Πανελλήνια Ένωση Τ/Κ Μοντελισμού Ερμής - Π.Ε.Τ.Μ.Ε.
Απάντηση: Πανελλήνια Ένωση Τ/Κ Μοντελισμού Ερμής - Π.Ε.Τ.Μ.Ε.
και βεβαια η "Π.Ε.Τ.Μ. ΕΡΜΗΣ" δεν θα μπορούσε να μην έχει και την μπύρα της για τα καυτά μεσημέρια του καλοκαιριού...:p:p:p:p
- Συνημμένα
-
- img0093sh.jpg (70.47 KiB) Προβλήθηκε 59 φορές
Τα θερμα μου συνχαρητηρια σε ολα τα παιδια του συλλογου!!!πραγματικα σε αυτους τους δυσκολους καιρους,η υπαρξη ενος μοντελοδρομιου ειναι το κατι παραπανω..Μπραβο σε ολους...
exteng έγραψε: ↑Καλησπερα, η θεση του μοντελοδρομιου ειναι γνωστη ή προκειται να ανακοινωθει αφοτου ολοκληρωθουν οι εργασιες?
...όπως είπε προηγουμένως ο αντιπρόεδρος της ΠΕΤΜΕ κ. Γιάννης Γιαννέλος σύντομα θα δοθεί το πράσινο φως για την έναρξη των πτήσεων στο μοντελοδρόμιο .... όσοι ενδιαφέρονται θα πρέπει να επικοινωνήσουν μαζί του μέσω pm ... @P@
η ταν, η, τα πετάν...
Μπράβο παιδιά
Κάνατε την υπόσχεση πραγματικότητα
Συγχαρητήρια ΤΟ ΑΞΊΖΕΤΕ :>)+(*)
Κάνατε την υπόσχεση πραγματικότητα
Συγχαρητήρια ΤΟ ΑΞΊΖΕΤΕ :>)+(*)
Γιαννελος ε....
Και εγω οταν διαβαζα την ανακοινωση που εστειλε ο Γιαννης (10 ποστ πριν) ελεγα πως ο Μογγολος εγραφε για καποιον αλλον.....
Ανε με το καλο και μην ξεχασετε το δεντρο θα του παρω εγω την παρθενια
Σπυρος
Και εγω οταν διαβαζα την ανακοινωση που εστειλε ο Γιαννης (10 ποστ πριν) ελεγα πως ο Μογγολος εγραφε για καποιον αλλον.....
Ανε με το καλο και μην ξεχασετε το δεντρο θα του παρω εγω την παρθενια
Σπυρος
καλη αρχη παιδια πειτε μας τι χρειαζεται να κανουμε.
-
Παίδες συγχαρητήρια το κάνατε τέλειο μπράβο και πάλι μπράβο :>):>)
καλη αρχη , καλη δυναμη και συγχαρητήρια για την προσπαθια που κανατε
Η θεση θα ανακοινωθει πολύ συντομα. Μετα τις πρωτες δοκημαστικές πτήσεις. Ειναι κοντά στον Μαραθωνα.
Συγχαρητήρια παιδιά, πολύ ωραία δουλειά, καλές πτήσεις!
+(*)Συγχαρητήρια καί άπό έμένα,πού μπορεί νά μήν τό χρησιμοποιήσω,
άλλά μ'άρέσουν τά σωστά πράγματα.
Καί πάλι ΜΠΡΑΒΟ!!
άλλά μ'άρέσουν τά σωστά πράγματα.
Καί πάλι ΜΠΡΑΒΟ!!
-
Ευχομαι να πανε ολα καλα ........ενα μεγαλο μπραβο στους φιλους που με επιμονη και υπομονη θα κανουν ενα ονειρο πολλων μας πραγματικοτητα .......πρεπει οσοι μπορουν να βαλουν πλατη ..... οι δυσκολιες θα ειναι πολλες ............καλο κουραγιο........:>)
Γεια σας παιδια κι απο εμενα...
