FLYMODEL P-ZERO 50

Corsair

Απάντηση: FLYMODEL P-ZERO 50

Δημοσίευση από Corsair »

Mogolos έγραψε: βαλε βιντεακι με τον ηχο οταν το ετοιμασεις _Β_Ο
και αν μπορεις και μερικά ακομα στοιχεία για το συστημα ηχου

ρώτησα και εγώ, και μου έσβησαν το μύνημα
KM

Δημοσίευση από KM »

Κάπου εδώ τελειώνει η μικρή αυτή παρουσίαση με βίντεο από τις δοκιμές του συστήματος ήχου.

Σχετικά με το ΚΙΤ έχω να προσθέσω τα εξής:
Οι μόνες αλλαγές που έκανα είναι η αντικατάσταση της καβίλιας που δίνει κίνηση στα ailerons με μία αντίστοιχου πάχους από carbon και τα μεταλλικά quick links που δεν τα εμπιστεύτηκα. Κατά τα άλλα είναι υπερπλήρες.

Σχετικά με το σύστημα ήχου:
Ο ενισχυτής και τα ηχεία είναι από ηχεία κομπιούτερ της YAMAHA που τροφοδοτείται από μία 3cell lipo. Παραπάνω περιγράφω την ισχύ τους.

Όταν το πετάξω θα βάλω ένα ακόμη βίντεο με την πτήση και θα σας πω πόσο είναι το συνολικό βάρος και που είναι το CG.

Δείτε ή καλύτερα ακούστε...

http://www.youtube.com/watch?v=68eaOvAutyY&feature=plcp&context=C3983ffdUDOEgsToPDskJqIYOyIB92xZViHhnL7cl-
Mogolos

Δημοσίευση από Mogolos »

Κοντα στο 70% power εχει τον καλύτερο ηχο. Υπάρχει η δυνατότητα να βάλεις soft start στο μοτερ? Οπως στα ελικόπτερα?

ps: Κωστή ειναι απλά υπέροχο+(*)
Άβαταρ μέλους
CARAPIS

Δημοσίευση από CARAPIS »

Kωσταντηηηηη, καλοπεταχτοοοοοοο.......@P@

Χρηστσρας
nasa

Δημοσίευση από nasa »

...εξαιρετική, γρήγορη και 'right on the budget' κατασκευή Κώστα ... τελικά με τι κάλυψες το ηχειάκι απο την κάτω πλευρά του drop-tank..?
η ταν, η, τα πετάν...
ankon

Δημοσίευση από ankon »

nasa έγραψε: ...εξαιρετική, γρήγορη και 'right on the budget' κατασκευή Κώστα ... τελικά με τι κάλυψες το ηχειάκι απο την κάτω πλευρά του drop-tank..?

Κώστα έχω συρματένιο ψιλό δικτυωτό, με δίχτυ στο 1,5 χιλ. ... Αν σου κάνει ,στην διαθεσή σου!
Καλοπέταχτο να είναι και από ότι ειδα απο κοντά , είναι πολύ ωραίο!
KM

Δημοσίευση από KM »

Το ηχείο ακόμα δεν το έχω καλύψει. Μένουν ακόμη να φτιαχτούν ορισμένες λεπτομέρειες.
Άγγελε όταν έρθω από εκεί θα το δω και αν μου κάνει το πήρα!
Μάριος Παπαδόπουλος

Δημοσίευση από Μάριος Παπαδόπουλος »

Καλά Μιχαηλίδη έφτιαξες το απόλυτο Ζέρο και όχι μόνο από τον ήχο (τρελάθηκα όμως να σου πώ πιό πολύ από την εκκίνηση και την διακοπή του κινητήρα με τα σκασίματα του που βέβαια είναι όλα τα λεφτά) αλλά και από το θέμα φθορές.
Σε λίγο θα μας βάλεις και πολυβόλα με λεντάκια και ήχο και θα μας αποτρελάνεις (τύφλα να έχουν τα μεγάλα).
Πολύ θα ήθελα να το δώ και εν πτήση (μάλλον να το ακούσω) για να τρελλαθώ πιό πολύ ακόμα.
Τί κάνει ο άνθρωπος όταν έχει κέφια ΟΟΟΟΟΟΟΕΕΕΕΕΕΟΟΟΟΟΟΟ.
KM

Δημοσίευση από KM »

Μετά από πολύ καιρό στο ράφι ήρθε η ώρα του.
Το αεροπλάνο είναι πάρα πολύ γρήγορο αλλά και βαρύ. Για να ζυγίσει έχω βάλει τις 3 μπαταρίες μπροστά στο fire wall αλλά και βαρίδια που τώρα δεν θυμάμαι το βάρος τους.
Δείτε ένα μικρό βίντεο από την πρώτη πτήση. Sorry για την ποιότητα και τις φωνές αλλά δεν θα μπορούσα να πετάω και να τραβάω παράλληλα.
Πραγματικά άξιζε τον κόπο!
http://www.youtube.com/watch?v=ICijyov37DQ&feature=plcp
dgiatr

Δημοσίευση από dgiatr »

Καλές πτήσεις να έχεις και καλορίζικο, το είχα και εγώ πιο παλιά και ήταν απο τα αγαπημένα μου!
Το sound module (όχι ο ενισχυτής και τα ηχεία που μας τα έχεις περιγράψει σε προηγούμενο post αλλά η πηγή του ήχου) είναι κάποιας εταιρίας ή π.χ. είναι πατέντα απο κάποιο mp3 που το έχεις τροποποιήσει κατάλληλα;
KM

Δημοσίευση από KM »

To sound module είναι ενός τύπου από τη Ρωσία - αν δεν κάνω λάθος - και στοιχίζει 25-30 euro περίπου. Το μέγεθός του είναι σαν ένα σπιρτόκουτο και το βάρος του μόνο 8 γραμμάρια!
Αν σας ενδιαφέρει θα πρέπει να του στείλετε email μέσα από το site του και αυτός θα σας ρωτήσει τι ήχους θέλετε και θα σας στείλει ένα link για πληρωμή μέσω paypal.
Απαντάει μέσα σε μία ημέρα και είναι αξιόπιστος ή να το θέσω αλλιώς όταν πέρυσι το παράγγειλα ήταν όλα οκ.

Το link:
http://tpvelectronics.ucoz.ru/index/uk/0-2
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ηλεκτρικά Αεροπλάνα”