Φιλικές συναντήσεις μοτο ανεμοπτέρων f5j-EN (διάρκεια,προσγείωση ενέργεια)
-
Φιλικές συναντήσεις μοτο ανεμοπτέρων f5j-EN (διάρκεια,προσγείωση ενέργεια)
Μετά από την συνάντηση που έγινε την περασμένη Κυριακή στο μιλεσι και μετά από την επιθυμία των περισσοτέρων
που έλαβαν μέρος να οργανώσουμε νέες συναντήσεις
Ετοιμαζόμαστε για μια συνάντηση στο μιλεσι την Κυριακή 24/3/2013
Παρακαλούμε τους συμμετέχοντες να φέρουν μαζί τους εκτός από τα ανεμόπτερα τους και ελαφρύ φαγητό
κατά προτίμηση νηστίσιμο για να μην έχουμε τα παρά κάτω φαινόμενα!!
Για την οριστικοποίηση της συνάντησης (λόγο επαγγελματικών μου υποχρεώσεων ) θα ακολουθήσει νέα ανακοίνωση!!
που έλαβαν μέρος να οργανώσουμε νέες συναντήσεις
Ετοιμαζόμαστε για μια συνάντηση στο μιλεσι την Κυριακή 24/3/2013
Παρακαλούμε τους συμμετέχοντες να φέρουν μαζί τους εκτός από τα ανεμόπτερα τους και ελαφρύ φαγητό
κατά προτίμηση νηστίσιμο για να μην έχουμε τα παρά κάτω φαινόμενα!!
Για την οριστικοποίηση της συνάντησης (λόγο επαγγελματικών μου υποχρεώσεων ) θα ακολουθήσει νέα ανακοίνωση!!
- Συνημμένα
-
- DSC_0714-1024.jpg (102.53 KiB) Προβλήθηκε 183 φορές
-
Απάντηση: Φιλικές συναντήσεις μοτο ανεμοπτέρων f5j-EN (διάρκεια,προσγείωση ενέργεια)
Αντε να ξαναγινει να γουσταρουμε.Θα συμβουλευα οποιον δεν ηρθε την προηγουμενη Κυριακη,να ερθει αυτη την φορα.Θελω να ευχαριστησω τον Γιωργο
για την διοργανωση και ολους γενικα,για την υπεροχη παρεα.@P@
για την διοργανωση και ολους γενικα,για την υπεροχη παρεα.@P@
Απάντηση: Φιλικές συναντήσεις μοτο ανεμοπτέρων f5j-EN (διάρκεια,προσγείωση ενέργεια)
Καλησπέρα,
αφού ευχαριστήσω για μία ακόμη φορά τους διοργανωτές, θα ήθελα να έρθω και εγώ την Κυριακή αλλά οικογενειακές υποχρεώσεις δεν μου το επιτρέπουν. Θα μπορούσα όμως να ανέβω το Σάββατο να πατήσω λίγο το γρασίδι για να το προετοιμάσω για την Κυριακή!!! +(*)
αφού ευχαριστήσω για μία ακόμη φορά τους διοργανωτές, θα ήθελα να έρθω και εγώ την Κυριακή αλλά οικογενειακές υποχρεώσεις δεν μου το επιτρέπουν. Θα μπορούσα όμως να ανέβω το Σάββατο να πατήσω λίγο το γρασίδι για να το προετοιμάσω για την Κυριακή!!! +(*)
Δυστυχώς η συνάντηση F5J-EN αυτής της Κυριακής αναβάλλεται λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων του Γ. Σκαργιώτη που τον κρατούν εκτός Αττικής. Πάντως από νωρίς το πρωί μερικοί από εμάς θα είναι στο χώρο για πτήσεις και καλή παρέα (απλά δεν θα έχουμε διαθέσιμα καταγραφικά και χρονομέτρηση - α! ούτε και λουκάνικα Μάριε)
Ελπίζουμε για την επόμενη Κυριακή 31 Μαρτίου. Θα ακολουθήσει νέα ανακοίνωση.
