Νεο on-board Glow driver Ελληνικης Κατασκευης
Απάντηση: Νεο on-board Glow driver Ελληνικης Κατασκευης
Πολλά μπράβο στον Κοσμά. Να και κάτι Ελληνικό.Θέλω και εγώ ένα.^hola^^hola^
Καλησπέρα. Καταρχήν να ζητήσω συγνώμη για την απουσία μου αλλά χρειάστηκε να παρατείνω τη διαμονή μου στη Λάρισα μέχρι και την Κυριακή. Επίσης επειδή στο παρελθόν ήμουν λίγο ******ς και έδινα τα πάντα στη φόρα, προχώρησαν άλλοι αντιγράφοντας εμένα και γώ έτρωγα το αγγοϋρι. Δε θα προβώ σε λεπτομέρειες, εσείς να ξέρετε οτι το μπουζάκι σας ανάβει. Οι Tact switches φαίνονται στη φωτό. Απόστολε τα υπόλοιπα επί προσωπικού.
Θα ήθελα να πω ένα ευχαριστώ στους κυρίους εντός (αλλά και εκτός) φόρουμ που ανταποκρίθηκαν. Δεν κοινοποιώ τα όνόματά τους μήπως και θέλουν να μείνουν ανώνυμοι. Απλά ευχαριστώ. Πάμε για νέα κατασκευή που θα είναι μάλλον κανένα fail safe. Για μοτέρ και speed control Απόστολε άστο γιατί υπάρχουν ένα κάρο και η έρευνα προς αυτή την κατεύθυνση θέλει γεμάτες τσέπεςw
Απορίες που μου στέλνετε σε προσωπικό θα τις απαντάω δημόσια για ευνόητους λόγους (σεβόμενος βέβαια την ανωνυμία του καθένα).
1η απορία: Κάνει για 0.46 δίχρονο;
Απάντηση: Κάνει για όλους όσους φοράνε ΘΕΡΜΙΚΟ μπουζί (άρα και για τον 0.46)
2η απορία: Η μπουζομπαταρία που θα μπει στο μοντέλο μπορεί να φορτίζει με τη βοήθεια ενός glow plug extension ΧΩΡΙΣ να βγαίνει η μπαταρία από το αεροπλάνο;
Απάντηση: ΝΑΙ
...περιμένω κιάλλες, μην διστάζετε ρωτήστε δικό μας είναι το κάνουμε ότι θέλουμε +(*)
1η απορία: Κάνει για 0.46 δίχρονο;
Απάντηση: Κάνει για όλους όσους φοράνε ΘΕΡΜΙΚΟ μπουζί (άρα και για τον 0.46)
2η απορία: Η μπουζομπαταρία που θα μπει στο μοντέλο μπορεί να φορτίζει με τη βοήθεια ενός glow plug extension ΧΩΡΙΣ να βγαίνει η μπαταρία από το αεροπλάνο;
Απάντηση: ΝΑΙ
...περιμένω κιάλλες, μην διστάζετε ρωτήστε δικό μας είναι το κάνουμε ότι θέλουμε +(*)
3η Απορία:Μπορεί να συνδεθεί στον δέκτη και να πάρει ρεύμα από εκεί ή θέλει δικιά του μπαταρία;
Απάντηση: Με ένα Υ το συνδέεις με το κανάλι 3 του δέκτη (παράλληλα με το γκάζι) και τελείωσες. Τη μόνη μπαταρία που θέλει είναι αυτή του μπουζί, μια μπουζομπαταρία δηλαδή ώστε να ανάβει το μπουζί όταν θα δίνεται η εντολή. Πάνω στη συσκευή έχω καλώδιο κολλημένο για τη σύνδεση στο δέκτη και βύσματα για τη σύνδεση με το μπουζί και την μπουζομπαταρία.
Απάντηση: Με ένα Υ το συνδέεις με το κανάλι 3 του δέκτη (παράλληλα με το γκάζι) και τελείωσες. Τη μόνη μπαταρία που θέλει είναι αυτή του μπουζί, μια μπουζομπαταρία δηλαδή ώστε να ανάβει το μπουζί όταν θα δίνεται η εντολή. Πάνω στη συσκευή έχω καλώδιο κολλημένο για τη σύνδεση στο δέκτη και βύσματα για τη σύνδεση με το μπουζί και την μπουζομπαταρία.