..., θα ηθελα με την σειρα μου κι εγω και μετα απο αρκετο καιρο 'αποχης' ( πατερουλης με τριπλο Bai Pass απο το πασχα,...και ελπιζω εως τα μεσα Ιουλιου να εχω επιστρεψει τον παπου στην βαση του, Λαμια μερια υγιη ) να πω και και απο εδω ενα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε οοολα τα παιδια του συλλογου μας (προεδρειο και λοιπους συμετεχοντες στην κοινη προσπαθεια,για τις πολλες, μα παρα πολλες ωρες, προσπαθειας & κοπου που αφιερωσαν και θα συνεχισουν να αφιερωνουν απο τον χρονο τους, τον πολυτιμο χρονο του,..., ωστε επιτελους να γινει η αρχη του τελους στην 'ιστορια' για την δημιουργια του μοντελοδρομειου του συλογου μας.!
Δυο χρονια και ισως παραπανω..., προσπαθειων και κοπου ανταμειβονται !!!
Απο οολους εμας μενει να ανανεωσουμε τις συνδρομες μας, τα παλια μελη, και να γραφτουνε οι υπολοιποι, που επιθημουν να συμετασχουν σε αυτο το 'ονειρο' που ε γ ι ν ε π ρ α γ μ α τ ι κ ο τ η τ α...........:>)
ΥΓ
Εννοειται τουλαχιστον οσο αφορα εμενα και οτι εχω που μπορει να χρειαστει, ειναι στην διαθεση του εργου...+(*) ΠΕΤΑΜΕΕΕΕΕΕεεεεεεε...!!!
Ευχαριστω και παλι, φιλικα
Χρηστος Αραπης
..., θα ηθελα με την σειρα μου κι εγω και μετα απο αρκετο καιρο 'αποχης' ( πατερουλης με τριπλο Bai Pass απο το πασχα,...και ελπιζω εως τα μεσα Ιουλιου να εχω επιστρεψει τον παπου στην βαση του, Λαμια μερια υγιη ) να πω και και απο εδω ενα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε οοολα τα παιδια του συλλογου μας (προεδρειο και λοιπους συμετεχοντες στην κοινη προσπαθεια,για τις πολλες, μα παρα πολλες ωρες, προσπαθειας & κοπου που αφιερωσαν και θα συνεχισουν να αφιερωνουν απο τον χρονο τους, τον πολυτιμο χρονο του,..., ωστε επιτελους να γινει η αρχη του τελους στην 'ιστορια' για την δημιουργια του μοντελοδρομειου του συλογου μας.!
Δυο χρονια και ισως παραπανω..., προσπαθειων και κοπου ανταμειβονται !!!
Απο οολους εμας μενει να ανανεωσουμε τις συνδρομες μας, τα παλια μελη, και να γραφτουνε οι υπολοιποι, που επιθημουν να συμετασχουν σε αυτο το 'ονειρο' που ε γ ι ν ε π ρ α γ μ α τ ι κ ο τ η τ α...........:>)
ΥΓ
Εννοειται τουλαχιστον οσο αφορα εμενα και οτι εχω που μπορει να χρειαστει, ειναι στην διαθεση του εργου...+(*) ΠΕΤΑΜΕΕΕΕΕΕεεεεεεε...!!!
Ευχαριστω και παλι, φιλικα
Χρηστος Αραπης
-
Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για τις προσπάθειες και το αποτέλεσμα.
Καλές πτήσεις!
Καλές πτήσεις!
-
Περιμένω με αγωνία τις φωτογραφίες απο τα σημερινά έργα.................
Δεν ξέρω πώς θα περάσει η εβδομάδα να πάμε για τα δοκιμαστικά
Επιτέλους πτήσεις χωρίς τον φόβο να πέσει το μοντέλο στον δρομο στις λευκες ,τα σύρματα η στο κεφάλι μας Αααααπλαααα!!!
Οσο για ώρες κοινής ησυχιας ..........τέλος !!!
Δεν ξέρω πώς θα περάσει η εβδομάδα να πάμε για τα δοκιμαστικά
Επιτέλους πτήσεις χωρίς τον φόβο να πέσει το μοντέλο στον δρομο στις λευκες ,τα σύρματα η στο κεφάλι μας Αααααπλαααα!!!
Οσο για ώρες κοινής ησυχιας ..........τέλος !!!