Μοντελοδρομιο JOY στη Λημνο
Απάντηση: Μοντελοδρομιο JOY στη Λημνο
Σήμερα έκοψα και κάποια δέντρα στο χαντάκι στην προέκταση ώστε να μην καταλήγουμε με χεζμεντέν προσγειώσεις w
- Συνημμένα
-
- πριν-μετά.jpg (46.46 KiB) Προβλήθηκε 89 φορές
κι'αλλα μπραβο...
Καλησπέρα Κύριοι.
Κοσμά, τα είπαμε και σε άλλο δικτυακό τόπο, αλλά θα σε συγχαρώ και απο 'δώ φυσικά...
Οι κινήσεις αυτές είναι βγαλμένες απο αίμα ΗΡΩΩΝ φίλε. Είναι κομμάτι μιάς σύγχρονης αντίστασης στο "κύμα" που θα ήθελε όλοι να μιλάμε γερμανικά, αλλά δέν θα τους γίνει το χατίρι...
Προτείνω να μιλήσεις με τους τουριστικούς παράγοντες του νησιού... Αλά RCHotel Κέρκυρας... ;)
Κοσμά, τα είπαμε και σε άλλο δικτυακό τόπο, αλλά θα σε συγχαρώ και απο 'δώ φυσικά...
Οι κινήσεις αυτές είναι βγαλμένες απο αίμα ΗΡΩΩΝ φίλε. Είναι κομμάτι μιάς σύγχρονης αντίστασης στο "κύμα" που θα ήθελε όλοι να μιλάμε γερμανικά, αλλά δέν θα τους γίνει το χατίρι...
Προτείνω να μιλήσεις με τους τουριστικούς παράγοντες του νησιού... Αλά RCHotel Κέρκυρας... ;)
DeltaMan έγραψε: ↑
Πολυ καλη σκεψη!!!
Ναί... νομίζω πως ξεκινάει κάτι πολύ δυνατό και ώριμο ώστε να στηριχθεί μόνο στους τοπικούς μοντελιστές... Θα έρθουν ΚΑΙ αυτοί φυσικά, αλλά όχι μόνο αυτοί...
Βλέπω γύρω-γύρω λόφους που μπορούν να φιλοξενήσουν Down-the-Hill mountain bikes αγώνες, ή μηχανών ανωμάλου moto-cross κλπ... Το μυστικό είναι να συνδυαστούν Πολλές δραστηριότητες, όχι μόνο αεροπορικές... Αν επεκταθεί στα 250-300 μέτρα, μπορεί ίσως να πάρει και απο την ΥΠΑ άδεια για υπερελαφρά σκάφη!! Προσέξτε μόνο το 5% της κλίσης των εμποδίων στα άκρα του διαδρόμου γιατί θα σας φέρει το threshold πολύ "μέσα"...
Κοσμά, συνδυάσέ το... κάνε Πάρκο... νεροτσουλήθρες, μίνι-κάρτ και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς... Επίσης... θερμοκήπιο με σπάνια φυτά του νησιού για τους φίλους του είδους, μίνι-φάρμα με σπάνια ζώα του νησιού κλπ... Επικοινωνία με εκπομπές της τηλεόρασης για να έρθουν για ρεπορτάζ... :)
Χααααα... Όνειρο φίλε, όνειρο... πωωωω... παλάβωσα πρωί-πρωί... !!
Βλέπω γύρω-γύρω λόφους που μπορούν να φιλοξενήσουν Down-the-Hill mountain bikes αγώνες, ή μηχανών ανωμάλου moto-cross κλπ... Το μυστικό είναι να συνδυαστούν Πολλές δραστηριότητες, όχι μόνο αεροπορικές... Αν επεκταθεί στα 250-300 μέτρα, μπορεί ίσως να πάρει και απο την ΥΠΑ άδεια για υπερελαφρά σκάφη!! Προσέξτε μόνο το 5% της κλίσης των εμποδίων στα άκρα του διαδρόμου γιατί θα σας φέρει το threshold πολύ "μέσα"...
Κοσμά, συνδυάσέ το... κάνε Πάρκο... νεροτσουλήθρες, μίνι-κάρτ και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς... Επίσης... θερμοκήπιο με σπάνια φυτά του νησιού για τους φίλους του είδους, μίνι-φάρμα με σπάνια ζώα του νησιού κλπ... Επικοινωνία με εκπομπές της τηλεόρασης για να έρθουν για ρεπορτάζ... :)
Χααααα... Όνειρο φίλε, όνειρο... πωωωω... παλάβωσα πρωί-πρωί... !!