Β.
Ελπίζουμε για την επόμενη Κυριακή 31 Μαρτίου. Θα ακολουθήσει νέα ανακοίνωση.
Β.
-
Mετά από πολλές μέρες παραμονής στην επαρχία επιστέφω και έτσι την κυριακή 31/3 μας δίνετε η "δυνατότητα" να επαναλάβουμε την συναντή
επόμενος όλοι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να έρθουν στο μήλεσι
θα είμαστε εκεί περίπου από τις 9.00 το πρωί(με την καινούργια ώρα)
επόμενος όλοι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να έρθουν στο μήλεσι
θα είμαστε εκεί περίπου από τις 9.00 το πρωί(με την καινούργια ώρα)
-
το φθινόπωρο έφτασε ο καιρός δρόσισε έφτασε νομίζω η ώρα για μια φιλική συνάντηση moto ανεμοπτέρων f5j-ΕΝ (διάρκεια,προσγείωση ενέργεια) η ημερομηνία της εκδήλωσης ορίζεται στης 20/10/2013 στο μήλεσι
G.Skargiotis έγραψε: ↑το φθινόπωρο έφτασε ο καιρός δρόσισε έφτασε νομίζω η ώρα για μια φιλική συνάντηση moto ανεμοπτέρων f5j-ΕΝ (διάρκεια,προσγείωση ενέργεια) η ημερομηνία της εκδήλωσης ορίζεται στης 20/10/2013 στο μήλεσι
Στην περσινή συνάντηση εκτός από πτήσεις είχαμε και "πτώσεις" σε λουκάνικα και άλλα εδέσματα. Θα γίνει κάτι ανάλογο και φέτος? Αν ναι θα ήθελα να συμμετέχω οικονομικά. Πέρισυ έφερα κρασί που τελικά δεν καταναλώθηκε. Δεν θα ήθελα, στις μέρες που ζούμε, να δώσω χρήματα που θα πάνε χαμένα, αντίθετα θα μου άρεσε να βοηθήσω κάπου ουσιαστικά. Αν υπάρχει λοιπόν κάποιος τρόπος να συμμετέχω με μεγάλη χαρά είμαι μέσα !!! +(*)
-
Μάσα θα υπάρχει σίγουρα Να δούμε .........τον καιρό και όλα θα είναι άψογα!!!
-
ο καιρός ήταν πολύ καλός με αρκετές συμμετοχές
ολοκληρώθηκαν δυο γύροι με δυο ομάδες ανά γύρο
με τα παρακάτω αποτελέσματα!!
ολοκληρώθηκαν δυο γύροι με δυο ομάδες ανά γύρο
με τα παρακάτω αποτελέσματα!!
- Συνημμένα
-
- milesi 20-10-2013 geiki-katataxi.jpg (49.81 KiB) Προβλήθηκε 183 φορές
-
- milesi 20-10-2013-b-giros.jpg (86.5 KiB) Προβλήθηκε 183 φορές
-
- milesi 20-10-2013-a-giros.jpg (77.84 KiB) Προβλήθηκε 183 φορές
- sukhoi.su29
Τι σημαίνει NSEL ? #**
Τελευταίος >F< ???
Τεσπά, ας πάρουμε μία γεύση από τη σημερινή ημέρα.
All together!
μαζί με τον Πατέρα Χρήστο...
ο Πατέρας Χρήστος μόλις φτάνει με ελικόπτερο!
ticheroulis!
Skargiotis
Τεσπά, ας πάρουμε μία γεύση από τη σημερινή ημέρα.
All together!
μαζί με τον Πατέρα Χρήστο...
ο Πατέρας Χρήστος μόλις φτάνει με ελικόπτερο!
ticheroulis!
