη λύση και επισκευή του προβλήματος σου.
Ελπίζω να βοήθησα και να βρήκες τι φταίει.
ΜΑΡΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Αν είναι το μοτεράκι που από τα λεγόμενα σου είναι απλό (δύο καλωδιάκια) και όχι τριφασικό (τρία καλωδιάκια) το κόστος αλλαγής του είναι πολλή μικρό και θα σου έλεγα να το αλλάξεις καλού-κακού. Οσο για τα καλώδια έλεγξε τα με πολύμετρο γιατί φαινομενικά μπορεί να φαίνονται εντάξει αλλά αν αρχίσεις να τα κουνάς μπορεί να φανεί το πρόβλημα από ότι σε στατική κατάσταση χωρίς vaibration.
Σου εύχομαι Καλή Πρωτομαγιά και γρήγορη λύση και επισκευή του προβλήματος σου.
Ελπίζω να βοήθησα και να βρήκες τι φταίει.
ΜΑΡΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