Επειδή τις πιο πολλές φορές ειμαι μόνος μου,και δεν έχω την δυνατότητα να βιντεοσκόπηση κάποια δραστηριότητα μου σκέφτηκα ένα πολυ απλό τροπο.Αγορασα μια φτηνή μίνι κάμερα την 808 Car-keys μόνο 7 δολάρια Αμερικής μια μνήμη 2GB 4 δολάρια Αμερικής και ένα καπέλο δώρο της wind σε αγώνα μπάσκετ του Ολυμπιακού.Κολησα στο καπέλο και στην κάμερα Velcro φορεσα το καπέλο και όπου πήγαινα με τα πόδια με αυτοκίνητο η μηχανάκι η κάμερα έγραφε ,επίσης στο μοντελοδρομιο που πέταγα όπου είχα στραμμένα τα ματια μου η κάμερα στο καπέλο μου έγραφε.Πιστευω να σας άρεσε η ιδέα μου και να την βελτιωσετε .Δειτε το βίντεο που έχω αναρτήσει στο YouTube .http://www.youtube.com/watch?v=hzMq74H-77w&sns=em
Πως να κάνετε βιντεοσκόπηση χωρις κάμερα μαν?
Απάντηση: Πως να κάνετε βιντεοσκόπηση χωρις κάμερα μαν?
nickden έγραψε: ↑Επειδή τις πιο πολλές φορές ειμαι μόνος μου,και δεν έχω την δυνατότητα να βιντεοσκόπηση κάποια δραστηριότητα μου σκέφτηκα ένα πολυ απλό τροπο.Αγορασα μια φτηνή μίνι κάμερα την 808 Car-keys μόνο 7 δολάρια Αμερικής μια μνήμη 2GB 4 δολάρια Αμερικής και ένα καπέλο δώρο της wind σε αγώνα μπάσκετ του Ολυμπιακού.Κολησα στο καπέλο και στην κάμερα Velcro φορεσα το καπέλο και όπου πήγαινα με τα πόδια με αυτοκίνητο η μηχανάκι η κάμερα έγραφε ,επίσης στο μοντελοδρομιο που πέταγα όπου είχα στραμμένα τα ματια μου η κάμερα στο καπέλο μου έγραφε.Πιστευω να σας άρεσε η ιδέα μου και να την βελτιωσετε .Δειτε το βίντεο που έχω αναρτήσει στο YouTube .http://www.youtube.com/watch?v=hzMq74H-77w&sns=em
*SAR**SAR* http://www.youtube.com/watch?v=9tpgmET1L6c
O Nickden κατα κοσμον Νικαλας Δενικαριας , ειναι παρα πολυ παλιος
και καλος φιλος αερομοντελιστης.
Αρχες δεκαετιας του 70 ξεκινησαμε μαζι τα τηλ. ανεμοπτερα, και ηταν
ο βασικος (υπαιτιος) να ασχολιθω επαγγελματικα με τα μοντελα.
Υστερα απο αρκετα χρονια επανηλθε στον αερομοντελισμο, φεροντας
μαζι του ,δυο συνηθειες ακριβως οπως ο Λωτος.
Πεταει τετρακοπτερο, και βαζει την καμερα στο καπελο
Νικολα καλως ηλθες
και καλος φιλος αερομοντελιστης.
Αρχες δεκαετιας του 70 ξεκινησαμε μαζι τα τηλ. ανεμοπτερα, και ηταν
ο βασικος (υπαιτιος) να ασχολιθω επαγγελματικα με τα μοντελα.
Υστερα απο αρκετα χρονια επανηλθε στον αερομοντελισμο, φεροντας
μαζι του ,δυο συνηθειες ακριβως οπως ο Λωτος.
Πεταει τετρακοπτερο, και βαζει την καμερα στο καπελο
Νικολα καλως ηλθες
Και μια φωτο απο τοτε....στο Τατοι, οπου φαινεται και η χιονισμενη αλλα
ακαυτη Παρνηθα.
ακαυτη Παρνηθα.
- Συνημμένα
-
- ΣΟΦΟΣ ΣΕΒΑΣΤΟΣ ΔΕΝΙΚΑΡΙΑΣ.jpg (93.9 KiB) Προβλήθηκε 125 φορές
pansofos έγραψε: ↑Και μια φωτο απο τοτε....στο Τατοι, οπου φαινεται και η χιονισμενη αλλα
ακαυτη Παρνηθα.
Α ρε Παναγιώτη τι μου θύμησες !!! Αλλες εποχές καλύτερες ?? ίσως πιο αγνες.
Δεν κατάλαβα τι λέει αυτή η παράθεση ? ο παραθέτοντας ας μας το αποκάλυψη
nickden έγραψε: ↑Δεν κατάλαβα τι λέει αυτή η παράθεση ? ο παραθέτοντας ας μας το αποκάλυψη
Δεν ειναι τοσο δυσκολο ... Υπαρχη και σε GoPro εκδοση .... !@/-=}{{
- sukhoi.su29
.nickden έγραψε: ↑Επειδή τις πιο πολλές φορές ειμαι μόνος μου,και δεν έχω την δυνατότητα να βιντεοσκόπηση κάποια δραστηριότητα μου σκέφτηκα ένα πολυ απλό τροπο.Αγορασα μια φτηνή μίνι κάμερα την 808 Car-keys μόνο 7 δολάρια Αμερικής μια μνήμη 2GB 4 δολάρια Αμερικής και ένα καπέλο δώρο της wind σε αγώνα μπάσκετ του Ολυμπιακού.Κολησα στο καπέλο και στην κάμερα Velcro φορεσα το καπέλο και όπου πήγαινα με τα πόδια με αυτοκίνητο η μηχανάκι η κάμερα έγραφε ,επίσης στο μοντελοδρομιο που πέταγα όπου είχα στραμμένα τα ματια μου η κάμερα στο καπέλο μου έγραφε.Πιστευω να σας άρεσε η ιδέα μου και να την βελτιωσετε .Δειτε το βίντεο που έχω αναρτήσει στο YouTube .
Εκπληκτική Ιδέα .......... κύριε ___NIC .;;):>)V:))