Καλησπερα σας,
Βλέπω διάφορα site στο ιντερνετ απο το εξωτερικό που έχουν ιδιαίτερα δελεαστικές τιμές σε αερομοντέλα σε σχέση με ελληνικά καταστήματα. Δεν ξέρω όμως αν τα site αυτα είναι αξιόπιστα. Θα μπορούσε κάποιος απο εσάς να μου δώσει κάποιο link καταστήματος απο το οποίο έχει κάνει αγορα ωστε να είμαι σίγουρος για το αποτέλεσμα; Επίσης αν΄είναι εύκολο αναφέρετε και τον τρόπο πληρωμής.
Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
Ερωτηση για αγορα μεσω ιντερνετ
Απάντηση: ΕΡωτηση για αγορα μεσο ιντερνετ
Ανάλογα με το τι ζητάς οι τιμές στην Ελλάδα είναι από χαμηλότερες από το εξωτερικό μέχρι και αρκετά πιο ακριβές.
Για παράδειγμα, τα μπάλσινα μοντέλα είναι πιο φθηνά εδώ.
Πιο φθηνά βρίσκεις επίσης και τα περισσότερα της Parkzone.
Συνήθως οι αγορές από εξωτερικό γίνονται με Paypal.
Υπάρχει ένα νήμα που συζητά τις λεπτομέρειες.
http://www.petame.gr/forum/viewtopic.php?t=8881
Θα πρέπει όμως να ξέρεις τι ακριβώς θέλεις γιατί τις επιστροφές τις ξεχνάς.
Πριν πάρεις οτιδήποτε ρίξε ερώτηση και βλέπεις.
Για παράδειγμα, τα μπάλσινα μοντέλα είναι πιο φθηνά εδώ.
Πιο φθηνά βρίσκεις επίσης και τα περισσότερα της Parkzone.
Συνήθως οι αγορές από εξωτερικό γίνονται με Paypal.
Υπάρχει ένα νήμα που συζητά τις λεπτομέρειες.
http://www.petame.gr/forum/viewtopic.php?t=8881
Θα πρέπει όμως να ξέρεις τι ακριβώς θέλεις γιατί τις επιστροφές τις ξεχνάς.
Πριν πάρεις οτιδήποτε ρίξε ερώτηση και βλέπεις.
Απάντηση: ΕΡωτηση για αγορα μεσο ιντερνετ
Καλησπέρα,
Μπάμπη,μάλλον ανάποδα πρέπει να το αντιμετωπίσουμε το ζήτημα. Πες εσύ τα καταστήματα που σε ενδιαφέρουν και θα σου πουν και οι άλλοι εάν έχουν αγοράσει τίποτα από αυτό το κατάστημα και τις εντυπώσεις τους.
Εκτος βέβαια από τις τιμές των μοντέλων, υπολόγιζε και τα μεταφορικά που λόγω όγκου είναι αυξημένα.
Μπάμπη,μάλλον ανάποδα πρέπει να το αντιμετωπίσουμε το ζήτημα. Πες εσύ τα καταστήματα που σε ενδιαφέρουν και θα σου πουν και οι άλλοι εάν έχουν αγοράσει τίποτα από αυτό το κατάστημα και τις εντυπώσεις τους.
Εκτος βέβαια από τις τιμές των μοντέλων, υπολόγιζε και τα μεταφορικά που λόγω όγκου είναι αυξημένα.