Απόστολε προσγειώσου. Στη Λήμνο βρίσκομαι και έφτασα να παίρνω από 1700 πλέον 980 ευρώ σύνταξη με δυο παιδιά έτοιμα για σπουδές, ένα μαγαζί που αργοπεθαίνει :-&&και αρκετούς ζηλόφθονους γύρω που μόνο ζημιά προσπαθούν να σου κάνουν (αυτοί παντού υπάρχουν αλλά σε ένα μέρος 10000 κατοίκων είναι έντονη η παρουσία τους).. και μόνο 10 μοντελιστές από τους οποίους οι 3 είναι αρκετά ενεργοί, οι υπόλοιποι έχουν διάφορα προβλήματα για να μπορέσουν να ασχοληθούν προς το παρόν τουλάχιστον και οι πιο επιφανείς οι οποίοι πραγματικά θα μπορούσαν να βοηθήσουν αλλά το παίζουν υπεράνω και βοηθάν κινέζους. Το ξέρουμε όλοι ας μην το κρύβουμε, αυτό θα πεθάνει κάποια μέρα εδώ πέρα, απλά να τώρα ας το χαρούμε όσο πάει και βλέπουμε. Όταν πήγα να ζητήσω τις προϋποθέσεις να μπω στο ΕΣΠΑ μου είπαν οτι έπρεπε να έχω σχεδόν τα μισά λεφτά μπροστά!!! πού να τα βρω, έτσι έβαλα ένα χιλιαρικάκι απο την πιστωτική μου, το έφτιαξα και τώρα κάνω την προσευχή μου να βρω τρόπο να πληρώνω την ελάχιστη καταβολή συν τα άλλα που τρέχουν. Πρέπει να φτιάξω φράχτη γιατί μου έκλεψαν το πρόχειρο σύρμα που έβαλα για να μη μπαίνουν και χαλάσει ο διάδρομος, άλλο ένα 500άρικο...και δεν ξέρω τι άλλο θα προκύψει...ποια προέκταση και ποια μινι καρτ μου λες τώρα χαχαχα. Τηλεόραση δεν έχει εδώ, τα ραδιόφωνα άστα...κάθε χρόνο έκθεση και επίδειξη κάνω στην γιορτή της ΠΑ 3 μέρες και μια φορά δεν ήρθε κανείς να πάρει μια συνέντευξη, να κάνει μια εκπομπή. Το ήξεραν, ο Διοικητής πάντα τους ενημερώνει.
Συγγνωμη φιλε μου,αλλα απο καθαρη περιεργεια,χωρις καμμια διαθεση ειρωνειας η κακιας κλπ.Αν θελεις απαντας.Στα 47 σου απο που επαιρνες συνταξη 1700 ευρω;
Απο τη Διαχειριση
Παρακαλουνται τα μελη, τις ερωτησεις επι προσωπικου να τις πραγματοποιουν με pm.
Ευχαριστω
Αραπης Χρηστος
Απο τη Διαχειριση
Παρακαλουνται τα μελη, τις ερωτησεις επι προσωπικου να τις πραγματοποιουν με pm.
Ευχαριστω
Αραπης Χρηστος
Καλό Κουράγιο Κοσμά, οι εποχές που ζούμε θέλουν γερο στομάχι και διάθεση προσφοράς για το κοινό καλό. Ο εγωϊσμός και ο ανήθικος και ασύδωτος πλουτισμός των περασμένων δεκαετιών μας έφεραν σε αυτή την κατάσταση. Κουράγιο λοιπόν και μην ανησυχείς γιατί βρίσκεσαι στο σωστό δρόμο. Να σαι καλά φίλε μου!!
Apostolis έγραψε: ↑Συγγνωμη φιλε μου,αλλα απο καθαρη περιεργεια,χωρις καμμια διαθεση ειρωνειας η κακιας κλπ.Αν θελεις απαντας.Στα 47 σου απο που επαιρνες συνταξη 1700 ευρω;
Τρύφωνας έγραψε: ↑Καλό Κουράγιο Κοσμά, οι εποχές που ζούμε θέλουν γερο στομάχι και διάθεση προσφοράς για το κοινό καλό. Ο εγωϊσμός και ο ανήθικος και ασύδωτος πλουτισμός των περασμένων δεκαετιών μας έφεραν σε αυτή την κατάσταση. Κουράγιο λοιπόν και μην ανησυχείς γιατί βρίσκεσαι στο σωστό δρόμο. Να σαι καλά φίλε μου!!
