trike και αγορα

stelios.popai

trike και αγορα

Δημοσίευση από stelios.popai »

Παιδια για σας ειμαι νεος στο χωρο και θα ηθελα να ρωτησω καποια πραγματα πριν ξεκινησω την εκπαιδευση,αν και δε βλεπω και πολυ κοσμο σε αυτην την κατηγορια ολοι το χουν γυρισει σε 3-axis?
Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι ποιο ειναι το κοστος μετα την αγορα ενος μηχανοκινητου αετου δηλαδη τεκμηριο και αν μπορω να αντεξω οικονομικα εφοσον αποφασισω να μην ανηκω σε καποια αερολεσχη μιας και η τοπικη που υπαρχει στο νομο μου ζητησε αν τον αγορασω να τον ενταξω στην αερολεσχη γιατι ετσι θα γλυτωνα εξοδα απο εφορια και υπα γνωριζει καποιος ωστε να με κατατοπισει λιγο?και κατι τελευταιο εφοσον περασω την εκπαιδευση επιτηχως και θελω αετο απο ευρωπη διοτι δεν εχει διανομεα στην ελλαδα ξερει καποιος ποσο ειναι το φπα του εκτελωνισμου? ευχαριστω _Β_Ο
xristos

Απάντηση: trike και αγορα

Δημοσίευση από xristos »

εγω εχω τετρακαναλο.....`M`
τελος παντων υπαρχουν μερικοι φιλοι του φορουμ που γνωριζουν απο αυτα...
hlsat

Δημοσίευση από hlsat »

Καλημερα.Φιλε χριστος ο φιλος στελιος ζητησε πληροφοριες για πραγματικο αετο και οχι τηλεκατευθυνομενο.Φιλε στελιο για να ενημερωθης καλυτερα μπορης να επικοινονισης με την αερολεσχη Κομοτηνης και τον φιλο Γιωργο να σου δωση πληροφοριες για οτι θες μιας και το εχουν κανη σχετικα προσφατα αυτο που ζητας.Η διευθυνση του σαιτ ειναι αυτη http://www.aerolesxi.kom.gr/
stelios.popai

Δημοσίευση από stelios.popai »

χαχα μα λεω και γω απο μεσα μου τι 4καναλο θα μου κανει πλακα ειναι συνηθες στα φορουμ,ευχαριστω για το ενδιαφερον
Athanasopoulos Evangelos

Δημοσίευση από Athanasopoulos Evangelos »

Καλησπέρα -- υποθέτω πάντα πως μιλάμε για νόμιμη εκπάιδευση με νηολογημένα αεροσκάφη από αδειοδοτημένα πεδία.

Με τους καλύτερους υπολογισμούς η εκπαίδευση σε μηχανοκίνητο αετό - τράικ κοστίζει 650 ευρώ η θεωρία και 1800 ευρώ για 15 ωρες πρακτικών μαθημάτων (με τις τρέχουσες τιμές καυσίμων 1.65 το λίτρο)
Τα βιβλία κάνουν 60 ευρώ και το κόστος χρήσης αεροδρομίου εφ άπαξ 100 ευρώ.

Σύνολο 2500 ευρώ -- σχεδόν 1000 ευρώ λιγώτερα από τα τριαξωνικά.

Για σχολή κοντά στην Αθήνα έχει καταθέσει χαρτιά η Αερολέσχη Αθηνών Δαιδαλος.
ASP1978

Δημοσίευση από ASP1978 »

Athanasopoulos Evangelos έγραψε: Καλησπέρα -- υποθέτω πάντα πως μιλάμε για νόμιμη εκπάιδευση με νηολογημένα αεροσκάφη από αδειοδοτημένα πεδία.

Με τους καλύτερους υπολογισμούς η εκπαίδευση σε μηχανοκίνητο αετό - τράικ κοστίζει 650 ευρώ η θεωρία και 1800 ευρώ για 15 ωρες πρακτικών μαθημάτων (με τις τρέχουσες τιμές καυσίμων 1.65 το λίτρο)

Κύριε Αθανασόπουλε θα ήθελα να σας κανω μια ερωτηση.
Αν καποιος κανει εκπαιδευση για τριαξωνικά, θα μπορέσει να πεταξει νομιμα και Trike;

Σας ευχαριστώ πολύ
Mpantel69

Δημοσίευση από Mpantel69 »

Ενδιαφέρομαι και εγώ για την απόκτηση άδειας χειριστού και για την αγορά μεταχειρισμένου διθέσιου μηχανοκίνητου αετού (Trike). Μπορεί να μου πει κάποιος εάν γνωρίζει που υπάρχει δυνατότητα εκπαίδευσης στην Στερεά Ελλάδα ή Αττική για τον συγκεκριμένο τύπο Ultra light και εάν υπάρχουν κάποιοι dealers εταιριών στην Ελλάδα για τον τύπο αυτό ή θα πρέπει να ψάξω στο εξωτερικό;
asterixx25

Δημοσίευση από asterixx25 »

