Πως αφαιρούμε βενζινόκολλα από υφασμα

Απάντηση
Skywalker

Πως αφαιρούμε βενζινόκολλα από υφασμα

Δημοσίευση από Skywalker »

Καλημέρα φίλοι μου. Δεν ήξερα που ακριβώς που να ανοίξω το θέμα αυτό οπότε οι υπεύθυνοι μπορούν να το μετακινήσουν στον κατάλληλο χώρο. Η ερώτηση είναι απλή, πως μπορούμε να αφαιρέσουμε βενζινόκολλα από ύφασμα χωρίς να μείνουν λεκέδες κολλάς σ το ύφασμα;

Θέλω να ξεκολλησω την ελληνική σημαία και το έμβλημα του όπλου από το χιτώνιο του στρατού γιατί τα κόλλησαν με μερικές δόσεις βενζινοκολλας θεόστραβα κ εκτός θέσης κ θέλω να τα ραψω σωστά. Πως γίνεται να μην μείνουν ίχνη βενζινοκολλας;

Καλημέρα σε όλους από το στρατόπεδο.
ankon

Απάντηση: Πως αφαιρούμε βενζινόκολλα από υφασμα

Δημοσίευση από ankon »

Το ιδανικό καθαριστικό για βενζινόκολλα είναι η καθαρή βενζίνη. Οι τρόποι είναι αρκετοί που μπορεις να κάνεις την δουλειά που θέλεις με πειραματισμό ανάλογα με το ύφασμα.Η καθαρή βενζινη θα αφήσει ένα αποτύπωμα στο ύφασμα που μπορει να φύγει με το πλύσιμο.Να το προσέξεις εάν το ύφασμα εχει συνθετικά υλικά μέσα.Ίσως σε ένα καθαριστήριο να σου έλεγαν κάποιο καλύτερο τρόπο! Καλή θητεία και να προσέχεις !
Άγγελος
nasa

Απάντηση: Πως αφαιρούμε βενζινόκολλα από υφασμα

Δημοσίευση από nasa »

...ένα καλό υγρό καθαρισμού-διαλυτικό είναι ο τετραχλωράνθρακας που χρησιμοποιείται στην βιομηχανία απο τα συνεργεία συντήρησης για καθαρισμό της περιέλιξης των κινητήρων κλπ, αλλά έχω ακούσει ότι χρησιμοποιείται κ' απο τα καθαριστήρια ('επαγγελματικό μυστικό' ?) μόνο που θέλει προσοχή γιατί είναι καυστικός σε μεγάλη ποσότητα ως προς το ύφασμα...
...ήθελα να ήξερα ποιός 'πανέξυπνος' καραβανάς σκέφτηκε να κολλήσει την σημαία στο χιτώνιο με βενζινόκολλα ... να τον προσλάβουμε για μάνατζερ ... ... όλοι οι μοντέρνοι στρατοί χρησιμοποιούν velcro ...τέλος πάντων Αντώνη σου εύχομαι καλή θητεία ....!
η ταν, η, τα πετάν...
Απάντηση

Επιστροφή στο “Βαφές - Κατασκευές - Επισκευές - Υλικά”