Τρυφωνα με το ευστοχο μυνημα του Αποστολη η απαντηση σου εχει διφορουμενη εννοια. :D
Καλη η κινηση για μοντελοδρομιο αλλα εξακολουθω να μην βλεπω την σκοπιμοτητα των αναφορων περι ζηλοφθονων, κινεζων κλπ...
-
orck έγραψε: ↑Τρυφωνα με το ευστοχο μυνημα του Αποστολη η απαντηση σου εχει διφορουμενη εννοια. :D
Καλη η κινηση για μοντελοδρομιο αλλα εξακολουθω να μην βλεπω την σκοπιμοτητα των αναφορων περι ζηλοφθονων, κινεζων κλπ...
Το μήνυμα του Αποστόλη μόνο εύστοχο δεν μπορούμε να το πούμε Παναγιώτη ……… γι αυτό καλά έκανε ο συντονιστής και έκανε παρέμβαση Άστοχο με προσβλητικό υπονοούμενο και εκτός θέματος θα προσθέσω
Αξιέπαινη η προσπάθεια του Κοσμά και σαφέστατη η υποστήριξη του Τρύφωνα ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά και από πρώτο χέρι τις τεράστιες δυσκολίες που υπάρχουν για την υλοποίηση ενός τέτοιου εγχειρήματος και μάλιστα με περιορισμένα οικονομικάΠέρασε (και περνά) από 40 κύματα για την δημιουργία του Ερμή
Καλή επιτυχία Κοσμά
Apostolis έγραψε: ↑Συγγνωμη φιλε μου,αλλα απο καθαρη περιεργεια,χωρις καμμια διαθεση ειρωνειας η κακιας κλπ.Αν θελεις απαντας.Στα 47 σου απο που επαιρνες συνταξη 1700 ευρω;
Απο τη Διαχειριση
Ευχαριστω
Αραπης Χρηστος
George Lemon καλά είχα κάνει και σταμάτησα να γράφω στα φόρουμ....τι με ξανάβαλες εδώ; είχα δίκιο τελικά αλλά επέμενες. Χάρηκα που τα είπαμε...να μη χαρακτηρίσω παρακάτω. Και για να ικανοποιήσω την περιέργειά σου καχεντρεχή φίλε μου πουλούσα ναρκωτικά και όπλα και τα καρτέλ πληρώνουν καλά για όλα αυτά
Admin σβήστο το θέμα πες πως δεν υπήρξε ποτέ. Δεν είναι να είσαι αληθινός σήμερα
Ηρεμιστε παρακαλω!!!
-
Κοσμά μή σε χαλάει μία ατυχής προσέγγιση Οταν είμαστε πολλοί θα πούμε το κουτσό μας και το στραβό μας
Είμαστε χαρούμενοι που σε έχουμε στην παρέα μας και σε στηρίζουμε
Είμαστε χαρούμενοι που σε έχουμε στην παρέα μας και σε στηρίζουμε
sfyris έγραψε: ↑George Lemon καλά είχα κάνει και σταμάτησα να γράφω στα φόρουμ....τι με ξανάβαλες εδώ; είχα δίκιο τελικά αλλά επέμενες. Χάρηκα που τα είπαμε...να μη χαρακτηρίσω παρακάτω. Και για να ικανοποιήσω την περιέργειά σου καχεντρεχή φίλε μου πουλούσα ναρκωτικά και όπλα και τα καρτέλ πληρώνουν καλά για όλα αυτά
Εχεις δικιο μονο κρατη τυπου καρτελ σαν το δικο μας θα μπορουσαν να δωσουν συνταξη σε 40ρηδες κλπ.
Δυστυχως σε καποια πραγματα,λογο των καιρων,εχουμε γινει καπως υπερευαισθητοι και βγαινουμε εκτος θεματος.
Απο'κει και περα αυτα ειχα να πω.Μπορειτε να σβησετε τα γραφομενα μου η οτι αλλο θελετε,κανενα προβλημα,γεια χαρα..........