2 Ενδεικτικά site για μελέτη (υπάρχουν και άλλα)

http://www.athensdaedalus.com/ekpaideysh.html

http://www.matkaris.gr/

Γενικά, ψάξε κυρίως στις αερολέσχες που διαθέτουν και κάνουν εκπαίδευση και αυτές θα έχουν περισσότερες πληροφορίες για μοντέλα και αντιπροσώπους.
Shanks

Δημοσίευση από Shanks »

Παιδια καλησπερα,θελω να ρωτησω σχετικα για τα trike,ειχα δει παλαιοτερα που πετουσαν πανω απο την αργολιδα,αλλα δε μπορουσα να βρω περισσοτερεσ πληροφοριες!!!Ξερει κανεισ να μου πει τι γινεται εκει κατω...η αερολεσχη του Αργους λειτουργει????
ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΑΤΡΑ

Δημοσίευση από ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΑΤΡΑ »

επισεις ξερει καποιος αν υπαρχει αερολεσχη trike κοντα στην πατρα? κατι ειχα ακουσει για μεσολογγι.. θελω να ξεκινησω αλλα δεν ξερω απο που..
takisbrax

Δημοσίευση από takisbrax »

Athanasopoulos Evangelos έγραψε:

Σύνολο 2500 ευρώ -- .
.

2.500 ευρω?????Κανω λαθος η' το ποσο ειναι υπερβολικο???????
Δηλ ο αετος καταναλωνει 120 ευρω βενζινη την ωρα????Μοτερ απο φορμουλα 1 εχει?
Δηλ δεν μπορει καποιος να κατασκευασει μονος του εναν μηχανοκινητο αετο και να κανει την βολτα του????Πρεπει να τα σκασει κανονικα και για την αγορα και για διπλωμα?????
takisbrax

Δημοσίευση από takisbrax »

θα παρακαλουσα αν καποιος γνωριζει να μου πει που θα μπορουσα να βρω και να αγορασω κατι τετοιο,διθεσιο και μεταχηρισμενο το πιο απλο-φθηνο).
Εικόνα
Επιπλεον
α)πρεπει να το παω σε καποιον ειδικο για να μου δωσει βεβαιωση οτι ειναι εντος προδιαγραφων??
β)Πρεπει να το ασφαλιζουμε.
γ)Μπορουμε να το απογειωνουμε απο μερος που εμεις επιθυμουμε η' μονο απο αεροδρομια?
δ)αν θελω να φτιαξω μονος μου ενα trike,τι πρεπει να προσεξω?
mati

Δημοσίευση από mati »

takisbrax έγραψε: θα παρακαλουσα αν καποιος γνωριζει να μου πει που θα μπορουσα να βρω και να αγορασω κατι τετοιο,διθεσιο και μεταχηρισμενο το πιο απλο-φθηνο).
Εικόνα
Επιπλεον
α)πρεπει να το παω σε καποιον ειδικο για να μου δωσει βεβαιωση οτι ειναι εντος προδιαγραφων??
β)Πρεπει να το ασφαλιζουμε.
γ)Μπορουμε να το απογειωνουμε απο μερος που εμεις επιθυμουμε η' μονο απο αεροδρομια?
δ)αν θελω να φτιαξω μονος μου ενα trike,τι πρεπει να προσεξω?

Προσ Τακηβραξ
Τισ περισσοτερεσ απαντησεισ στα ερωτηματα σου θα τισ βρεισ στο σαιτ http://www.athensdaedalus.com/ekpaideysh.html
mati

Δημοσίευση από mati »

Athanasopoulos Evangelos έγραψε: Καλησπέρα -- υποθέτω πάντα πως μιλάμε για νόμιμη εκπάιδευση με νηολογημένα αεροσκάφη από αδειοδοτημένα πεδία.

Κε Αθανασόπουλε

Εδώ και πολύ καιρό είχα ενδιαφερθεί όπως και πολύς κόσμος για να εκπαιδευτώ και αποκτήσω την σχετική άδεια χειριστού μηχανοκινήτου αετού. Η λέσχη Δαίδαλου είχε ένα τυπικό κόλλημα αναφορικά με την δυνατότητα χορήγησης άδειας χειριστού. Από ότι θυμάμαι δεν είχε αποκτήσει άδεια πτήσεων ο χώρος οπού δραστηριοποιείται .
Το κόλλημα έχει πλέον διευθετηθεί ?
Μπορεί κάποιος να αποκτήσει άδεια χειριστού από την αερολέσχη Δαίδαλος ?
Εάν ναι , ποιο είναι το κόστος?
Εάν κάποιος θέλει να μάθει να πετάει , υπάρχει η δυνατότητα να το κάνει με διαφορετικό τρόπο ? δηλαδή με την προσωπική εκπαίδευση από ήδη αδειούχο χειριστή?
Με εκτίμηση
Αλέξανδρος
xristos

Δημοσίευση από xristos »

ο κ Αθανασοπουλος πεταει με τραικ απο την Κωπαιδα απο οτι εχω καταλαβει.στην Κωπαιδα εχει πολλα τραικ και θα σου λυθουν ολες σου οι αποριες, δηλαδη ισως πρεπει να πας απο εκει για μια βολτα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αιωρόπτερα - μηχανοκίνητοι αετοί”