jimpilot έγραψε: ↑Το μοντέλο ζυγίζει μαζί με τις μπαταρίες 2800 κιλά.
Έχει πολύ σοβαρό θέμα με το ζύγισμα!!!
Μοντελοδρόμιο Ντούνη
Απάντηση: Μοντελοδρόμιο Ντούνη
δηλαδή για να μπω λίγο στο κλίμα τις κατάστασης. από όλο αυτό το θέμα που δημιουργιέται στης τελευταίες σελίδες και όχι μονο, αυτό που σου κόλλησε εσένα είναι για το ότι το παραπάνω παλικάρι έγραψε 2800 κιλά? και όχι γραμμάρια?
αν έγραφε δηλαδή το είναι με Η τι θα του έσουρνες του ανθρώπου?
ασχοληθείτε με τις φωτός και τις επίσημες ανακοινώσεις που αν μη τι άλλο είναι κινήσεις που καθιστούν πολλά μπράβο στον κύριο του "μοντεοδρομιου" και ας αφήσουμε τέτοιου τύπου σχολιασμούς.
Παντα φιλικα
Δημητρης.
ασχοληθείτε με τις φωτός και τις επίσημες ανακοινώσεις που αν μη τι άλλο είναι κινήσεις που καθιστούν πολλά μπράβο στον κύριο του "μοντεοδρομιου" και ας αφήσουμε τέτοιου τύπου σχολιασμούς.
Παντα φιλικα
Δημητρης.
Φίλε δημήτρη λόγω κεκτημένης ταχύτητας γράφτηκαν κιλά.
Εννοείται ότι μιλάμε για γραμμάρια λόγω ότι είναι έπο.+(*)
Φιλικά δημήτρης.
Εννοείται ότι μιλάμε για γραμμάρια λόγω ότι είναι έπο.+(*)
Φιλικά δημήτρης.
miltides έγραψε: ↑jimpilot είναι κρίμα που σε τόσο όμορφο μοντέλο βάζεις αυτά τα ανόητα αυτοκόλλητα
Αγαπητέ miltides.
Αυτό είναι το γούρι μου!!!
Χωρίς αυτά τα ανόητα αυτοκόλλητα έχω σπάσει αρκετά.
Τα συγκεκριμένα αυτοκόλλητα τα έχω και στο αυτοκίνητο μου!
dimhack έγραψε: ↑δηλαδή για να μπω λίγο στο κλίμα τις κατάστασης. από όλο αυτό το θέμα που δημιουργιέται στης τελευταίες σελίδες και όχι μονο, αυτό που σου κόλλησε εσένα είναι για το ότι το παραπάνω παλικάρι έγραψε 2800 κιλά? και όχι γραμμάρια?
Παντα φιλικα
Δημητρης.
φίλε μου μια που είμαστε και συνονόματοι μαζευτήκαμε 3 Δημήτρηδες..... μήν τσακωθούμε κίολας σαν τους 45 Γιάννηδες. Είμαστε 3 να μαζευτούνε άλλοι 7 να γίνουμε 10 μικροί μήτσοι να γελάσουμε να βγάλουμε και κανά φράγκο.
Αυτό κατάλαβες, και ότι του τα σέρνω;(2f)
Αν μή τι άλλα τον λέω και Άτλαντα. Είναι και στα κυβικά μου.
Χιούμορ δεν έχεις; Ξέρεις δεν είμαι Σεφερλής αλλά προσπαθώ να γίνω, μπας και αποκτήσω χρήμα , δόξά και ωραία γυναίκα.
Δές το και λίγο διαφορετικά......απο την αστεία μεριά του θέματος.
Αμάν ψοφάτε για παρεξήση.~!!
Ανέβασα ένα βίντεο στο παραπέντε, ξέρεις με τα αλέξίπτωτα, το είδες; άλλη φορά θα κάνω και ένα βίντεο με μοντελάκια.
ΓΕΙΆ ΧΑΡΆ και.....χαμογελαστά.
Και άλλος Δημήτρης....4 λοιπόν...αλλά δεν τσακώνομαι, σας το λέω....είμαι γέρος πια για τσακωμούς....+(*)
jimpilot έγραψε: ↑Αγαπητέ miltides.
Αυτό είναι το γούρι μου!!!
Χωρίς αυτά τα ανόητα αυτοκόλλητα έχω σπάσει αρκετά.
Τα συγκεκριμένα αυτοκόλλητα τα έχω και στο αυτοκίνητο μου!
