Gilmore Red Lion Wedell – Williams

RedCharly

Απάντηση: Gilmore Red Lion Wedell – Williams

Δημοσίευση από RedCharly »

Μπράβο ρε Αντώνη. Το αριστερό
xristos

Δημοσίευση από xristos »

oav163 έγραψε: Άγνωστης ταυτότητας δυστυχώς.....

`M`μπραβο, ολοι μας στην ντιζα του κινητηρα βαζουμε το φθηνοτερο σερβο
ankon

Δημοσίευση από ankon »

Α ρε ξύλο που θέλετε.Βάζετε servo άγνωστα απο την "βαθειά" Κίνα.Ευτυχώς που το κατέβασες σώο!!!! Βάλε κάποιο με όνομα για να ξέρεις και ποιόν να βρίσεις στο κάτω κάτω ....!=B=
RedCharly

Futaba εννοείτε!!!!!
ankon

Δημοσίευση από ankon »

Futaba -Hitec-savox
Αντώνης Κριτζάς

Δημοσίευση από Αντώνης Κριτζάς »

ankon έγραψε: Βάλε κάποιο με όνομα για να ξέρεις και ποιόν να βρίσεις στο κάτω κάτω ....!=B=

Καταπληκτικό!!:D:D:D
Charis

Δημοσίευση από Charis »

ankon έγραψε: Futaba -Hitec-savox

Φιλε μου αν δεν ξεκαβαλησει λιγο το καλαμι η Futaba -Hitec-savox και να κατεβάσουν τις τιμές τους δεν νομίζω ότι αξίζει .Με 4 τέτοια servo αγοράζεις άλλο ένα 60αρι μοντέλο. Δε λέω καλά είναι , αλλά και με τα κινέζικα κάνουν τι δουλειά τους αρκετοί στο χώρο του αερομοντελισμού χωρείς κανένα πρόβλημα.Το πραγμα ειναι απλο...Και BMW να παρεις αν τη πηγαίνεις μόνιμα με 7000 στροφές θα στα δώσει στο χέρι._P_P
Charis

Δημοσίευση από Charis »

Η γνώμη μου είναι ότι το servo του γκαζιού την είχε ακούσει στο προηγούμενο πέσιμο και απλά παρέδωσε τώρα.~!!
ankon

Δημοσίευση από ankon »

Charis έγραψε: Φιλε μου αν δεν ξεκαβαλησει λιγο το καλαμι η Futaba -Hitec-savox και να κατεβάσουν τις τιμές τους δεν νομίζω ότι αξίζει .Με 4 τέτοια servo αγοράζεις άλλο ένα 60αρι μοντέλο. Δε λέω καλά είναι , αλλά και με τα κινέζικα κάνουν τι δουλειά τους αρκετοί στο χώρο του αερομοντελισμού χωρείς κανένα πρόβλημα.Το πραγμα ειναι απλο...Και BMW να παρεις αν τη πηγαίνεις μόνιμα με 7000 στροφές θα στα δώσει στο χέρι._P_P

Καλημέρα Charis
Εξαρτάται απο τι μοντέλα φτιάχνει κανείς και εάν θέλεις το μοντέλο σου να πετά χωρις να τρέμεις για το πότε θα σου σταματήσει ένα φθηνό υλικό που έβαλες.Τώρα αν θέλεις να αυξήσεις τον αριθμό των μοντέλων σου εξοικονομώντας χρήματα από τα υλικά που βάζεις στα άλλα, είναι δικαίωμα σου.Έχω χρησιμοποιησει και εγώ κινέζικα προιόντα ,αλλά και εκεί υπάρχουν διαφορές.Υπάρχουν κινέζικα servo που κοστίζουν 40 - 60 ευρω.Πράγμα που με την δική σου λογική δεν θα έδινες.
Αυτό που θέλω να πω στους νέους μοντελιστές είναι οτι τα servo που βάζετε στο γκάζι να έχουν μεταλικά γρανάζια και εάν έχετε την δυνατότητα όλα τα servo να τα δοκιμάζετε για κάποιο χρόνο στον πάγκο.Είναι μια πολύ απλή διαδικασία.
Άγγελος
Mogolos

Δημοσίευση από Mogolos »

Ισωε τελικά και το προηγούμενο σβησιμο να ηταν από το σερβο που παρεδιδε πνεύμα
RedCharly

Charis έγραψε: Η γνώμη μου είναι ότι το servo του γκαζιού την είχε ακούσει στο προηγούμενο πέσιμο και απλά παρέδωσε τώρα.~!!