Skargiotis
- Συνημμένα
-
- Milessi 20-10-2013 5.jpg (75.82 KiB) Προβλήθηκε 183 φορές
-
- Milessi 20-10-2013 4.jpg (90.62 KiB) Προβλήθηκε 183 φορές
-
- Milessi 20-10-2013 3.jpg (100.07 KiB) Προβλήθηκε 183 φορές
-
- Milessi 20-10-2013 2.jpg (103.31 KiB) Προβλήθηκε 183 φορές
-
- Milessi 20-10-2013 1.jpg (101.43 KiB) Προβλήθηκε 183 φορές
Χρήστος - Βαγγέλης (μεγάλος έρωτας)
Pansofos!
Traffic
Nηστικοί μείναμε πάλι...
Τα λέμε σε λίγες μέρες με βίντεο από τη σημερινή πολύ όμορφη ημέρα!
Καλό βράδυ...
Pansofos!
Traffic
Nηστικοί μείναμε πάλι...
Τα λέμε σε λίγες μέρες με βίντεο από τη σημερινή πολύ όμορφη ημέρα!
Καλό βράδυ...
- Συνημμένα
-
- Milessi 20-10-2013 10.jpg (104.71 KiB) Προβλήθηκε 183 φορές
-
- Milessi 20-10-2013 9.jpg (99.63 KiB) Προβλήθηκε 183 φορές
-
- Milessi 20-10-2013 8.jpg (99.38 KiB) Προβλήθηκε 183 φορές
-
- Milessi 20-10-2013 7.jpg (60.56 KiB) Προβλήθηκε 183 φορές
-
- Milessi 20-10-2013 6.jpg (93.3 KiB) Προβλήθηκε 183 φορές
- sukhoi.su29
sukhoi.su29 έγραψε: ↑Τι σημαίνει NSEL ?
Eντάξει αδέρφια μη βαράτε , το βρήκα μόνος μου...._Β_Ο
Πολύ ενδιαφέρον .Ενας τύπος που υπολογίζει την τελική βαθμολογία
με παραμέτρους την διάρκεια-ενέργεια πτήσης και το που προσγειώθηκε
(ζώνες προσγείωσης ε?)
Το βάζω για να το μάθετε και σείς μη τυχόν και δεν το ξέρετε. ^%^^%^^%^^%^
"....Υπολογισμός συντελεστή
Διαιρούνται τα Wh (watthours) που απορροφήθηκαν (ονομαστική τάση Χ Ah) από τη μπαταρία κίνησης με το συνολικό βάρος του σκάφους (μαζί με την μπαταρία κίνησης), και το πηλίκο πολλαπλασιάζεται επί 100 ώστε ο συντελεστής να εκφράζεται σε «επί τοις εκατό» (%).
Το αποτέλεσμα του υπολογισμού θα περιέχει 4 δεκαδικά ψηφία και ονομάζεται προσωρινός συντελεστής βάρους.
Στη συνέχεια διαιρείται ο προσωρινός συντελεστής βάρους του αερομοντελιστή με το βαθμό της ζώνης προσγείωσης και έτσι έχουμε την τελική βαθμολογία του αερομοντελιστή
Τα watt-hours (Wh) υπολογίζονται με τα μιλιΑμπερώρια (mAh) (από την συσκευή καταγραφής ) επί 1000 επί την ονομαστική τάση μπαταρίας
Ο τύπος για τον τελικό συντελεστή Ενέργειας ΣΕ είναι:
SΕ = Wh / Βάρος μοντέλου με μπαταρία X 100
SEL= SΕ / Βαθμός Προσγείωσης
Οι συντελεστές ενέργειας κάθε γύρου, ομαλοποιούνται με βάση το 1000 που αντιστοιχεί στην καλύτερη βαθμολογία (στο μικρότερο συντελεστή) του νικητή του γύρου και έτσι προκύπτει η βαθμολογία του κάθε γύρου.
Ο τύπος για την ομαλοποίηση των συντελεστών είναι:
NSEL = 1000 * (ΣΕ αγωνιζομένου / ΣΕ νικητή)
.........................................................................."
-
Ο ''πάτερ'' ολα τα λεφτά ............ :D:D:D:D
Πολύ ωραίο το βίντεο ........... :>)
Πολύ ωραίο το βίντεο ........... :>)