Πανελλήνια Ένωση Τ/Κ Μοντελισμού Ερμής - Π.Ε.Τ.Μ.Ε.
-
Απάντηση: Πανελλήνια Ένωση Τ/Κ Μοντελισμού Ερμής - Π.Ε.Τ.Μ.Ε.
Με πολλή χαρά παρακολουθώ την πρόοδο της εγκατάστασης του νέου μοντελοδρομίου. Μακάρι να μπορούσα να βοηθήσω και εγώ αλλά οι επαγγελματικές μου υποχρεώσεις με έχουν καθηλώσει εδώ και καιρό στην Αμοργό. Επιφυλάσσομαι άμα τη επιστροφή μου. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ.
Καιρού επιτρέποντος,
Η κατασκευή των Pits συνεχίζεται αυτό το Σαββάτο 3/11 το πρωί.
Θα γίνουν οι τελικές συγκολλήσεις, βαψίματα και θα βιδωθούν τα καλύμματα.
Όσοι μπορούν ας έλθουν για εργασία και χαρά!
Να πετάξουμε και λίγο...
Η κατασκευή των Pits συνεχίζεται αυτό το Σαββάτο 3/11 το πρωί.
Θα γίνουν οι τελικές συγκολλήσεις, βαψίματα και θα βιδωθούν τα καλύμματα.
Όσοι μπορούν ας έλθουν για εργασία και χαρά!
Να πετάξουμε και λίγο...
Συνέχεια εργασιών σήμερα.....
Στην αρχή λίγοι πρωινοί τύποι....
Στην αρχή λίγοι πρωινοί τύποι....
- Συνημμένα
-
- DSC00065.jpg (91.45 KiB) Προβλήθηκε 36 φορές
-
- DSC00064.jpg (93.88 KiB) Προβλήθηκε 36 φορές
-
- DSC00062.jpg (97.13 KiB) Προβλήθηκε 36 φορές
-
- DSC00060.jpg (90.93 KiB) Προβλήθηκε 36 φορές
-
- DSC00059.jpg (99.57 KiB) Προβλήθηκε 36 φορές
Έφτασαν και οι ενισχύσεις για να τελειώνουμε με τον σκελετό των Πιτς.
- Συνημμένα
-
- DSC00069.jpg (91.77 KiB) Προβλήθηκε 36 φορές
-
- DSC00068.jpg (92.47 KiB) Προβλήθηκε 36 φορές
-
- DSC00065.jpg (91.45 KiB) Προβλήθηκε 36 φορές
Με την έλευση της μεσημεριανής βάρδιας άρχισε η τοποθέτηση του στέγαστρου....
Η συνέχεια αύριο πρωί με βάψιμο και άλλες εργασίες.
Η συνέχεια αύριο πρωί με βάψιμο και άλλες εργασίες.
- Συνημμένα
-
- DSC00075.jpg (97.79 KiB) Προβλήθηκε 36 φορές
-
- DSC00073.jpg (95.83 KiB) Προβλήθηκε 36 φορές
-
- DSC00071.jpg (95.47 KiB) Προβλήθηκε 36 φορές
-
- DSC00070.jpg (88.74 KiB) Προβλήθηκε 36 φορές
-
Μπραβο ρε παιδια μπραβο σας ειστε αξιοι!!!!
Τρομερη Δουλεια!!!
Τρομερη Δουλεια!!!
+(*) !!!..., μεγειεεεες, μεγειεεες...!!! +(*)
ΥΓ
Θα χρειαστουμε κι ενα διχτυ για την πισω & ενα για την πλαινη πλευρα γιατι οταν γυριζει ο ηλιος θα κυνηγαμε την σκια, ηηη μια προεκταση προς τα πισω & ενα διχτυ.._Β_Ο... εαν διακρινω καλα απο την 'πορεια' της σκια στις πιο πανω φωτογραφιες.
