Minimag Multiplex δεν πεταει!!

Απάντηση
Φύλακας

Minimag Multiplex δεν πεταει!!

Δημοσίευση από Φύλακας »

Ειμαι αρχαριος και μου προτειναν απο μαγαζι αυτο το μοντελο, δυστυχως ομως δεν εχω καταφερει να το σηκωσω.Ειμαι απο πατρα και αν καποιος φιλος μπορει ας βοηθησει.Πρεπει να το δει καποιος που γνωριζει αν ειναι θεμα μοτερ, μπαταριας, ελικας η κατι αλλο.Ευχαριστω και ελπιζω μεσα απο εδω να βρω ακρη γιατι απο αλλου δεν το βλεπω!!!
nasa

Απάντηση: Minimag Multiplex δεν πεταει!!

Δημοσίευση από nasa »

...το Minimag (όπως κ' το Easystar) είναι ότι πρέπει για αρχάριο με την προϋπόθεση πάντα ότι θα έχει δίπλα του κάποιον πιό έμπειρο στα πρώτα βήματα ... τώρα στην περίπτωσή σου έχεις τις εξής επιλογές :
1)βρες κάποιον εκεί κοντά στην Πάτρα...
2)ζήτα βοήθεια απο το μαγαζί που σου πούλησε το μοντέλο...
3)έλα ένα Σ/Κ βόλτα στην Αθήνα (κατά προτίμηση στον Μαραθώνα)

Φιλικά,

Νίκος
η ταν, η, τα πετάν...
HAR28

Δημοσίευση από HAR28 »

Φίλε μου καλημέρα και καλώς μας ήλθες! Σε καμία περίπτωση να μην προσπαθήσεις να το σηκώσεις μόνος σου γιατί το μόνο σίγουρο είναι ότι θα το σπάσεις ( όπως είχα κάνει κι εγώ στην αρχή). Βρες κάποιον έμπειρο να σου δείξει και πάρε κι έναν εξομοιωτή θα σε βοηθήσει πάρα πολύ, θα σου λυθούν τα χέρια!!! Ότι χρειαστείς να ρωτήσεις, υπάρχουν και πιο έμπειροι από εμένα που σίγουρα θα σε βοηθήσουν. Φιλικά Χάρης
Φύλακας

Δημοσίευση από Φύλακας »

Το μονο που μπορω να κανω ειναι να εχω επαφη με καποιον απο πατρα γιατι μονο ετσι θα δω τι φταιει.Παντως εχω την εντυπωση οτι δεν εχει την δυναμη για να σηκωθει.Ευχαριστω και να ειστε καλα
dimitris12

Δημοσίευση από dimitris12 »

Είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με ενΑ Cessna 182.το πρόβλημα ήταν η μπαταρία numb που είχε μέσα το rtf πακέτο.αν και εσένα είναι τέτοια πάρε μια Lipo και είσαι εντάξει
Φύλακας

Δημοσίευση από Φύλακας »

dimitris12 έγραψε: Είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με ενΑ Cessna 182.το πρόβλημα ήταν η μπαταρία numb που είχε μέσα το rtf πακέτο.αν και εσένα είναι τέτοια πάρε μια Lipo και είσαι εντάξει

Η μπαταρια η το μοτερ πρεπει να φταιει παντως ευχαριστω
μανος

Δημοσίευση από μανος »

εαν θα μπορουσες να βαλεις καμια φωτο την μπαταρια,το μοτερ και προπελα πιστευω θα επερνες πιο πολυ βοηθεια!
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ηλεκτρικά Αεροπλάνα”