Συμφωνω με τον Γιαννη. Ισως να εγινε και αυτο.
Charis

Δημοσίευση από Charis »

ankon έγραψε: Καλημέρα Charis
Εξαρτάται απο τι μοντέλα φτιάχνει κανείς και εάν θέλεις το μοντέλο σου να πετά χωρις να τρέμεις για το πότε θα σου σταματήσει ένα φθηνό υλικό που έβαλες.Τώρα αν θέλεις να αυξήσεις τον αριθμό των μοντέλων σου εξοικονομώντας χρήματα από τα υλικά που βάζεις στα άλλα, είναι δικαίωμα σου.Έχω χρησιμοποιησει και εγώ κινέζικα προιόντα ,αλλά και εκεί υπάρχουν διαφορές.Υπάρχουν κινέζικα servo που κοστίζουν 40 - 60 ευρω.Πράγμα που με την δική σου λογική δεν θα έδινες.
Αυτό που θέλω να πω στους νέους μοντελιστές είναι οτι τα servo που βάζετε στο γκάζι να έχουν μεταλικά γρανάζια και εάν έχετε την δυνατότητα όλα τα servo να τα δοκιμάζετε για κάποιο χρόνο στον πάγκο.Είναι μια πολύ απλή διαδικασία.
Άγγελος

Καλησπερα Αγγελε,
Είπα την άποψή μου για τα servo διότι ο φίλος Δημήτρης πετάει αεροπλάνα στα 50cc με servo των 10 ευρώ, εδώ και χρόνια από ότι μου έχει πει, και δεν έχει αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα.
ankon

Δημοσίευση από ankon »

Φιλε charis ,μακάρι να μην έχει κανένα πρόβλημα και δεν κακίζω κανέναν για του τι υλικά χρησιμοποιεί,όμως προέχει το θέμα της ασφάλειας.Έχω δεί αεροπλάνα να πέφτουν σε λεωφόρο λόγω κακών υλικών και κακοτεχνιών για αυτό το λέω.Εκεί που πετάτε δεν είναι και ο ιδανικός χώρος με τόσες λεωφόρους γύρω γύρω.Θα μπορούσα να αναφέρω πολλα παραδείγματα ακόμα και προσωπικά,για αυτο πέρνω τα μέτρα μου!
Aνδρεας Μανδαρακας

Δημοσίευση από Aνδρεας Μανδαρακας »

Παντως,καθε ειδους εξαρτημα και συσκευη,λογω επαγγελματος, κατασκευαζεται στην κινα.Αν ζητησεις απο τον κινεζο κατασκευαστη σε καθε ειδους αντικειμενο την αναλογη ποιοτητα θα πληρωσεις το αναλογο τιμημα και θα εχεις την αναλογη αξιοπιστια.Εκει ειναι η διαφορα μεταξυ των επωνυμων εταιριων και τον απλων φθηνων σερβο,οπου τα ηλεκτρονικα τους η και ολοκληρο,μπορει να κατασκευαζονται και στο ιδιο εργοστασιο.
Παρατηρηστε απλως οτι οτιδηποτε καινουργιο πλασαρετε απο επωνυμη εταιρια,σε λιγες εβδομαδες η και μερες εμφανιζεται το αντιστοιχο, φθηνοτερο και με καλα αντιστοιχες προδιαγραφες.
Γι αυτο μην επιλεγεται τα φθηνα(αναλογα με την αξια του μοντελου)γιατι θα εισπραξετε και την αναλογη αξιοπιστια.
aliios

Δημοσίευση από aliios »

Έχω την αίσθηση (λανθασμένα ίσως) ότι υπάρχει μια τάση ισοπέδωσης.

Υπόθεση εργασίας: Το ίδιο εργοστάσιο (Κινέζικο) κατασκευάζει δύο σερβομηχανισμούς με την ίδια ακριβώς ποιότητα και υλικά. Στο ένα κολλιέται η ετικέτα "Futaba" και στο άλλο η ετικέτα "Νο name". Προφανώς η τιμή πώλησής τους θα είναι και εντελώς διαφορετική, ενώ στην ουσία πρόκειται για το ίδιο ακριβώς προϊόν.
Ο κινέζος κατασκευάζοντας προϊόντα για τον "επώνυμο" Ευρωπαίο ή Αμερικάνο, αποκτά δωρεάν κάτι που ο Ευρωπαίος ή ο Αμερικάνος έχει χρυσοπληρώσει και αυτο λέγεται τεχνογνωσία. Συνυπολογίζοντας το γεγονός ότι ο "Επώνυμος" θέλει να πληρωθεί το λεγόμενο "brand name"1 του, φτάνουμε σε διαφορές τιμής στις περισσότερες φορές "παράλογες".

Θα ήθελα να τονίσω (μετά απο 10ετή συνεργασία με κινέζικα εργοστάσια) ότι ο κινέζος μπορεί να φτιάξει "αντιγραφές" προϊόντων εφάμιλες σε ποιότητα με τα αντίστοιχα επώνυμα ή τελείως φτηνιάρικες "απομιμήσεις". Εξαρτάται συνήθως τι θα του ζητηθεί απο τον πελάτη του.

Καταλήγωντας η προσωπική μου εκτίμηση συνοψίζεται στην ακόλουθη φράση.

Ναί στα "φθηνά" και μακρυά απο τα "φτηνιάρικα".
Απάντηση

Επιστροφή στο “Θερμικά Αεροπλάνα”