Είμαστε προληπτικοί τελικά εμείς οι αερομοντελιστές. Κυριακή και 13 και τα δύο spitfire Που έβαλα προηγούμενα με φωτογραφίες γύρισαν χωρίς το ένα σκέλος και μάλιστα το ίδιο!!!
palafdim έγραψε: ↑Και άλλος Δημήτρης....4 λοιπόν...αλλά δεν τσακώνομαι, σας το λέω....είμαι γέρος πια για τσακωμούς....+(*)
Να λοιπόν, δεν είναι ένας,
δεν είναι δύο
δέν είναι ούτε τρείς.....^hola^
αλλά είναι πιο πολλοί.....
σιγά, σιγά θα ρθούνε και άλλοι.
Άντε να μαζευτούμε όλοι μαζί να βγούμε μια αναμνηστική χααμογελαστοί_P_P
Φίλε μου δεν κάνω κέφι τσακωμούς και άς είμαι μάλλον μικροτερός σου, θα χαρώ πολύ ελπίζω να κατάλβες να βρεθούμε όλοι μαζί μια μέρα να περάσουμε ωραία.....γίνεται;
palafdim έγραψε: ↑Είμαστε προληπτικοί τελικά εμείς οι αερομοντελιστές. Κυριακή και 13 και τα δύο spitfire Που έβαλα προηγούμενα με φωτογραφίες γύρισαν χωρίς το ένα σκέλος και μάλιστα το ίδιο!!!
Εγώ πιστέυω και στο μάτι το .....κακό ......Ro:o/
και προσπαθώ να πέρνω τις προφυλάξεις μου:-&&
και αμά δώ κάτι και στραβώσω.....προτιμώ να μήν πετάξω παρά να έχω στεναχώρια.....^%^
Όλα γίνονται Δημήτρη και Δημήτρηδες, αρκεί να υπάρχει πάντα καλή διάθεση για την οποία δεν αμφισβητώ επ' ουδενί ότι υπάρχει. _P_P
-
Εγώ και το συνεργείο του Rc Mania θα βρίσκονται σήμερα μετά τις 13:30 στο μοντελοδρόμιο του κυρίου Ντούνη.
esport έγραψε: ↑Αγαπητοί φίλοι,
Σε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε τους μοντελιστές που έχασαν το 2012 την δουλειά τους να μη στερηθούν το χόμπι τους (όσο είναι αυτό δυνατό),ορίζουμε για αυτούς την ετήσια συνδρομή στα 100 Ευρώ και την εγγραφή στα 25Ευρώ. Για να ισχύσει η παραπάνω τιμή θα πρέπει τα μέλη κατά την ανανέωση της συνδρομής ή την εγγραφή να προσκομίζουν το δελτίο του ΟΑΕΔ.
Για τους υπόλοιπους, η τιμή της συνδρομής του έτους 2013 μειώνεται στα 200 Ευρώ.
Θα πρέπει τέλος να υπενθυμίσουμε ότι, η πρόσβαση στο μοντελοδρόμιο μπορεί να γίνει χωρίς να πληρώσουμε διόδια χρησιμοποιώντας τον δρόμο του Λουτρόπυργου που πηγαίνει παράλληλα με την Εθνική οδό και καταλήγει στα Μέγαρα.
Εκ του Dounis Airfield
Πολύ καλή η κίνηση του ιδιοκτήτη του μοντελοδρομίου να μειώση τις τιμές .
Σε μία εποχή που είναι πολύ δύσκολη για όλους, και ειδικά για τους ανέργους, που όταν χάνουν την εργασία τους απλά δεν ξαναβρίσκουν, και εκεί που οι μισθοί κατεβαίνουν τα τρόφιμα μένουν σταθερά και τα καύσιμα ακριβαίνουν.
Μια μικρή ανάσα για τους ανέργους. Τα χόμπυ δυστηχώς δεν είναι για ανέργους, ο άνεργος '' χάνει '' πολλά πράγματα μαζί με την δουλειά του, που ήταν δεδομένα. Άς ελπίσουμε να δούμε σύντομα καλύτερες μέρες.
Μακάρι αυτή η κίνηση να βρει μιμητές και αλλού.....
-
:-\ Σε περίπτωση που κάποιος θέλει να έρθει εκεί για πρώτη φορά να δει το χώρο ή και να πετάξει για να τσεκάρει το χώρο,πρέπει να έχει πληρώσει την συνδρομή? Ξέρει κανείς να μου πει? Ευχαριστώ παιδιά
Την πρώτη φορά δεν πληρώνεις και μπορείς να έλθεις να δεις τον χώρο και να πετάξεις.
palafdim έγραψε: ↑Την πρώτη φορά δεν πληρώνεις και μπορείς να έλθεις να δεις τον χώρο και να πετάξεις.
Αυτό ισχύει για όλες τις μέρες, συνέχεια;
Με ποιον θα πρέπει να μιλήσουμε στο μοντελοδρομιο;