Θέμα υγείας...

Απάντηση
GREECEPILOT

Θέμα υγείας...

Δημοσίευση από GREECEPILOT »

Καλημέρα παιδιά. Δυστυχώς έχω ένα δυσάρεστο γεγονός να αναφέρω.. Το παιδάκι μιας πρώτης ξαδέρφης της γυναίκας μου ,ηλικίας 11 ετών ''ξανακατρακύλησε'' μετά από πολύ δύσκολη ανάρρωση καλπάζουσας μορφής λευχαιμίας... Τον Σεπτέμβριο θα πρέπει να έρθει όλη η οικογένεια στην Αθήνα (μένουν Θεσσαλονίκη) για να ξεκινήσουν διαδικασίες μεταμόσχευσης μετά από την επιτυχή αναζήτηση δότη από την Γερμανία ,του οποίου θα του κάνουμε τα έξοδα ταξιδιού και διαμονής του στην Ελλάδα. Η γνωστή ,σε πολλούς πιστεύω ,τραγουδίστρια Πάολα ,η οποία τυγχάνει πρώτη ξαδέρφη και της γυναίκας μου και της μαμάς του μικρού Γιωργάκη , θα κάνει συναυλία με σκοπό να συγκεντρώσει κάποια ακόμα χρήματα για τον πιτσιρικά... Αυτό που στην ουσία χρειαζόμαστε είναι η παραχώρηση κάποιου καταλύματος δωρεάν ή ακόμα και με ένα συμβολικό ή χαμηλό ενοίκιο προκειμένου να μείνει ο μπαμπάς με το μικρό αδερφάκι του Γιωργάκη μιας και η μαμά του με τον ίδιο θα μείνουν κάποιο καιρό σπίτι μου και σε έναν ξενώνα της εκκλησίας....Το νοσοκομείο που θα γίνει η όλη διαδικασία είναι στο Γουδί..
Εάν έχετε την παραμικρή ιδέα ,γνώμη ,πιθανή λύση στο πρόβλημα της στέγης παρακαλώ στείλτε μου ένα μήνυμα..+(*)
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων

Με τιμή

Παναγιωτάκης Ν. Απόστολος
θοδωρης

Απάντηση: Θέμα υγείας...

Δημοσίευση από θοδωρης »

Φιλε μου ευχομαι ολα να πανε(και θα πανε)καλα.Για το θεμα της στεγης καντε μια ερωτηση στο ΕΛΠΙΔΑ που ειναι στο γουδι στην Μικρας Ασιας.
GREECEPILOT

θοδωρης έγραψε: Φιλε μου ευχομαι ολα να πανε(και θα πανε)καλα.Για το θεμα της στεγης καντε μια ερωτηση στο ΕΛΠΙΔΑ που ειναι στο γουδι στην Μικρας Ασιας.

Kαλησπέρα. Θεόδωρε ,έγιναν ήδη οι επικοινωνίες εκεί και θα φιλοξενήσουν την ξαδέρφη και το παιδί μετά από τους πρώτους 3 μήνες της θεραπείας...το πρόβλημα στέγης είναι για τον μπαμπά και το μικρό παιδί της οικογένειας...
Να είσαι καλά πάντως για την πληροφορία!!+(*)
GREECEPILOT

Καλησπέρα παίδες....Παρακαλώ την διαχείριση να κλειδώσει το θέμα....Μάλλον έγινε δουλειά οπότε όλα καλά...

Σας ευχαριστώ πολύ.. :)>)>)
nasa

Δημοσίευση από nasa »

...ευχόμαστε να πάνε όλα καλά κ' περαστικά ...
η ταν, η, τα πετάν...
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ελεύθερη συζήτηση - Διαγωνισμοί”