Νομιζω θα εχουμε ενα θεματακι με το 'φαρδος' της σκιας, το δενδρο πισω δεν φτανει, οπως και ενα κουτελο μπροστα ψηλα για τιιιις πρωινες ωρες (αφαιρουμενο ηηη κατι που ανεβοκατεβαινει...)& ετσι θα γινει τελειο..γιααα να σας ακουσω, ιδιαιτερα τους παροντες στην σημερινη 'διασκεδαση'..._P_P
Και παλι συγχαρητηρια για τον κοπο και τον χρονο οοοολων...!!! :>)
Χρησταρας
ΥΓ
Θα χρειαστουμε κι ενα διχτυ για την πισω & ενα για την πλαινη πλευρα γιατι οταν γυριζει ο ηλιος θα κυνηγαμε την σκια, ηηη μια προεκταση προς τα πισω & ενα διχτυ.._Β_Ο... εαν διακρινω καλα απο την 'πορεια' της σκια στις πιο πανω φωτογραφιες.
Νομιζω θα εχουμε ενα θεματακι με το 'φαρδος' της σκιας, το δενδρο πισω δεν φτανει, οπως και ενα κουτελο μπροστα ψηλα για τιιιις πρωινες ωρες (αφαιρουμενο ηηη κατι που ανεβοκατεβαινει...)& ετσι θα γινει τελειο..γιααα να σας ακουσω, ιδιαιτερα τους παροντες στην σημερινη 'διασκεδαση'..._P_P
Και παλι συγχαρητηρια για τον κοπο και τον χρονο οοοολων...!!! :>)
Χρησταρας
Καλησπέρα,
Χρήστο αυτό με τη σκιά το πρόσεξα και εγώ την ώρα που δουλεύαμε. Νομίζω όμως πως η μεγάλη χρησιμότητα του στέγαστρου θα είναι τους θερινούς μήνες που η τροχιά του ήλιου είναι αρκετά ψηλότερα, οπότε και η σκιά θα είναι πιο κάθετη. Φυσικά αν το καλοκαίρι φανεί ότι χρειάζεται διορθώσεις, εννοείται ότι θα είναι εύκολο να γίνει κάποια προσαρμογή.
Θα προσπαθήσω να εμφανιστώ και αύριο για να πετάξω...
Χρήστο αυτό με τη σκιά το πρόσεξα και εγώ την ώρα που δουλεύαμε. Νομίζω όμως πως η μεγάλη χρησιμότητα του στέγαστρου θα είναι τους θερινούς μήνες που η τροχιά του ήλιου είναι αρκετά ψηλότερα, οπότε και η σκιά θα είναι πιο κάθετη. Φυσικά αν το καλοκαίρι φανεί ότι χρειάζεται διορθώσεις, εννοείται ότι θα είναι εύκολο να γίνει κάποια προσαρμογή.
Θα προσπαθήσω να εμφανιστώ και αύριο για να πετάξω...
,,, το καλοκαιρι λοιπον θα ειναι λιγο χειροτερα γιατι η μετατοπιση της σκιας θα ειναι μπρος-πισω και οχι λιγο πλαγια που ειναι τωρα και χωρος δεν υπαρχει, πισω εχουμε ανοδο και επιπεδο με ανωμαλο εδαφος & εμπρος κλιση, αρα απο τωρα πρεπει να σχεδιαστει & να δοκιμαστε-εφαρμοστει κατι ωστε το καλοκαιρι να παρει την τελικη του μορφη εαν και νομιζω πως καθε εποχη θα 'παιζει' λιγο η διαμορφωση.
Αυριο να το παρατηρησετε & να δεις πως θα ειναι απαραιτητο να γινει κατι απο τωρα. Φαντασου δεν λεω πολλοι, καμια δεκαρια χειριστες με τα συμπραγκαλα τους καθε λιγο να χρειαζεται να μετακινουνται λιγο πιο εκει-λιγο πιο εκει..._P_P
Χρησταρας
Αυριο να το παρατηρησετε & να δεις πως θα ειναι απαραιτητο να γινει κατι απο τωρα. Φαντασου δεν λεω πολλοι, καμια δεκαρια χειριστες με τα συμπραγκαλα τους καθε λιγο να χρειαζεται να μετακινουνται λιγο πιο εκει-λιγο πιο εκει..._P_P
Χρησταρας
Χρηστάρα μου καλημέρα!