-
Κοσμά (αν και δε σε ξέρω) πολύ καλή δουλειά.
Θα βοηθούσε να έφτιαχνες ένα video με την εγκατάσταση και την λειτουργία. Με αυτό τον τρόπο ένα πραγματικά καλό προϊόν απλά απογειώνεται.
Θα βοηθούσε να έφτιαχνες ένα video με την εγκατάσταση και την λειτουργία. Με αυτό τον τρόπο ένα πραγματικά καλό προϊόν απλά απογειώνεται.
Παιδιά ειλικρινά είναι τόσο εύκολο δε χρειάζεται τίποτα απόλα αυτά. Χαμένος χρόνος είναι το βίντεο. Ένα διακοπτάκι για το σβύσιμο και ένα για το σετάρισμα της θέσης έχει. Δε γίνεται πιο απλό. Δείτε τις φωτογραφίες και θα καταλάβετε.
-
King Kostas έγραψε: ↑Κοσμά (αν και δε σε ξέρω) πολύ καλή δουλειά.
...το έγραψα διότι μέχρι σήμερα δεν έχει τύχει να δουλέψω glow driver, όπως και οι περισσότεροι άλλωστε, και δεν ξέρω αν θέλει έξτρα μπαταρία ή που κομπλάρει στον δέκτη.
Λογικά όμως, όπως το λες, θα είναι κάτι απλό και εύκολο.
Ok μισό λεπτό ετοιμάζω σχεδιάγραμμα _Β_Ο
....Έτοιμο
Το μόνο που χρειάζεται είναι ότι και σε όλα τα ηλεκτρονικά που μπαίνουν στο μοντέλο, σφουγγαράκι για προστασία από κραδασμούς, χαλαρό σφίξιμο με το tie up, μακρυά από καύσιμα και χοντρά καλώδια για να περνάνε άνετα τα ρεύματα χωρίς απώλειες. Αφήστε μόνο πρόσβαση στο LED και τους διακόπτες.
....Έτοιμο
Το μόνο που χρειάζεται είναι ότι και σε όλα τα ηλεκτρονικά που μπαίνουν στο μοντέλο, σφουγγαράκι για προστασία από κραδασμούς, χαλαρό σφίξιμο με το tie up, μακρυά από καύσιμα και χοντρά καλώδια για να περνάνε άνετα τα ρεύματα χωρίς απώλειες. Αφήστε μόνο πρόσβαση στο LED και τους διακόπτες.
- Συνημμένα
-
- 2013-05-11-557.jpg (57.28 KiB) Προβλήθηκε 151 φορές
Φιλε κοσμα πολυ καλη δουλεια μπραβο σου και λογικη τιμη μηπως εχεις στα σκαρια κανενα ελληνικο kill switch για βενζινες?
Δημητρης
Δημητρης
Χμμμ καλή ιδέα Δημήτρη αλλά φοβάμαι οτι θα μπω σε μεγάλα έξοδα (δεν έχω μηχανές βενζίνης και θα χρειαστεί να πάρωw
Εδώ είναι και το site μου όπου το έχω βάλει
http://www.rcjoycafe.gr/shop/index.php?dispatch=products.view&product_id=366
http://www.rcjoycafe.gr/shop/index.php?dispatch=products.view&product_id=366
-
ωραία δουλειά και η φωτό τα εξηγεί μια χαρά.
thanks
thanks
Dimis πες μου λίγο θέλετε kill switch απλό που να σβήνει την ανάφλεξη με κάποιο κουμπί από την τ/κ ή να περιέχει και fail safe να σβήνει δηλ την ανάφλεξη αν πχ χάσει επαφή με το δέκτη; ή και κάτι ακόμη που μου διαφεύγει;#**
Εγω προσωπικα το θελω και αν γινεται θελω να σβηνει την αναφλεξη και με κουμπι απο την τ/κ και οταν χασει σημα γινεται?