κατασκευη transmitter tray
κατασκευη transmitter tray
καλησπερα παντα ειχα την απορια κατα ποσο εξυπηρετουν αυτες οι βασεις για τις τηλ/σεις αλλα οι τιμες τους τσουχτερες ωστε να τις δω στην πραξη.
Μιας λοιπον και ειδα οτι μπορω να φτιαξω μια απο απλα υλικα που τα περισσοτερα τα εχω,εβαλα μπροοοοος!
Η κατασκευουλα μου ηθελα να ειναι οσο το δυνατον πιο απλη δηλ. ευκολοφτιαχτη(οχι καμια υπερπαραγωγη),ελαφρια,μαζεμενη και κυριως για τα χερια μου πρακτικοβολικολειτουργικη:-?
ξεκιναμε σαν βαση κοντρα πλακε 5mm
Μιας λοιπον και ειδα οτι μπορω να φτιαξω μια απο απλα υλικα που τα περισσοτερα τα εχω,εβαλα μπροοοοος!
Η κατασκευουλα μου ηθελα να ειναι οσο το δυνατον πιο απλη δηλ. ευκολοφτιαχτη(οχι καμια υπερπαραγωγη),ελαφρια,μαζεμενη και κυριως για τα χερια μου πρακτικοβολικολειτουργικη:-?
ξεκιναμε σαν βαση κοντρα πλακε 5mm
- Συνημμένα
-
- 1.JPG (34.41 KiB) Προβλήθηκε 138 φορές
Απάντηση: κατασκευη transmitter tray
κοβουμε σχεδον περιμετρικα της τηλ/σης αφηνοντας 2cm απο κατω και 4cm απο δεξια,αριστερα ωστε να εχουμε χωρο να ακουμπαμε τα χερακια να μην κουραζονται και για πιο σταθερη χρηση των στικς!
- Συνημμένα
-
- 2.JPG (31.93 KiB) Προβλήθηκε 138 φορές
-
- 1b.JPG (37.25 KiB) Προβλήθηκε 138 φορές
Στην συνεχεια λοιπον κοβουμε ενα κοντρα πλακε παχους δυο εκατοστων και πλατους τεσσαρων εκατοστων σε σχημα Π για να σχηματισουμε τα 'ακουμπιστηρια' μας αλλα και για να δεσει η ολη κατασκευουλα και το κολλαμε με ξυλοκολλα στην βαση!
- Συνημμένα
-
- 4.JPG (41.93 KiB) Προβλήθηκε 138 φορές
-
- 3.JPG (35.69 KiB) Προβλήθηκε 138 φορές
Επομενο βημα να φτιαξουμε το συστημα στηριξης.εγω χρησιμοποιησα ντιζα m6 την εκοψα σε δυο κομματια απο 15cm το καθενα,τις στραβωσα για να τους δωσω κλιση περιπου 40 μοιρες τις περασα θερμοσυστελομενο να μην γρατζουναει την τηλ/ση μας στο σημειο που την ακουμπαει και στην ακρη τους βιδωνουμε δυο κρικους(O)#:-#
- Συνημμένα
-
- 7.JPG (48.43 KiB) Προβλήθηκε 138 φορές
-
- 6.JPG (38.02 KiB) Προβλήθηκε 138 φορές
-
- 5.JPG (43.06 KiB) Προβλήθηκε 138 φορές
Μιας και προσφατα εβαψα τα επιπλα του μπαλκονιου(δεν πετιετε τιποτες)*SAR*,μου ειχε περισσεψει χρωμα με βερνικι οποτε με ενα σφουγγαρακι περασα την βαση μας δυο χερια για να αντεξει τα κρυα και τις κακουχιες!:./>,<:D
- Συνημμένα
-
- 8.JPG (41.96 KiB) Προβλήθηκε 138 φορές
Leroy merlin,βρηκα ιμαντες με το μετρο οπως γατζακια,κλιπσακια και ολα τα ...ακια!σε αυτο το σημειο θα ηθελα να ευχαριστησω δημοσια και την ΠΕΘΕΡΑ μου που με την μηχανη της τα γαζωσε σε χρονο ντετε(χιιιχιιιιχιιιι!!!)
- Συνημμένα
-
- 8b.JPG (30.23 KiB) Προβλήθηκε 138 φορές
Και δυο τελευταιες (κακης ποιοτητας) πανω μου.!@/-=}{{!@/-=}{{.το ολο κολπο δεν ξεπερασε τα 10-15 ευρω.σημερα το πρωι εγινε και δοκιμαστικη και μπορω να πω πως ειμαι ενθουσιασμενος διοτι βολευει απιστευτα,κραταει σταθερη την τηλ/ση-τα χερια μας και στηριζεται στην πλατη οχι στον λαιμο οπως η κλασσικη γραβατα!+(*).ευχαριστω για τον χρονο σας!@P@Ru@%
- Συνημμένα
-
- 10.JPG (31.13 KiB) Προβλήθηκε 138 φορές
-
- 9.JPG (41.13 KiB) Προβλήθηκε 138 φορές
-
Μπράβο Μάνο !!!!!!!!!! Πολύ ωραία και απλή σχετικά κατασκευή ............ <++><++><++>
HeliWizard έγραψε: ↑Μπράβο Μάνο !!!!!!!!!! Πολύ ωραία και απλή σχετικά κατασκευή ............ <++><++><++>
σευχαριστω πολυ Ζωη!:>)
-
Ωραίος σύντεκνε!! Αύριο θα είναι εκεί η δικιά μου...κοίτα μην έχεις αφήσει τίποτα κομμάτια χύμα και κουραστεί ,χαχα...*SAR*
- sukhoi.su29
μανος έγραψε: ↑Leroy merlin,βρηκα ιμαντες με το μετρο οπως γατζακια,κλιπσακια και ολα τα ...ακια!σε αυτο το σημειο θα ηθελα να ευχαριστησω δημοσια και την ΠΕΘΕΡΑ μου που με την μηχανη της τα γαζωσε σε χρονο ντετε(χιιιχιιιιχιιιι!!!)
Ωραία κατασκευή...απλή και τακτοποιημένη.
Το σεβασμό μας και στην πεθερά. :,):)>)>)