Δεν θα χρειαστεί φίλε μου να γίνει τίποτα στα πίτς, μιας και όποιος θα θέλει σκιά θα την έχει σε 30 ολόκληρα τετραγωνικά στεγασμένα με σκίαστρο που θα είναι η "πέργολα" - θα έχει και τραπεζάκια με καρέκλες - και θα βρίσκεται μπροστά απο την καφετέρια-εντευκτήριο της λέσχης μας. Το εντευκτήριο θα περιέχει και τις τουαλέτες και έχουμε βάλει σκοπό να το κατασκευάσουμε μέχρι το Δεκέμβρη. Οπότε μέχρι το καλοκαίρι έχουνε γνώσιν οι Φύλακες..... Τα πίτς θα εξυπηρετούν μόνο τα αεροπλάνα με τους χειριστές και τα "κασελάκια" τους.
Καλή σου μέρα και πέρνα αύριο για "μπριζολάκι".....+(*)
Τρύφωνας
Δεν θα χρειαστεί φίλε μου να γίνει τίποτα στα πίτς, μιας και όποιος θα θέλει σκιά θα την έχει σε 30 ολόκληρα τετραγωνικά στεγασμένα με σκίαστρο που θα είναι η "πέργολα" - θα έχει και τραπεζάκια με καρέκλες - και θα βρίσκεται μπροστά απο την καφετέρια-εντευκτήριο της λέσχης μας. Το εντευκτήριο θα περιέχει και τις τουαλέτες και έχουμε βάλει σκοπό να το κατασκευάσουμε μέχρι το Δεκέμβρη. Οπότε μέχρι το καλοκαίρι έχουνε γνώσιν οι Φύλακες..... Τα πίτς θα εξυπηρετούν μόνο τα αεροπλάνα με τους χειριστές και τα "κασελάκια" τους.
Τρύφωνας
Τρύφωνας έγραψε: ↑Χρηστάρα μου καλημέρα!
Τρύφωνας
Καλημεραααα Τρυφωναααα..._P_P
Το βαζω με παραθεση για να το ξ α ν α δ ι α β α σ ο υ ν πιθανον...^%^, να τους λυθουν οοολες οι αποριες...^%^
Το σημειο θα ειναι τελειο με την ανωθεν 'προεδρικη ' δηλωση και οχι μονο !!!
ΥΓ
Δυστυχως εχθες και σημερα ειμαι 'μεσα' & μονο να θαυμαζω τη δουλεια και τον κοπο σας μπορω, ευτυχως εχουμε αρκετες δουλιττες ακομη και ετσι θα ισοφαρισω την απουσια μου, ελπιζω...+(*)
Χρησταρας
Nα και ενα βιντεακι μετα την ολοκληρωση των χθεσινων εργασιων απο τον Φιλο Αντωνη (LotuS...+(*))
http://www.youtube.com/watch?v=vI1JNN59qqg
http://www.youtube.com/watch?v=vI1JNN59qqg
Σημαντικη προοδος μπραβο παιδια@P@
Γιωργηηηη, ευχαριστουμεεεε....+(*)
Χρησταρας
Χρησταρας
Εργασιών συνέχεια...
αυριο 10/11/20120 ημέρα Σαββατο, θα στρώσουμε χαλίκι στα πιτς, για να μην μας τρώει το χώμα.
Οσοι πιστοι προσέλθουν ας φέρουν κανα φτιάρι και καμια τσουγκράνα...
αυριο 10/11/20120 ημέρα Σαββατο, θα στρώσουμε χαλίκι στα πιτς, για να μην μας τρώει το χώμα.
Οσοι πιστοι προσέλθουν ας φέρουν κανα φτιάρι και καμια τσουγκράνα...